Руската армия се оборудва с машини за война в града

Ще си купи модерни бъгита, бронирани коли...
22 ное 2019 14:31,
150
Руската армия се оборудва с машини за война в града
Снимка: Reuters, архив

През 2020 г. руското министерство на отбраната ще снабди армейските танкове и бойни коли с комплекти за допълнителна защита, за да се използва бойната техника по-ефективно в градски условия. Това заявява в интервю за "Известия" генерал-майор Сергей Бибик, началник на управление в министерството, пише БТА.

Същевременно за специалните сили от руската армия ще бъдат купени модерни бъгита "Охотовед" и бронирани коли "Есаул". Войските ще получат общо 15 нови модела автомобилна и бронирана техника, "усъвършенствана въз основа на бойния опит от последните локални въоръжени конфликти", включително танкове Т-80БВМ и Т-90М.

За мотострелковите части са разработени нови бронирани коли "Тайфун-К" 4х4 с дистанционно управляем картечен модул, а за медицинските подразделения - защитени санитарни коли, добавя руският генерал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайдееее, юруш на маслините. Пак са се струпали много русофилчета- предателчета. Видях и писания произхода на АК47. Та така, това си е немско оръжие създадено от екипа на Хуго Шмайзер.Неграмотният Калашников със 7 клас образование е бил единственият, който се е съгласил да узурпира творението. Самите руснаци му се подиграват и знаят истината.Потърсете в Гугъл Кто создал АК 47 и ще се уверите с подробности и снимки.
54
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"мене ВПК-то и ФСБ-то не ме интересува никак, влизам само да ви кажа, че сте прости. Да си дрънкат с оръжието колкото си искат, никой не им обръща внимание. Влизам в световната преса и там няма дума за Русия, бита карта. Просят си някой да им обърне внимание, дотам я докараха."ХАЙДЕ СЕГА УМНИКО ПРОВЕРИ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е Днес бг.Подсказка а Блумбърг?Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2019/11/22/ruskata-armiia-se-oborudva-s-mashini-za-voina-v-grada.430451,1
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Северна Корея ли ще прави джиповете щото ако разчитаме на Лада ....) Още от сега да връщат тачанката на чапаев ...
52
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Пак поредното пребоядисано към 50 годишно Т 72 и някаква лада нива с малко желязо към нея лайнохотник или там как я водят Смешници"ЕТО ГО ЕКСПЕРТА ПАК СЕ ИЗКАЗА "ПОДГОТВЕН"1. Т-90/А/С/СК са си ДИРЕКНИ МОДИФИКАЦИИ НА Т-72 само са БРАНДИРАНИ като Т-90(тоест произведени в Русия не в СССР)2. Т-90М/МС/СМ вече е друга губерния(най-малкото има нов купол)3. На шасито на Т-72/90 има създадени от Танк до плуващ понтон като междувременно минеш през такива екзотики като Терминатор
51
4
 
7
 
! Отговори
кратко и ясно преди 4 години
Руската армия е като рускинята сама си сваля гащите . от глад ... После горби и виновен ...Пак като изкаш бой ами набихме я като тъпат ПСВ ...Ъ чакай тогава Ленин беше виновен Абе руска армия = измeт
50
1
 
