В организма на Навални няма отровни вещества, обявиха лекари

Ясна е точната диагноза на руския опозиционер
21 авг 2020 12:36, Красимир Ангелов
194
В организма на Навални няма отровни вещества, обявиха лекари
Снимка: БГНЕС

Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма на критика на Кремъл Алексей Навални, който е в реанимацията на болница в сибирския град Омск. Това заяви заместникът на главния лекар на болницата Анатолий Калиниченко, цитиран от БТА.

Още по темата
"Вероятно диагнозата "отравяне" остава някъде в дълбините на нашето съзнание. Не смятаме обаче, че пациентът е претърпял отравяне", каза лекарят.

Той съобщи, че вече е установена точната диагноза за състоянието на Навални, но подчерта, че няма да я огласява пред медиите. За диагнозата са уведомени съпругата и братът на пациента, заяви Калиниченко.

Кира Ярмиш, говорителката на Навални, съобщи вчера, че по време на полет от сибирския град Томск до Москва руският опозиционер загубил съзнание и самолетът кацнал по спешност в Омск. Той е транспортиран до болница, където е настанен в кома.

Съобщено бе, че той е поставен на апарат за изкуствена вентилация на белите дробове.
Според Ярмиш Навални, който пил чай в кафене в Томск преди полета за Москва, е бил отровен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се ослушват и не кажат истината, че е болен от Ковид19 и няма шанс да оцелее.
140
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До незнаещ Това е един протестиращ на когото си му плащат за това е известен в друг случай случай би бил обикновен престъпник
139
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да му падне до такава степен кръвната захар или трябва да е било яко друсане, или да са го сложили на система инсулин. Залагам на друсането. Забравил е, че вече не е 20 годишен студент...
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил е в хипогликемия. Алкохол и много възбуждащи наркотици. Мозъка му е издържал до един момент и после е сдал багажа. За това и Навални виеше в самолета като олигоfрен. Състоянието му не е било липса на инсулин. Било е много ниска кръвна захар. Тично като след препиване с наркотици без да ядеш.
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекалил е с водката предната вечер. И вместо да замезва с някакво мезе, замезвал е с екстази. И на следващия ден не е ял. Естествено ще му падне кръвната захар до опасни нива като му свърши действието на екстазито. Не бива да го дават на жена му, понеже не е била на купона, а такива мероприятия с водка и екстази винаги водят до смесени сексуални контакти на случаен принцип... Жена му ще го убие вероятно. Само да и падне в ръцете...
136
0
 
3
 
! Отговори
До боби преди 3 години
Бобито не е точно така. При липса на инсулин се стига до глад на клетките но и до замърсяване на кръвта. Само дето това не става от един път а с натрупване във времето. Точно обратното става при прекомерна доза инсулин, човек изпада в кома и може да си отиде дори. Това се случва за минути
135
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В руския език няма дума опозиция.
134
3
 
2
 
! Отговори
До148 преди 3 години
Няма никакво значение дали ще кажа кгб или фсб. Все долнопробна с.волоч.
133
2
 
3
 
! Отговори
незнаещ преди 3 години
няма ли някой най-после да ни обясни кой аджеба е този навални ???
132
4
 
2
 
! Отговори
До 146 преди 3 години
Твоите думи са само Доказателство, че случилото се с Навални е УМИШЛЕНО.
131
6
 
1
 
! Отговори
Фактът, преди 3 години
Че кгб пусна снимка на Навални как отпива от чая, а отгоре подигравателно пише:" Доброе утро, Алексей!", говори Красноречиво КОЙ е извършил пъкленото дело.
130
7
 
1
 
! Отговори
Медик преди 3 години
Навални е отровен с бързодействаща отрова, която въздейства върху производството на инсулин от панкреаса. В резултат се получава остра, диабетна кетоацидоза, която при неправилно или недостатъчно лечиние завършва летално.
129
4
 
4
 
! Отговори
това е края преди 3 години
Лекарите лъжат. Отровен е по заповед на путин с много силна тайна отрова от кгб. отделно са го облъчили и радиация дали са му още забанена тайна отрова и после са го били в болницата от кгб преоблечени като лекари!Самата болница е на кгб и я няма на картата!!! Заповедта е дошла от Путин!!!
128
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако му е паднала кръвната захар, както пишат официалните руски медии, едва ли щеше да вие толкова страшно в самолета.
127
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До гневенТова важи и за Румен Шведски, товарищ!
126
5
 
4
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Ама естествено, че не е отровен, иначе лекарите които потвърдят отравянето ще "пътуват" за Сибир.
125
5
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
Североазиатска ДИВАШКА ПЪРВОБИТНА КОЧ-НА ! Никога на Раша не трябва да се разрешава да влезе в ЦИВИЛИЗОВАНАТА общност ( поне 1 000 год. и без злобни джуджета )
124
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрогата не я ли броят за отровно вещество?
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
са остава да лепнат и ди гроссе инфо че Цар Борист дъ трът е отровен от далечен роднина на Канцлерката, който искал да купи имотец в Банско ама царът недал защото бащата на Вапцаров доказал че въпросният имот не е на царското семейство, майна.
122
5
 
8
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Смеят ли да признаят.