"Тъмни облаци са надвиснали" между ЕС и Русия заради Навални

Германия иска повече подробности за инцидента от Кремъл
31 авг 2020 13:32, Нели Христова
49
"Тъмни облаци са надвиснали" между ЕС и Русия заради Навални
Снимка: БГНЕС

Германският външен министър Хайко Маас заяви днес, че Европа ще продължи да оказва натиск над Русия да направи повече за изясняване на случая с критика на Кремъл Алексей Навални, предаде Ройтерс.

По думите на Маас "тъмни облаци са надвиснали" над отношенията с Русия, която трябва да "стори повече за изясняване" на случая. Европейските санкции срещу Русия остават, докато не бъдат премахнати причините, заради които са били наложени, добави той, цитиран от БТА.

Европа няма да следва политиката "Америка на първо място" на американския президент Доналд Тръмп, заяви Маас в изказване на конференция в Париж, като призова за трансгранични, международни решения.

"Мултилатерализмът е крайъгълен камък на европейската външна политика", подчерта германският министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Евреите и САЩ търсеха и за съжаление пак намериха повод да скарат ЕС с Русия...
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За германистан няма никакъв шанс, духът от бутилката е пуснат и няма спиране.Тази държава само на книга е немска, а на практика е турско-арабско-ислямска.Това е печалната истина, която се крие.Срам и позор.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не е надвиснало над отношенията между Германия и Русия. В момента двете единствено благодарение на сътрудничеството помежду си владеят, контролират и управляват Европа. Няма повече за какво да се говори по въпроса. Французите имаха някакъв шанс да придърпат част от ресурсите на руснаците на добра цена, но сенаакаха и за това сега плащат не като германци, а като попове.
44
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Един от Германияоще от обединението, територията между холандия и полша тръгна надолу... 2015та е новото начало, но ще отнеме време преди лошият туземски ген да се замени с висшия афроарабски.
43
1
 
9
 
! Отговори
Друг от Германия преди 3 години
В Берлин Ной-Кьолн над 90% от учениците не са гарманчета, надписите по магазини, кафета и ресторанти са на арабски или турски езици. Маас да си гледа разпадналата и превзета от арабски кланове Германия.
42
1
 
6
 
! Отговори
Един от Германия преди 3 години
Живея от 33 год. в Германия, смесен брак, и мога съвсем отговорно да твърдя, че това не е вече онази Западна Германия от преди 1989, за която все още някои българи бленуват. От 2015 тръгна надолу, с нахлуването на нашествениците. Сега се чудят какви щуротии да измислят за да закрепят положението. Бедните не ги засяга, но средната класа е на път да се разпадне. Соц.демократи, Леви и Зелени подготвят социализъм ГДР 2.0. Системните медии са лъжливи, няма свобода на словото, освен в тюба и блоговете
41
1
 
8
 
! Отговори
АfD Германия преди 3 години
Джуджето Хайко Маас да си гледа Германия, където 1.000.000 в Берлин протеститраха в събота, а да не се занимава с Русия. Тъмните облаци са надвиснали над Германия, където агендата е подмяна на населението, ограбване на средната класа чрез най-високи данъци, уволняване на полицаи и учители осмелили се да критикуват политиката на режима на Меркел и т.н.
40
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртото злобно джудже е отровителя понеже го е страх от всяка опозиция.
39
8
 
7
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Путина е наредил да му бият от неговата ваксина! Толко фанфари, заря и топовни салюти! Браво на Навални че се е съгласил за опитно зайче! Здавай те ребята!!!
38
14
 
13
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Само бой по кратуната на руските пиянки, те от приказка не вдяват!
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тези тъмни облаци не да дошли от Марс, някой ги е надвиснал, по-точно наложил...
36
15
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Не бива руският касапин да трепе наред хора по цял свят само защото не му харесват!
35
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоя Хайку Маас бе. Едно нещастно ***.
34
19
 
16
 
! Отговори
АБЕ , НЕ СА ТЪМНИ... преди 3 години
РУСИЯ ПАК ЩЕ ГРИЗНЕ ДЪРВОТО С "ЕМБАРГОТО"...ХА,ХА,ХАААААААААТОЯ ПЪТ...ЗА ДЪЛГО!ПУТИН ДА ЦЕЛУВА ЕРДО.....ДЪЪЪЪЪЛГОООО....!
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
следващия път вероятно ще му видят сметката.
32
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦРУСтига пък ти с тази Германия, бре! В Германия всеки шести е беден, в Германия масово нямат собствени имоти и живеят под наем, в Германия не можеш да се изразяваш свободно защото ще те набедят за какво ли не, в Германия децата ти ще живеят с aрабюхите и афганистанците и други подобни, в Германия вместо демокрация ими социализъм и диктатура на едрия капитал (олигархията), която си внася роби-бежанци.
31
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Източна Европа ако иска да продължи да бъде придатък/колония на Германия/САЩ и средство за извличане на евтин бял човешки капитал, без шансове някога да достигнe западния стандарт, да продължава да се зъби на Русия като пастирка. Хитрите швaби построиха Северен Поток 1 и 2 и така заобиколиха цяла Източна Европа за да се превърнат в централен разпределител на евтина газ за Европа. Честито на полско-украйнските зaдръстеняци, а в БГ политиците изтървали Южен Поток са за трeпане.
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
28, съгласно данните след I-я етап на коронакризата:1. КНР2. САЩ3. Индия4. Япония5. Русия6. ФРГНяма ли да питаш къде е някога великата Наглобритания?
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не разбрахте ли вече че на Вовата го заболяха ръцете да го мести !
28
23
 
10
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Зимата идва....Ха-ха-ха.... САМО ти ли не знаеш ???? ГЕРМАНИЯ е 4 ( ЧЕТИРИ ПЪТИ ) по-богата от Раша !!! В ГЕРМАНИЯ живеят 2 мил. рашки ( ПО ЗАКОНИТЕ на Германия ) ...а искат 100 милиона . КАКВО ще се случи със РАША ??????? НИЕ ЗНАЕМ...този филм сме го гледали - ЩЕ ОТИДЕ при СССР ...в АДА !