2
 
! Отговори
до реалност преди 4 години
Не се безпокой, "тАпо"!!!Почне ли се, ти ще се Изпариш преди да си разбрал кой е "победител"!
49
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Bad Company"Преди време беше на мода да пускат статии за Су 57 ама след фиаското му минаха на други теми.:)"Фиаско? поне 5 командировки в Сирия и това са тези до които журналистите са се докопали.Производството на серийните машини не само е в ход но вече първите бройки са доставени в Торжок(Тъй наречения Руски Топ Гън)Експортната версия започва ако не да се строи поне някой от по-старите прототипи да го преоборудват за да има клиента така да се каже да пипне "желязото"
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Боби,мене ВПК-то и ФСБ-то не ме интересува никак, влизам само да ви кажа, че сте прости. Да си дрънкат с оръжието колкото си искат, никой не им обръща внимание. Влизам в световната преса и там няма дума за Русия, бита карта. Просят си някой да им обърне внимание, дотам я докараха.
47
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"От статията се разбира, че никой не иска да купува руските джелеза затова ще харчат държавни пари за преоборудване на армията, че олигарсите не бива да влизат в загуба. Произвели са ги все пак, трябва да има гарантирана печалба."ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВУМНИКО ПРАКТИЧЕСКИ ЦЕЛИЯ ВПК НА РУСИЯ Е ДЪРЖАВЕН
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БобиПритесни ме бре! Статия за руско оръжие и чак сега се включваш!:)
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде стига глупости, Алеко го е казал "и едните са маскари и другите са маскари" /визирам САЩ и Русия/. Демократичните *** що не ми напишат колко милиарда е военния бюджет на САЩ за 2018г.? Или защо оставиха Ислямска държава да си разиграва коня в Сирия и Ирак 3 години, когато неграмотните мужици ги разперду шиниха за 6 месеца, и то без да и използват огромни ресурси?Що смятате, че Свинчо още е на власт в Северна Корея? Ако нямаше ядрено оръжие, досега щяха да му спретнат няколко пролети, н
44
5
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Тези освен крадени шмайзери наречени калашник"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Шмайзер няма ТЕХНИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ цялата му кариера е минала на РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ и да притежава патентите за оръжията които неговите фирми са създали2. Шмайзер е работил в СССР но няма нищо общо с АК-47 виж с АКМ-47 1951г може да има нещо общо - но това е ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ЩАМПОВКА не конструкцията на самия автомат(ПП АК-47 се произвежда чрез скъпото ФРЕЗУВАНЕ на всичките части а АКМ е с ЩАМПОВКА)
43
6
 
7
 
! Отговори
до кратко и ясно преди 4 години
А какво ли стана с ссср раздробен и оправляван на нялолко протектората ....Тъй че руската ти армия си е баш измeт ...--------------Кога беше победена армията на СССР от обединената армия на НАТО ???Каже, бе, галлл фооон???Горбито положи началото на разпада на СССР, а го довърши алкохолика Елцин!Тоест, разпадна се съюзното устройство (републиките включени в състава на СССР), а не Русия!Бах си неграмотните тинейджъри, вие ще довършите Бг без война!
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно усещат накъде вървят нещата
41
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Реалноста"Освен да лъжем като с цар пушка ( оръдие без гоморна камера ) То че не гърми не гърми ама поне изглежда голямо.) Друго не ни остава..."Ама КОЛЕГА ти взе едно към КЕСИМ а.И за твое сведение оръдието ЦАР ПУШКА е стреляло поне веднъж - естествено не с тези огромни бутафорни кръгли ядра които се кипрят до него. Самото оръдие винаги е било предвидено само и единствено да стреля с КАРТЕЧ.
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези освен крадени шмайзери наречени калашник и краден газ от чужди територии не могат да предложат нищо произведено за продаване.
39
5
 
8
 
! Отговори
Мразя Русия преди 4 години
ОТ ТАМ, САМО СТУД, ГЛАДОРИЯ. И ПРОСТОТИЯ!!
38
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
русия=KOЧИHA
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията се разбира, че никой не иска да купува руските джелеза затова ще харчат държавни пари за преоборудване на армията, че олигарсите не бива да влизат в загуба. Произвели са ги все пак, трябва да има гарантирана печалба.
36
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Изгърбич Задвратян"първата чеченска, където с съчки и камъни брадичите видяха сметката на споменаваните в статията т-80."Ти първата чеченска не я взимай за критерии. Тогава провалът на Руските войски е заради БУКВАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ОФИЦЕРИ И ПОЛИТИЦИ(Колко подкупи са взели няма думи)А тогава дори най-модерния Т-80 го гърмяха като пуканки муджахедите защото разбираш ли старшинката не доставил заряди за динамичната защита(по 100-120 комплекта на танк поне 3 вида по това време)