20 вагона гордост и патриотизъм: Руските военни трофеи от Сирия

За три години и половина руската армия е събрала доста трофеи
28 апр 2019 20:18,
273

От три години и половина Русия помага на сирийската армия да се пребори с терористите от "Ислямска държава" и помага на президентът Башар Асад да остане на власт.

За този период руската армия е събрала доста военни трофеи, който са натоварени на влак, който обикаля страната.

Това не е обикновен влак, а влак-музей. В него са изложени руските военни трофеи от Сирия.

20 вагона с военна техника - това е мобилната изложба, която пътува из Русия. Композицията е натоварена с бронирани автомобили, танкове, дори и мини лаборатории за за разработка на химически оръжия, предава DW.

"Хората в Русия трябва да видят този влак, за да предотвратят страданията в други части на света и за да разберат ролята на Русия в борбата срещу международния тероризъм", смята генерал-майор Кирил Кулаков.

Всеки, който има желание може и да се снима с трофеите, и да получи информация за военните завоевания на руската армия.

"Нашите момчета помагат на унизения сирийски народ. ГОвори се, че помагат успешно", казва един млад руснак.

Други посочват, че композицията има и още една роля - децата трябва да я видят, за да знаят, че войната е лоша.

Това, което обаче не се вижда нито на влака, нито където и да било в Русия, са жертвите, които страната дава за войната в Сирия. Според министерството на отбраната загиналите са 116, но според активисти много повече хора са дали живота си във войната в Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
7
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
...Нашите момчета помагат на унизения сирийски народ..Така им помогнаха, че половината мигрираха, другите умряха!Ако беше паднал Асад, сега щяхме да получаваме газ от арабите и край на Путин и неговите глупости!!!
129
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ги еб.... и въшkите ...руснаци и араби Братя славяни за винаги ..
128
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медалче от Палмира и Кафяви *** от бягствотови при Табка имали бе чeбурашки ... Снощи пак ви набомбиха на летището такаче чувалчетата груз 200 понараснаха
127
11
 
13
 
! Отговори
Какво да покаже САЩ преди 5 години
Интересно ако САЩ направят подобен влак-музей какво могат да покажат в него. Някак си не върви да покажат оръжията и джиповете американско производство, които уж даваха на "умерената" опозиция, а след това джихадистите воюваха с тях.
126
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е разликата между Пирова и Руска победаПир поне не се хвали с подобен сакътлък ....
125
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
руснаците пратиха там 20 самолета и 150 човека всичко свърши.Да, за има-няма три години, през които Западната коалиция се бореше с половината ИДИЛ и завземаше столицата им. А дали пък нямаше някакви 50 000 ирански гвардейци на терен?
124
1
 
1
 
! Отговори
до 157 преди 5 години
Явно нямаш деца за да имаш такова елементарно мислине.
123
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичаните изстреляха ракети на стойност почти милярд срещу тоя скраП и нищо не постигнаха. -Колкото и да ти е тъжно, скрап е снглийска дума и се пише съ П. А колкото до англичаните, не знам какво са изстреляли. Знам само, че руснаците три години караха боеприпаси като бесни и по липса на военни кораби, мобилизираха някакви ръждиви цивилни гемии.
122
16
 
13
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Краварите воюваха 7 години с ИДИЛ и ...нищо.Руснаците ги смляха за година и нещо.Сега краварите се хвалят че са победили.А нашите тиквеници от апартаментаджийската партия ,всеки ден ни убеждават колко са велики краварите и колко много ни трябват 8 ковчега Ф-16 на тройна цена ,за да покажем че сме краварски слуги.ОТВРАТ.
121
14
 
6
 
! Отговори
до питащия преди 5 години
МАЙКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ СА ГОРДИ ТЕ НЯМАТ ЦЕНОСТНА СИСТЕМА НА РОДООСТЪПНИК А ВС ДЛЯ РОДИНУ!НА ТЕБЕ ТИ Е ЧУЖДО СЛОВОТО РОДИНА .КАКТО И НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ.РОДООСТЪПНИЦИ 30Г.
120
11
 
4
 
! Отговори
РОДООТСТЪПНИК преди 5 години
БЪЛГАРИНЪТ ЗАЩО ПРЕВЕЖДА БЪЛГАРСКИЯ ДИАЛЕТ?МНОГО АМЕРИКАНСКИ ХАМЪРИ ПРИНАДЛЕЖАЛИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗАЩО ЛИ?ДОЙЧЕ ВЕЧЕ Е МЕДИЯ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ КАКТО И ПОВЕЧЕТО ТЪЙ НАРЕЧЕНИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ...АНГЛИЙСКИ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ТОЙ Е РОМАНО ЕЗИЧНА ГРУПА СЛАВЯНОЕЗИЧНАТА ГРУПА Е С ОБЩА ДЕАЛЕКТНА ФОРМА И ВСИЧКО СЕ РАЗБИРА.НО НАЛИ ЖЕЛЮ ВИ НАППРАВИ ФРАНКОФОНИ ИМАТЕ ФАШИСТКО СФОРМИРОВАНИЕ ЖАНДАРМЕРИЯ.
119
9
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
Как само 116 то само от Вагнер липсват 200 наемници.А иначе си го знаем - може да сме бедни но сме ОЧЕНЬ горди.
118
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен с този пътуващ цирк с друго няма какво,да се похвалят!Не е и лошо да споменат ,че цената на бензина в разрушена Сирия е колкото в държавата-бензиноколонка,както и заплатите и цените !
117
8
 
16
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Майките на загиналите руснаци радват ли се ?
116
7
 
3
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
"""ErichЧо, позволи ми с най дълбоко неуважение към бившите зКпЧ та, да не се обръщам кем теб с.............нищо.""Ще го преживея без да правя трагедии.Не съм бил ЗКПЧ, а ст.школник от гранични войски
115
14
 
7
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
а сега колко тона злато са измъкнали от Челопеч?! Или като бот си нямаш хал-хабер за какво говоря? :D :D :DКолкото и да са изкопали е загадка.Предполагам ,че официален ,коректен отчет няма и няма да получим.Пред колониално зависимите държави никой не се отчита.А освен това каквото и да изкопали и преработили ние с този концесионен договор сключен от Костов, сме получили по-малко и от нищо.Като добавка към мен се обръщайте на ВИ,колкото и да ви чуждо,и непознато
114
13
 
4
 
! Отговори
до ERICH преди 5 години
а сега колко тона злато са измъкнали от Челопеч?! Или като бот си нямаш хал-хабер за какво говоря? :D :D :D
113
7
 
19
 
! Отговори
ссс преди 5 години
Десетки години все се гордеят с вагони и трофеи , а кога ще почнат да живеят не знам ?!
112
20
 
26
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
До РУСКИТЕ МАРОДЕРИА къде са сега 39 тона златен резерв на България и дали ще го видим някога.Говоря за тозизлатен резерв от времето на соца,който "демократите" бодро го изпратиха в САЩ
111
34
 
20
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
В момента единствената надежда на прогресивното човечество за освобождаване от пълзящата диктатура (по признанието на ББ) и от превръщането на работещите в роби на елита, остава Русия