19 са жертвите в Крим. Стрелецът използвал ловно оръжие

52 човека са приети за лечение в болница
17 окт 2018 19:07, Петя Славова
44
19 са жертвите в Крим. Стрелецът използвал ловно оръжие
Снимка: Twitter

Броят на жертвите при масовото убийство в техникум в град Керч на Кримския полуостров е 19, съобщиха местни медици, цитирани от ТАСС. 52 човека са приети за лечение в болница, предаде БТА.

Още по темата

По думите Игор Михайличенко, вицепремиер на т. нар. руска Република Крим, извършителят е открил огън след експлозия в сградата. "Стрелбата е била след взрива. Този, който е стрелял, го е правил с ловно оръжие. Мотивите са неизвестни, работят следователи", каза Михайличенко.

По-рано днес ученик от местен техникум откри огън в учебното заведение, след което се самоуби. Първоначално бе заведено наказателно производство по член "Терористичен акт", но впоследствие то бе променено по член "Убийство".

Стрелецът не е попадал досега в полезрението на полицията, не се отличавал с агресивност и е получавал стипендия, каза пред телевизия "Россия-24" ръководителят на Република Крим Сергей Аксьонов.
Всички пострадали при кръвопролитието са жители на Керч и региона, съобщиха руските власти на анексирания украински полуостров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15Религията на сърелецът е по всяка вероятност Гудяевска...демек - далекоизточно ортодоксална !
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Религията на убиеца е "православен" путинизъм (рашизъм).
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"18-годишният Владислав Росляков е студент в Политехническият колеж вКерч от 2015 година в специалност "Монтаж, поддръжка и експлоатация наелектрооборудване за промишлени и жилищни сгради". Състудентите му гоописват като общителен, но обладан от идеята за величието на Русия ипривърженик на проекта "Новорусия"Това що не го публикувате?"Отгоре" забраняват ли?
14
7
 
7
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Путларах акбарБоклик, баш този е симпатизант на твоите чорбаджии - сатанягите иззад локвата, както и евреина Вальцман, по прозвище Порошенко, по случайност президент на държавата 404... Прочее, прочети за MK Ultra - какво представлява, коя държава го е разработила и какви са последствията от това. Също знай, че всичко се връща в този свят. Както и в следващия
13
8
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПУТИНИСТИТЕ СЕ ИЗБИВАТ ЕДИН ДРУГ НЕЩАТА ВЪРВЯТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!!!РЕЛИГИЯТА МУ Е АТЕИСТ НЕПРЯК СЛУГА НА ДЯВОЛА!!!
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Профилът на този Росляков по всичко прилича на норвежеца. Копират похвата и всичко и само свидетелството на директорката и избухналата бутилка не се връзват със сценария. Мотивът също неизвестен.
11
8
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Путиновите хибридки слагат минуси.Дали Путин не е виновен
10
5
 
11
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Директорката в състояние на афект (няма как да лъже)категорично каза че са нахлули маскирани въоръжени мъже отваряли са стаите и са стреляли наред.Защо официалните власти говоралят за единЖивота на директорката е в опасност .Ще я самоубият
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега в Крим, утре в Поморие и Свети Влас.
8
11
 
10
 
! Отговори
Путларах акбар преди 5 години
Симпатизантите на Путин все такива....."симпатяги"
7
3
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Бог да прости нелепо загиналите.. Жалко, че обществото е болно и не разпознава своите проблеми на ниво индивид. У нас е същата история и само броя на населението спира подобни прояви.. В Америка това е ежедневие. Въобще какво се случва с младите хора на никой не му пука, а хората са все по-заети с изкарването на хляба, за да вземат адекватно отношение..
6
2
 
9
 
! Отговори
Кутевист преди 5 години
Никакви въпроси ли не предизвиква стрелбата на изтрещели психопати в Република Крим?.Чакаме опорките колега....
5
5
 
14
 
! Отговори
Прозрачни русофили преди 5 години
Щом русофилите реагират командносигнално и слагат минуси на коментари твърдящи, че това е терористичен акт, значи прекрасно знаят, че не е украинска провокация, а си е техен зомбиран и радикализиран путинист терорист.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За събитията в Норвегия се тръбя поне 2 седмици, а тук два коментара на кръст. Никакви въпроси ли не предизвиква стрелбата на изтрещели психопати в Република Крим?
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според директорката в техникума са нахлули маскирани спец полицай, които са стреляли по всяко което се движи, така, че повечето жертви са тяхно дело.Не случайно самоубийство се момче е направено на решето със 17 куршума !
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така масово убийство? Същото нещо в Париж беше обявено за терористичен акт.
1
6
 
9
 
! Отговори
Ай стига преди 5 години
Ай стига вече, разбрахме че ви плащат на парче публикация ама това е 5-та вече днес. Спрете се драскачи.