Племенницата на Сергей Скрипал: Той е мъртъв!

Бил болен от диабет и нямало как да оцелее след атаката
19 фев 2019 14:43, Нели Христова
34
Племенницата на Сергей Скрипал: Той е мъртъв!
Снимки: RT

“Колкото и да ми е тъжно, моята версия е, че Юлия може и да е жива, но Сергей Викторович Скрипал със сигурност е мъртъв“, твърди пред RT Виктория, племенница на отровения с новичок агент.

Още по темата

От атаката през март миналата година, единствено дъщерята на Сергей Скрипал се е появила публично, за да разкаже за случилото се. Но откакто влезе в болница, до днес, руснакът не е виждан никъде.

Полицията във Великобритания отрича смъртта на Скрипал и твърди, че той и Юлия са настанени в защитен дом, тъй като опасност за живота им още има.

Виктория обаче не е убедена в това.  Според нея, британските власти прикриват смъртта на Скрипал, защото ако я обявят, това ще означава, че са се провалили.

"Няма как той да оцелее след отравяне с бойно отровно вещество, защото има диабет. Лекува се с инсулин повече от десет години“, обяснява племенницата на Скрипал пред RT.

Освен фактът, че никой не го е виждал след нападението има и още едно доказателство, което според Виктория, подкрепя теорията й.

От март миналата година, Скрипал не се е обаждал на майка си.

“Последно говорих със Сергей през февруари миналата година. Малко преди отравянето. Той обеща, че ще се чуем пак около 8-ми март, за да поздрави майка си за рождения ден“, разказва Виктория.

"Но когато всичко това се случи през март, обажданията спряха. Ако Сергей беше жив, щеше да намери начин да се обади на майка си. Той е наясно, че е единственият й син и че тя е болна. Наясно е, че е прикована към леглото и не е ставала от него в продължение на години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи че властите са се провалили. Тая вменява, че властите са го отровили и сега го крият ли. Само болни хора могат да говорят така или ако им е поръчано.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Елвис е жив, нищо че не се обажда, а и много са го виждали.
23
9
 
4
 
! Отговори
ПУТИН В КЛЕТКА преди 5 години
Жив или умрял Скрипал не е важно. Важното е че онази дърта наркоманка ще излезе през носа на Ботокса. Или отива в клетката в Хага или седи доживот президент. Трети вариант няма!Нооо, май руснаците предпочитат да го видят в Хага вместо доживотен президент.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стига с този!Да ама в лабораторията на Хелзинкския университет, които са изследвали проби през 2015 г. твърдят че е бил отровен от органофосфати, точно като Новичок. Е, професора знае пестициди, нали това ползва събота и неделя на вилата.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виктория е племеница, с която Сергей Скрипал и дъщеря му от години не са поддържали връзка заради политически различия. Тази кукувица се появи преди година с някакво нагласено обаждане уж от племеницата си, дето даже по руската телевизия казаха че прилича на фалшиво. Обаче понеже е много дейна успя да се уреди на работа в някаква телевизия и от тогава периодично се радва на медиино внимание и допълнителни рубли.
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията е изопачена. Виктория е племенница на Скрипал и много добре знае че това е сценарий. Скрипал е мъртъв от година и то не от Новичок
19
6
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Тая е много много нагла!При положение, че жужанка иска да убие Скрипал, най-добре английските служби, да дадат на руснаците , точното му местоположение, телефона и указания как най - лесно да стигнат до него!Не се обадил за рождения ден на майка и?? На него, неговият живот ли му е по-мил или този на сестра му, а?
18
3
 
6
 
! Отговори
Тъ преди 5 години
След като майка му има само едно дете, тая като как му е племенница
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Английският новичок бил некачествен.
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербев се изкарва жертва и иска сделка с правосъдието. Защитен свидетел, нещо... информатор, сътрудник. Отвличане на вниманието.
15
8
 
26
 
! Отговори
Стига с този! преди 5 години
Стават смешни с тези отравяния!? Днеска слушах нашият тарикат Гербев, и той на герой се прави, отровата била като на Скрипал!? От къде знае с какво са го тровили? Професора който го е лекувал каза, че нашият е бил натровен с пестицид, но не се знае от къде е попаднал в него. Гербев каза, че на другият ден сам е отишъл в болницата и там е припаднал, а пресата пише, че още в заведението му прилошало и го откарали спешно в Пирогов!? Първо да се уточнят, че стават смешни.
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Британците първи щяха да се похвалят, че е умрял и Путин е виновен.
13
3
 
8
 
! Отговори
бааа го преди 5 години
Ми той умрял ***!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Sega kakvo e istinata velikobritanija ili rusia
11
13
 
21
 
! Отговори
бай х преди 5 години
каква трябва да е съдбата на националните предатели ???
10
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диабета е от преяждане
9
14
 
60
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Няма как да се отрече,че англичаните са майстори на задкулисния демаршПреди години как ловко ликвидираха двойният агент Георги Марков,след това кротко ни го харзулнаха ние да го отиграем ,а те скромно се оттеглиха на страна,за да наблюдават водевилен,а той си струваше.След промените го направихме знаме на неолибералната демокрация,а англичаните просто гледаха постановката написана от тях
8
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След кaто е нямало как да оцелее защо го скриха, най-логичното нещо е да го пуснат за примамка и да оставят Путин да го доубие и естествено да снимат и запишат убийството и дори дa хванат убийците на Скрипал и да ги разпитат и да представт доказателства на света . Хубава работа ама евроатлантическа аз ако съм на Путин ще обява война на британците и ако не кажат истината ще умре половин Европа.
7
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега, на "племенницата" ли да вярваме или на русофилите !!!?Явно "плименницата" е разбрала от Чепинга и Мишков, които са доставили "хранителната добавка" Новичок, че е противопоказна за диабетици !
6
7
 
32
 
! Отговори
Me two bottles преди 5 години
Штирлиц и Скрипал вьiпили две бутильки водка. Скрипал упал и умер."Новичок" - придумал Штирлиц.