ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Някои източници твърдят, че един от войниците просто се разстроил
Обновена: 26 юни 2020 13:38 | 26 юни 2020 13:33, Нели Христова
159
ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Парада по случай Деня на победата в Русия не се размина без инциденти. Млад войник се опита да разбие стъклата на автомобил на службите за сигурност с картечницата си, само на малко повече от 100 метра от Владимир Путин.

Руските власти твърдят, че са потушили терористичен акт. Но инцидентът може би се е случил по една друга, доста по-забавна причина - 22-годишният Никита Ерошенко нападнал автомобила минути след като разбрал, че няма да маршрува пред президента на Русия. Оттърсвайки се от първичния шок, охраната веднага скача върху мъжа.

Пред "Комсомолская правда" вътрешен източник казва: "Служители на Федерална служба за сигурност предотвратиха сериозен инцидент и още повече - терористична атака".

Автоматът на Ерошенко не стреля по време на нападението, като най-вероятно той не е бил зареден. Изданието BAZA твърди, че 22-годишният войник е подготвял атака на Червения площад, но ФСБ я е предотвратил. Той искал да протестира срещу влошаващото се положение на Русия на международната сцена.

"Те подходиха нечестно спрямо мен", заявява Ерошенко, който е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение. Според ТАСС, войникът е претърпял "нервен срив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубав театър
57
0
 
11
 
! Отговори
Анабел преди 3 години
Атентат с незаредено оръжие. Ще умра от смях!
56
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не Русия, ами САЩ бомбардираха България без причина и избиха хиляди цивилни българи."*** го кажи това на хората във Варна и Балчик... Бас държа, че ще си отнесеш шамарите...
55
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Русия, ами САЩ бомбардираха България без причина и избиха хиляди цивилни българи.
54
9
 
6
 
! Отговори
Крим е руски преди 3 години
Свиквай!
53
4
 
3
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
На някой *** не му издържа психиката. Не е за глезльовци тази служба.
52
7
 
0
 
! Отговори
F-16 преди 3 години
А като дойдат новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V през 2035та или 2040г. тогава нашата армия ще отиде ли с тях да освободи Крим от руския ботуш?
51
3
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Не просто щяхме да бъдем турски граждани, официален език турски, майчин език български.Добре не си представяй Турция, там имаме емоции, представи си Испания говорят четири основни езика, но имат само един които е официален, но другите езици не са изчезнали и си се ползват интензивно от съответните испански народи.
50
5
 
8
 
! Отговори
Крим не е руски преди 3 години
Молодец и герой.Все още има нормални хора в руската ***.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро тия пичага е предотвратил тeрористичен акт!
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На парада няма нито един(НИТО ЕДИН ) войник с боеприпаси, за офицерите вероятно и те са така. само спец части, охрана и т.н. по разбираеми причини... страх от атентат по главния.
47
0
 
4
 
! Отговори
Шоу преди 3 години
Много се весел как от мухата правят слон, ама царе са така да обърнат нещата и пак политически.....
46
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако не бяха те,нямаше да те има тебе като българин,а щеше да пишеш на турски!"За 500 години българите си останаха българи, даже си умножиха бройката неколкократно, а за 50 години българите в Западните покрайнини ги направиха сърби и българите в Македония станаха македонци и сърби. И българите в Беломорието изчезнаха безследно под напaлм или станаха гърци. С любезното съдействие на "братята ти".
45
0
 
3
 
! Отговори
Петък преди 3 години
ФСБ, са велики, толкова много хитове и любими песни..
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ застреляха телевизионна водеща в ефир, но това е нормално при американците. В Русия само тропа с приклада по прозорците на шефа.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определено това не са бронирани стъкла, първият прозорец се разруши от три удара, четвъртият му удар е върху вторият прозорец успя да го напуска сериозно, просто не можа да направи петият удар да громоляса вторият прозорец.
42
11
 
8
 
! Отговори
до ЧЕБУРАШКА преди 3 години
Бъди благодарен на нашите БРАТЯ РУСНАЦИ.Ако не бяха те,нямаше да те има тебе като българин,а щеше да пишешна турски!
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момчето просто е било под силно психическо напрежение. То е ясно. Причините не се знаят за нас, а вероятно няма да станат на 100% ясни дори и на руснаците. Реално не е бил със заредено оръжие. Той не стреля срещу другите момчета, не е искал да убива никого. Освен това го прави на метри от всички останали стотици хора. Същото е като все едно някой от въпросната кола да го е нaпсувал или заплашил и на него просто да му е кипнало и да му е казал.. "Слизай да видим,......... Нещо такова!
40
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сато гледам, случката няма никаква връзка с Путин. Момчето е изнервило просто
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не сте разбрали, присъствали сте на нагледна демонстрация как силите за сигурност предотвратяват терористичен акт.Точно както обясняваха защо изтегляха закъсалия танк няколко години по-рано.