Путин се развихри, показа уменията си по джудо в Сочи

Руският президент нарани пръст по време на упражненията
15 фев 2019 22:49, Красимир Ангелов
107

Руският президент Владимир Путин се включи в тренировката на националния отбор по джудо в Сочи.

На кадри, разпространени от националната телевизия, се вижда как държавният глава, който има черен колан, поваля един след друг няколко джудисти на тепиха.

Според медията 66-годишния Путин наранил пръст по време на упражненията, но това не му попречило да довърши тренировката.

Руският президент не за пръв път публично демонстрира образа си на силен мъж. Путин редовно участва в хокейни мачове и язди кон в руската тайга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
7
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Това не е реална борба, а трениране на хватки.Партньорите сами си падат."... Първо - никой не пада сам. Второ - смяташ ли, че когато някой 100 годишен дядо играе тай - чи в някой парк в Китай - това е реална борба?! Не е нужно да е такава! Поддържане на добра физическа кондиция и здравословно състояние - това е достатъчно на тези години. Той няма да става състезател за да му трябва реална борба.
32
5
 
8
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
В Япония 80-годишни и по-възрастни продължават да практикуват джудо и други бойни изкуства. Тук говорим че е добър джудист. Не коментираме политика Путин.
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 45 "Човекът "е вече на възрост,нисък ръст,плешив и вече стар,за да избива комплексите си по този начин.Освен това е уж,избран от народа си,да ръководи страната си за негово добро,а не само за своята суета,да се търкаля по тепиха...
30
7
 
9
 
! Отговори
До 45 преди 5 години
Комплексарска работа са ти коментарите, които гледаме тука.Ако нямаш какво да кажеш, вземи млъкни.Човекът е уникален пич, джудист е, това не е бутафория, особено на тези години.Сравнявай с който си избереш друг държавник - Обама, Тръмп, Меркел, Макарона и т.н. ... на фона на Путин са просто жалки.
29
1
 
8
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Много добро тай-отоши. Но съм го виждал да изпълнява много добре също харай-цурикоми-аши и окури-аши-барай. Естествено, че не може да се мери със състезателите от отбора на Русия. А и е на години. Но за годините си и за непрофесионално занимаващ се е впечатляващо това, което показва.
28
2
 
16
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Много добра техника. А и явно е в добра физическа кондиция за годините си - без физика няма техника.
27
5
 
13
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Мачкай, Влади!
26
3
 
20
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Освен ако не си сляп, ясно се вижда че човекът си ги може тези неща.Над 50 пъти е бил шампион по самбо и джудо в Русия на млади години. Освен това е почетен председател на европейската федерация по джудо.Има 7-ми дан, връчен му официално в меката на бойните спортове в Япония - Кодокан.При такова положение на нещата поне малко може да се зсрамиш от отровните си забележки.
25
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшни комплекси тресът дъртото джудже. Иска да е младо, хубаво и високо.Това неговото е кошмарен живот.
24
5
 
8
 
! Отговори
Съдия на ринга преди 5 години
Как ще изглежда среща на ринга Путин-Тръмп?Както Чарли Чаплин- боксьора.
23
8
 
21
 
! Отговори
да преди 5 години
дребен ама целия страхлив Запад трепери от..дребния :))))
22
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путинофилите да започнат оргазма .....СЕГА
21
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е метър и 72 пич. На същата възраст беше и баща ми и на същата височина се смяташе за един от високите си връстници. Тея украински измислици за ръста му са си чисто укропитешки.
20
23
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Хаха, баси джуджана, мислех, че ще се разпадне, ама явно са го напомали със силикон. Накрая за малко да получи безаналогов апоплектичен пристъп.
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин поддържаше перфектна форма преди, но гледам, че в последните 2-3 години е натежал доста. Появиха му се и бели коси. Все пак е на 66 години.
18
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой каквото може, може си го! Язди кон, плува в ледени сибирски реки, влиза в пробитата в леда дупка на Богоявление, маркира сибирски тигри, лови риба, играе хокей, има черен пояс по дзю-до, слиза с батискаф до дъното на Байкал, пилотира Су-27, кара кола, говори часове без да поглежда хартийки, като отговаря и на провокативни въпроси. Освен това, дружи с интелигенти. Личен приятел на Анна Нетребко и на Валерий Гергиев. Лично участва в повишаване на популацията на Руската Федерация.Знае немски.
17
2
 
10
 
! Отговори
стар пожарникар преди 5 години
Точно както тиквомутр***т@ играе тенис!
16
12
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Интересно ... не споменахте, че жена го повали. Единствена тя. Явно все пак медията е доста нагласена ...
15
6
 
2
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
SHTE mu skocha no parvo shte se legitimiram
14
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е заслужил КГБ майстор на бойното изкуство !Никой не може да му се опре !Слава за Владимир!