Слаб интерес мести Red Hot Chili Peppers в "Армеец"

Преиздават местата за седящите фенове на американския квартет
Обновена: 6 юли 2012 11:30 | 6 юли 2012 11:30,
103
Слаб интерес мести Red Hot Chili Peppers в "Армеец"
Местят концерта на Red Hot Chili Peppers, за да бъде избегнат резила американците да свирят пред рехава публика.Снимка: Reuters

Концертът на Red Hot Chili Peppers ще бъде преместен в столичната "Арена Армеец" поради слабия зрителски интерес, въпреки че американският квартет е сред най-гледаните на живо през последните две десетилетия.

Датата на шоуто, което беше планирано да бъде на открито - на стадион "Георги Аспарухов", си остава същата, 1 септември, съобщиха от организатора "София Мюзик Ентерпрайсис".

Решението е продиктувано от това да бъде спестен резила на група от такъв ранг, която да свири пред рехава публика.

Още по темата

Ценовите категории на билетите за Red Hot Chili Peppers и позиционирането им спрямо сцената в „Арена Армеец“ ще бъде абсолютно идентично с това на стадиона.

На терена също има три зони за правостоящи. На трибуните пък ще има четири зони за седящи.

Всички билети за правостоящи ще са валидни и мултифункционалният комплекс на „4 км“ без да бъдат презаверявани.

Седящите места ще бъдат издадени наново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник - 9 юли до 1 септември 20:00 часа, когато започва концертът.

Пропуските се продават и на касата на „Тикетпро“ в Билетен център НДК, Централният офис на Тикетпро и на касата на „Арена Армеец“ София, включително и в деня на концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
38
 
! Отговори
mk преди 11 години
120 leva bilet - nenormalnipredi 4 dena hodih na Peral Jam v Praga - 3 chasa koncert :) - 70 leva.....Tia nashite organizatori mai sa dosta gladni.....
60
39
 
3
 
! Отговори
Еми преди 11 години
нормално е да няма интерес, тази музика не е популярна в България
59
0
 
23
 
! Отговори
рхцп преди 11 години
Ми то е рано още ве, глупацииКолко време и колко концерти има дотогава..Няма още отсега да си купя билет я!
58
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната тъпотия на организаторите на концерти в БГ. Нали не мислят сериозно, че масово хората ще си купуват билети месеци по-рано? След всички издънки мислех да си купя билет десетина дни преди концерта. Същото стана и за феста в Банкя. Според мен фънки от алчност мести на по-евтино място - това е простото обяснение
57
0
 
0
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Red Hot Chili Peppers сподели връзка.преди 3 часаPlease note that venue for the Red Hot Chili Peppers concert in Sofia, Bulgaria has changed to Armeec Arena. The date of the event remains the same September 1, 2012, at 8 pm. For more info, please click below.
56
1
 
6
 
! Отговори
Кака преди 11 години
@ Ме - Точно това си мислех да допиша, но не ми стигнаха знаците. Бях на концерт в Белград миналата седмица (5 групи при това - 7 часа) - 90 лв голдън съркъл, а заплатите им са по-високи от нашите. Нещо в сметката куца.А като добавя и Ред Хот в зала - била съм вече в Армеец на концерт - не съм въодушавена хич. Доста ще мисля дали да си купя билет изобщо.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Интересът към концерта в София е огромен, а оставащите билети са все по-малко.Шоуто ще бъде на стадион "Георги Аспарухов", а цените на билетите от 70 до 150 лева."Цитатът е от статия за Ред Хот от 27.05.2012г.БЕЗ КОМЕНТАР
54
0
 
4
 
! Отговори
fire преди 11 години
Бих отишъл, ако намалят цената на билетите.
53
0
 
5
 
! Отговори
do 64 преди 11 години
по-нещастен чалгар от теб няма, срам за метълът си ти!
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо съмнителна ми е пак цялата работа, ако не дойдат-имам билет, незнам...........
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ахх блек метъл колко ти е изкуфяла кратуната...защо да бързам да си купя билет, акто до последно в БГ нищо не е сигурно...а ти не чети темата, след като не те кефят...пък и малко бойкот на забравилите се алчни и нагли организатори, ще им повлияе добре. а колкото до бандата...ще им ида пак на концерт, но не в БГ.
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди няколко дни се опитах да си взема билет от Тикетпро... на сайта пишеше че няма останали билети за терен. Как са се изчерпали, ако е нямало интерес?
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами, ако си махнеш за малко конските капаци, може и нещо да ти хареса
48
29
 
3
 
! Отговори
Black Metal преди 11 години
Незнам само на кой му харесва тази евтина бозава чалга наречена редхотчилипепърс? Така, че според мен е нормално да няма интерес.
47
4
 
0
 
! Отговори
... преди 11 години
Баце Цеца цепи националния стадион по шевовете..... ти си прави сметката кой кой е :)
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бях решил да си купя билет в последния момент за да съм сигурен, че няма да се получи като Готсмак, Джамиро, феста в Банкя и т.н. Но Ред Хот в зала, при това за толкова пари..... Все едно море в консерва. Истинското изживяване е на стадиона. Това да не е Весна или Цеца. ***!
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно сте прави. Аз си взех билет от 120 лв самп защото съм огромен фен инак спирит ъф бургас си струва цената ако сметнем че е ьа много банди и то за.3 дни! !!! Някпй наистина се е олял с цените за ред хот.и това е.отказало доста хора пт билет
44
0
 
17
 
! Отговори
Кака преди 11 години
След всички провалени концерти у нас се учудвам, че до момента и толкова продадени има. Аз лично винаги си купувам билети по-рано, случаката с Godsmack ще ми държи влага доста време. След като си купих билет за два дни (поради това, че нямаше за 1 ден) и само заради тази група, а в последствие тя отпадна без опция за връщане на билета - за какво говорим?! Освен това средна цена от 120 лв за билет за БГ е много, да сме честни. Не става дума за световни сравнения - ние сме в БГ с БГ заплати.
43
6
 
7
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Уважавай България, ***! Напиши още веднъж името й грешно, ще те намеря и ще ти счупя главата!
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато 130 лв билет не се равнява на 40% а на 4% процента от минималната заплата в БГ, тогава ще си позволя да ги дам за предварително закупен билет. Просто се напатих от отменени концерти и невърнати пари, иначе бандата я уважавам и в деня на концерта(ако има билети) ще отида.