Украински министър: Да влезем в Москва с танкове!

Захарова се изсмя на заплахата
5 апр 2019 21:45,
169
Украински министър: Да влезем в Москва с танкове!
Снимка: Reuters
"В Москва ще бъдем заедно! Заедно със съюзниците, на танковете с надписа "Към Москва!" Да повторим кампанията на Сагайдачний!", написа украинският министър на инфраструктурата Владимир Омелян, информира vesti.bg. В препратката си той визира превземането на Москва  от полско-литовката армия през 1612 година.
Още по темата
 
Заканата на министъра дойде в отговор на покана от Съюза на превозвачите в Русия за среща в руската столица на 23 април, където ще се обсъжда единното транспортно  пространство на Евразийския съюз, чийто член е и Украйна. 
 
Омелян обаче подчерта, че договорът за приятелство между Украйна и Русия не е в сила от 1 април тази година. 
 
Отговорът от Москва не закъсня.Даде го официалният говорител на Министерството на външните  работи на Руската федерация Мария Захарова, която с присмех коментира във Facebook:
"Скъпи приятелю, тази Москва, в която вие ще влезете "заедно със съюзниците на танкове", се намира в американския щат Айдахо. Така че напред и с песни!"
 
Захарова има предвид малко градче в централния американски щат с население малко над 20 000 души.
 
Това е втората заплаха към Москва само в рамките на няколко дни. Вчера о.з генералът от полската армия Валдемар Скшипчак каза в интершю за местна медия, че ако Русия нападне западните страни,  НАТО може да използва срещу нея ядрено оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
31
 
! Отговори
предистория преди 5 години
Хайде сега да ви обясня откъде идва смехът на Захарова. Да не мислите, че Русия не е била под робство? Била е. Монголо-татарско. Защо нито монголци, нито татари днес заплашват Русия? Защото Русия много мръсно се е разправила с тях. Четете Толстой. "После бала". Ето така трябва да се разправи всяка държава с поробителите си. Преди да даде права на татарите, Русия ги е унищожавала. Преди да дадеш права на руснака, унищожи го.
103
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиЗа това ще минем през Керченския мост.Него го построиха холандски фирми и ще издържи.
102
3
 
33
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Крим не е руски"Време е да организираме едно танково рали и да участват страните от НАТОс маршрут Урал - Владивосток и да видим кой и за колко дена ще прегазитази варварска територия."ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВВсеки един Абрамс/Леопард/Чаленджер тежи над 70т мостовете в целия ЕХ СССР просто няма да го издържатА какъв логистичесн кошмар е всеки от тези танкове - Абрамса си хапва над 4л КЕРОСИН за 1км - да гориво за самолети - резервоара е 1500лТа за какво танково Рали става дума?
101
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има един, направо си стигна до там с танковете...
100
5
 
47
 
! Отговори
Обонго преди 5 години
Ох,завалията.Да вземе да мине оттука,че има бая мераклии да влизат в Москва с танкове,ама ще ги връщат в ковчези...
99
5
 
43
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До ???Ти какво ?Търсиш си повод да извъртиш темата ли ? Не ти ли се ходи да "трепеш" рашки ? Сигурно няколко клавиатури си изтъркал да пишеш как ги мразиш.Форумен юначага с огромни познания за арпаджика.Ха ха. Хайде, щом вече си го засадил , и ти е останало свободно време -ДАВАЙ, не се бави.В Украйна имат нужда от тебе .Превърни огромната си омраза към Рашките в дела.Похвали ни се тук след някой година как сте влезли с танковете в Москва .Или нещо те стяга чепика/уф, дано не си и обущар ..
98
4
 
49
 
! Отговори
авс преди 5 години
ще ви издържи ли смелоста да влезете в границите на русия а за москва не искам да пишаа сега вижте кои е агресор русия или украйна.руснаците ако искат само за няколко часа украйна ще стане русия.като на естонците и поляците ще превземат русия само 24 ч.гладна кокошка просо сънува-------------- смешници
97
4
 
47
 
! Отговори
Армата преди 5 години
Преди да влезеш, първо помисли как ще излезеш. Примери в историята колко щеш. Ами да си мислил бре, ама като нема с какво.......................... Ама както викат шопите: "Най мразим га мислим".
96
1
 
33
 
! Отговори
??? преди 5 години
До Ха хаАрпаджика няма кой да прекопае====Опитваш се да се правиш на "градски", но си забравил че баба ти и дядо ти са на село. От какъв височайши произход си? Престанрaтe да се гразданеете, панелни мишки. И да те сетна - арпаджик не се копае. Сади се семето, арпаджикът сетне се слага в земята да се произведе лук!
95
4
 
50
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Поляците са куквите на Европа.
94
3
 
50
 
! Отговори
Трол-Гей преди 5 години
Аз и Армията на НАТО ще прегазим Путин .п.с. : Ама не днес и без мене, щото мама ми е казала да не излизам като е студено за да не настина .
93
2
 
54
 
! Отговори
Казак преди 5 години
До Крим не е рускиТи ще участваш ли ? Или по удобно е да пишеш геройски коментари скрит удобно зад клавиатурата , мишок.
92
23
 
38
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Време е да организираме едно танково рали и да участват страните от НАТО с маршрут Урал - Владивосток и да видим кой и за колко дена ще прегази тази варварска територия.
91
4
 
59
 
! Отговори
Майкоуууу преди 5 години
Тоя с кво се друса!
90
2
 
46
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До форумните страшници заканващи се да "влязат в Москва". - Ами хайде, тръгвайте , не се бавете. Ще "освободите света от едно зло" . какво само се натискате пред клавиатурите като някакви мишки. Омръзна ми само да ви чета заканите. Хайде, стягайте торбичката с храна за 3 дена и тръгвайте ..... или както обикновенно ще го отложите за някой друг ден ...... По-важна работа сте имали.... арпаджика нямало кой да прекопае...обещали сте на мама да не се биете... мързи ви ... що пък точно днес ...
89
2
 
37
 
! Отговори
Komentar преди 5 години
Naistina li e minister ili samp go vodqt takuv.?
88
1
 
57
 
! Отговори
Боил преди 5 години
Този да се скрие някъде, че да не се върнем 200 хиляди мъже на коне да си върнем заграбените земи на Велика България! В област Украйна се намират гробовете на двама от най-великите ни владетели- кана сюбиги Кубрат и сина му Аспарух! За каква Москва ми се е разприказвала тази гнида? Връщайте ни обратно земите на българите!
87
0
 
38
 
! Отговори
Изкупвачна скрап преди 5 години
Превземете ми двора с танковете.Кислород и газ има. И резациима.
86
2
 
54
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
"Украински министър: Да влезем в Москва с танкове!"Значително по-лесно ще влезете там откъдето сте излязъл, г-н министър.
85
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да влезем в Москва с танкове!ТОВА Е ДОБРА ИДЕЯ