Малинов отишъл при Путин, за да получи орден "Дружба"

Руският президент връчи в Кремъл орден на редица чужденци
Обновена: 4 ное 2019 16:01 | 4 ное 2019 15:52, Елка Василева
127
Малинов отишъл при Путин, за да получи орден "Дружба"
Владимир Путин и Николай Малинов. Кадър: YouTube

Председателят на българското Национално движение "Русофили" Николай Малинов е бил отличен от руския президент Владимир Путин с орден "Дружба".

Путин награди с орден "Дружба" редица чуждестранни граждани на церемония в Кремъл по случай руския Ден на народното единство, предаде ТАСС.

Още по темата

Орден "Дружба" се връчва за особени заслуги в укрепването на мира, дружбата, сътрудничеството и взаимното разбирателство между народите.

Тази година сред удостоените с руския орден "Дружба" е и председателят на българското Национално движение "Русофили" Николай Малинов, пише БТА.

По-рано днес стана известно, че главният прокурор Сотир Цацаров е дал на Инспектората на ВСС съдия от спецсъда заради това, че е пуснал председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов да пътува в чужбина. Срещу Малинов се роди разследване по обвинение за шпионаж. Съдията обаче го е пуснал да пътува в чужбина от 1 до 5 ноември по предварителна програма с културни събития.

Според Цацаров това станало в разрез със закона, защото Малинов не е поискал първо разрешение от наблюдаващия прокурор, какъвто е законът, а направо от съда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
13
 
18
 
! Отговори
Адолф преди 4 години
Добре, че ЦРУ анд МИ-6 отвреме на време осветятват по някой руски агент в България. Иначе ако чакаме на безполезните търтеи от ДАНС да са ни налазили маките вежливи човечета досега.
38
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този, който стопли отношенията ни с Русия, той и ще изведе България напредбаба Ванга
37
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава новина. Дано направи партия, ще гласувам за него.
36
8
 
16
 
! Отговори
Течната "дружба преди 4 години
излиза от нефтохима на НАЙ ВИСОКИ заводски цени в ЕС!
35
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 30Цветанов беше Вицепремиер бе Ланкоуло !Къде го сравняваш с този третокласен русофилски шпионин, който не представлява никаква държавна институция !?
34
12
 
21
 
! Отговори
рашистка фашкия преди 4 години
за съжаления България от 1944 г. насам се осакатява от подобни - от БКП през СДС и НДСВ та до ДПС< Атака, МВРО и ГЕРБ - ченге до ченге, комунис до комунист, никаква промяна няма, смениха си само имената и се разплодиха като плъхове. Затуй лайнарри като предателя Малинов се ширят безпрепятствено в България, защото у нас руските тайни служби продължават да дърпат конците на политическата и стопанска мафия създадена от БКП и продажниците от ДС. СИК-аджийска мутра на чело на държавата!!!
33
11
 
22
 
! Отговори
До онзи член №7 преди 4 години
Само да му кажа в отговор на неговото "Е и" или всъщност по-правилно да го запитам, ти искаш руския да стане официален език в страната ни и да се присъединим към руската федерация, така ли другарю? Децата си искаш ли да ги пратиш в Русия да се учат на ценности и да работят и живеят там и да получават и живеят от руски заплати, а не в прогнилия запад да получават западни заплати и да живеят със западен стандарт? Смяташ ли, че е по-важно политиците ти да има свръх луксозни яхти, а за народа ракети
32
17
 
19
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 4 години
Предателя Малинов отиде на крака да си полчи 30те сребърника. ДолнаСъвецкаПодлога!
31
7
 
18
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До членската картаСкоро ще свърши както свърши един от водачите ви - визирам Трайчо Костов.А ако не знаеш какво му се е случило, макар че е срамота комунист да не го знае, ще ти кажа :свърши на въжето!
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Чепига и Мишков получиха ли си медалите за укрепването на "дружбата" с Великобритания ?
29
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До русофил е прикритиеИ какво точно предават? Нямат достъп до никакви държавни тайни,не вземат важни за жимота ни решения,не взимат кинти тайно като други,а едни медали само. Търсиш предателите там където ги няма.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сценикът още не си ли е изакал мнението тук?
27
11
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Е Цурко иска ли разрешение,когато прави метани на Рижко???
26
20
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 4 години
Факт е, че ако не беше Съветска Русия, днес гръцката граница щеше да е по линията Пловдив-Перник... Факт е, че и тогава бяхме в едно НАТО, през 1942!
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3обикновена завист, нали...
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20Малинов има заслуги, но не ги признава, а КГБ'то ги нарича "дружба" !
23
13
 
20
 
! Отговори
русофил е прикритие преди 4 години
това са национални предатели, които се прикриват зад фасадата на любители на Русия. До преди 20 години бяха съветофили, сталинисти, ленинисти, брежневисти, хрушчовисти, а днес са путиноффили. Каквито им наредат офицерите от КГБ и руските служби такива стават - беха комунисти и антихристи, днес същите тези меккерета се изявяват като капиталисти и вопиющи христиене, православни защото Русия превърна православната църква в чингиджийски копптор - синода е бъкан с КГБ/ДС агентура, с патриарха начело.
22
10
 
15
 
! Отговори
рософил преди 4 години
Е за какво е това фанатично русофилство?За един гол орден ли?С ордени не може да се плати университета на децата в САЩ.
21
12
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 4 години
До САМО ДА НАПОМНЯЕ и!
20
10
 
18
 
! Отговори
САМО ДА НАПОМНЯ преди 4 години
Този активно защитава всякакви мероприятия за излизане на страната ни от НАТО и ЕС, доверено лице е на олигарха Константин Малофеев, застъпва идеята за русификацията на България. Смята, че България съществува не би същестувала не само в последните 143 години от историята си, но и изобщо в последните 1000 години, ако не била Русия, защото тя е еманация на цялата "велика славянска цивилизация" и волята на Бог е някой ден да се присъединим към Русия. За идването на Гундяев дори учил молитви наизуст