Русия разполага нов дивизион С-400 в Крим

Комплексът ще застъпи на дежурство тази година
28 ное 2018 11:45, Елка Василева
249
Русия разполага нов дивизион С-400 в Крим
Снимка: архив, Reuters

Русия ще разположи нов дивизион на зенитно-ракетна система С-400 на Кримския полуостров, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на руски медии.

Още по темата

Новият комплекс ще застъпи на бойно дежурство до края на годината според агенция РИА Новости, цитирана от БТА.

Новината за засилването на противовъздушната отбрана на окупирания полуостров бе разпространена три дни след като Русия задържа три кораба на украинските военноморски сили в Керченския проток на входа на Азовско море и арестува екипажите им, отбелязва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Антифашистки...Коминтерн...За документи - не се безпокой!"Ясно Мътна и Кървава но нека ти обърна внимание на следното погледни колко са еврейските фамилии 1917-18 година в управлението на Съветска Русия и колко са 1924 когато Сталин утвърждава властта си ...За Сталин едно е сигурно не се е рабирал с Евреите(най-меко казано)
141
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиАми питай Лурье/Ларин и "Еврейский антифашисткий комитет". Защо питаш мене? Можеш да го питаш и за Солун и защо почнаха комунизацията и македонизацията в Егея чрез Коминтерна. Той знае. Издал е мемоари, само че са на френски. Можеш да питаш и Голда Мейер, разбира се. Сега туй всичкото измутира в явлението "неолиберализъм", а какво ще сервират по-нататък ще видим. За документи - не се безпокой!
140
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Ако руснаците направят десант във варна,обличам руска униформа и почвам да трепя гербери и соро си наред!Мечтата на русофила - да убива българи.
139
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Пентагонът драпа да се сдобие с една-единствена ракета от който и да е тип, използвана от С-400. Защото тръбите са практически същите, като на С-300 и разни бивши варшавяни и украинците отдавна са им ги показали."Да бъдем точни, механиката, бойната част, двигателя, корпуса на ракетите е практически идентичен в повечто случаи с тези на по-новите С-300 но електрониката е изцяло сменена. Ракетите вече са клас стреляй и забрави в скъпото изпълнение или прехват през ракета в нормално
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Русия която ни освободи и която не ни взе и едно късче територия след всв?Ей, маймун червен, внимавай какво пишеш!Господ гледа!
137
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим е руски, един долар е 100 рубли.Това е положението.
136
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 147И на колко километра бие твоята артилерия? Кой ще я достави до позицията й? Кой ще допусне артилерия на такова разстояние? Първо мисли, после се упражнявай в писане!Истината е, че Пентагонът драпа да се сдобие с една-единствена ракета от който и да е тип, използвана от С-400. Защото тръбите са практически същите, като на С-300 и разни бивши варшавяни и украинците отдавна са им ги показали.
135
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Но Крим ще си го поискат, защото е техен. Честно купен и платен."За Аляска има едни документи в Музея - поне нещо има а за Крим? Хартийката с оригиналните подписи и ДЪРЖАВНИ ПЕЧАТИ защото само тогава ще е легитимен документа къде са?
134
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 150 Американските евреи никога няма да позволят тоталното рухване на Русия. Досега те спасяват Русия 5 пъти от колапс и глад. Последният път надуха въглеводородния балон. Но Крим ще си го поискат, защото е техен. Честно купен и платен. Далаверата на Хрушчов с прехвърлянето му на УССР умря!
133
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 142Пиддер, Россия - отсталая страна, как говорят некоторые пиздюки! Не познават памперсите. Памперсите са натовски бойни принадлежности, има ги във всеки натовски боекомплект. Руснаците умеят да си контролират sphincter ani. Не оставят след себе си издайническа диря, от малки ги учат на това! Понял, суходрочка?
132
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еххх, експертиии, ако Русия беше толкова НЕМОЩНА, колкото обяснявате, ОТДАВНА краварите да са я демократизирали по примера на Ирак.Крим е руски, въпроса е приключени.
131
6
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До АнонименЕдна зенитка повече или по малко се тая банално може да се изпържи с артилерияПоредния ЕКСПЕРТ НИ УВАЖИ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ?Умнико всеки комплекс С-400 има до 3 обзорни радара различен видпоне 3 прицелни радара различен вид честота и класпоне 16 пускови установки с по 4 до 16 ракети пак зависи ракетите какъв тип и клас са16 зареждащи машиниКоманден пунктелектро генератори и прочиеВсеки елемент може да е разсояние до 5 км от всеки другмин 250 кв/км площСтреляй с Артилерия :-)
130
5
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"От С400 и чeп за зеле не става.Ф35 си лети над тях, а те спят зимен съм също като миризливата руска мечка"ЕКСПЕРТА СЕ ИЗКАЗАДа приемем че си прав С-400 не става и за *** за зеле - Защо продажбата на Китай и Индия и евентуалната продажба на други страни толкова безпокои ХАмериканците? Алмаз Антей от години е в санкционния списък на Пентагона - а там попадат само производителите на най-опасни за САЩ военни изделияЗащо се надигна вой след като Турция закупи С-400?Ф35 Хвърка Хвърка
129
5
 
3
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
РИА Новости: Сред приоритетите на ЕС за Г-20 са защитата на мигрантите и джендърното равенство, но не и защита на Украйна от руската агресия28 ноември 2018 | 13:45
128
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми голямо важно!От С400 и чeп за зеле не става.Ф35 си лети над тях, а те спят зимен съм също като миризливата руска мечка.
127
15
 
11
 
! Отговори
ники преди 5 години
Това Ц-400 някакво ъпгрейднато лепило като Ц-200 ли е?Откога армията на съветския съюз версия 2 диша лепило?
126
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия разполага нов дивизион С-400 в КримСТРАХХХХХХ, а :) Памперси ви трябват, не ПВО :))))
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалено много промити хора ;(
124
9
 
8
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Ех медии медииабре на журналисти вяра никаква1. 2014 година РФ разположи смесена групировка ПВО в Крим - и С-200(екс Украински които спряха да ги връщат след незнам коя изцепка н аКиев) и С-300 и най-новия С-4002. Сега е дошло време да се унифицира системата на ПВО на Полуострова - практически си намаляват разходите като оставят един вид комплекс С-4003. Ако се чуе новина че Бук-М2, Бук-М2М или Бук-3 се дислоцират на Крим - ТОВА ВЕЧЕ ЩЕ Е МНОГО МНОГО СЕРИОЗНА И НЕПРИЯТНА НОВИНА
123
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Волен-кримския са го взели запас. Разположили са го с пластмасовата маса да покрива периметър :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))