Рекорд при заразените с COVID-19 за ден в Русия, болните са 1036

Жертвите в страната вече са 4
27 мар 2020 12:41, Ния Христова
73
Рекорд при заразените с COVID-19 за ден в Русия, болните са 1036
Снимка: БГНЕС
Русия днес съобщи за 196 нови случая на коронавирус. Това е рекорд за денонощие, а в страната заразените стават 1036, предаде Райтерс, цитиран от БНР. 
 
За последните 24 часа е починал един човек, с което жертвите стават 4. 
 
Руското правителство нареди всички кафета и ресторанти в страната да затворят за седмица от събота. Разпореждането е срещу разпространението на коронавируса. 
 
Разпоредено е на обектите на федерацията да "спрат дейността на организациите в сектора на общественото хранене". Изключение ще се прави за доставка на храна по домовете. 
Още по темата
 
Президентът Владимир Путин обяви в сряда, че седмицата от 28 март до 5 април ще бъде неработна.
 
От днес В Русия са спрени и всички международни полети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До Московские новости ... Как разбра че се справят, от Московский комсомолец ли ти го казаха ... Ню Йорк и Лондон не ги мисли, след кризата те ще станат още по-силни, а бензиновата икономика пак ще е зависима от цената на бензина ... и цената на бояришника може да се покачи ... !!!
40
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега на Тромпета хъмериканците да му свалят гащите и право отзад. Докато му правят кефа да го питат защо не е подсигурил военните лаборатории та е избягало едното им вирусче
39
2
 
5
 
! Отговори
до поручика преди 4 години
спри да пишеш глупости или смени лишчето.Синът и е достатъчно заможен да и плати таксата. Жената като всеки българин е отказала да се охарчват. Болестта се развила много бързо, даже синът и разказваше, че като е била най-зле и правил изкуствено дишане. Сега самият той е в болница, но като по-млад човек го кара по-леко. Колко ти плащат за пропагандата?.
38
9
 
3
 
! Отговори
до к.28 преди 4 години
До изнервен:Заразени 1036 човека на 146 млн: 7,16.10-4%Умрели 4 човека на 146 млн. население:2,7.10-6%.Нещо друго за "главоломното настъпване на вируса"?
37
1
 
22
 
! Отговори
Курт Доколенков преди 4 години
Населението на държава, която подцени опасността от кови го грози смъртоносната зараза. А тук стига сте се делили на русофили и русофоби! Да си гледаме в нашата градинка! Положенето не е розово, нека се опитаме да спазваме мерките, които налага правителството!
36
11
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Значи така, всички я канили горката женица в американска болница, само дето са искали малка такса, която вие сигур и за месец не може да избачкате. А какво да кажем за препълнените мостове в Сан Хосе и Сан Франциско, където хиляди хора спят под мостовете и ровят по кофите?Как ще бъдат лекувани от корона вирус?В Русия няма да има голяма драма по много причини. Няма толкова застаряло население, градове на 1000 км, прекъснати въздушни линии и т.н и т.н
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съобщение от Южна Америка Затваряме северната граница поради вероятността да нахлуят хиляди въоръжени до зъби заразени от север
34
7
 
7
 
! Отговори
Московские новости преди 4 години
До Калеко АлекоМного си развълнуван товарищ, но вече няма смисъл. Грантаджийството го отнесе коронавируса и тpoлeнето под новините за Русия вече не носи печалби. Между другото в Ню Йорк и Лондон положението е критично и се очаква да става и по-зле. Може би ще се справят и без помощ от Китай и Русия, но още е рано да се каже.
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смятайте беРусия 146 милиона народ 1000 заразениБългария 7 милиона 280 заразение хайде някой петокласник да смята
32
8
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Русия и Путин отново доказаха, че не могат да ни бъдат за пример.
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоЩе успеят, Калеко. Не се съмнявай. Мисли ние какво ще правим.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е зле в русия, успели са някак да заразят и борис джонсън, тия мръсни руснаци аз не знам докога ще ги търпим
29
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1000 заразени в Русия и ТРЪМПоклонниците се рaзпищяха. 85000заразени в Фащ и великия. непокорим народ нямал нищо общо с производството на вируса
28
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 27Правилно-те в Рассия без хляб могат,ама без лъжи никога...Такива са духовните им скрепи...
27
1
 
6
 
! Отговори
да поручиха преди 4 години
Ако прочетеш повече сайтове, ще видиш българката снимана на гости при сина си. Умряла е в дома му. И то защото въпреки увещанията на сина до последно не е искала да си плати осигуровката като е мислела, че това е обикновен грип и ще и се размине.
26
12
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Следите ли цифрите трескаво за Русия, чакате ли ги с нетърпение да умрат?Какво значи главоломно настъпва??? :)Четрима умрели на 150 млн население, все едно една муха в БГ е умряла от коронавирус.Няма да има в Русия такава драма, както в ЕС, за ваше огромно съжаление....
25
3
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
СъвеЦките/руските/ болни -най-здрави на света !
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и да е умряла българка като куче в сащ това не е важно, тука темата е путин.
23
3
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До поручика. Само дето вирусът май не се съобразява с руската стратегия и настъпва главоломно. А българката (чети хубаво новините) е отказала да отиде в болница - никой нямаше да й откаже лечение.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжат както обикновено. Много повече са.