Навални се възстановява, вече може да говори

Засилена е охраната на болницата, в която е настанен
10 сеп 2020 11:00, Елка Василева
89
Навални се възстановява, вече може да говори
Снимка: архив, БГНЕС

Руският опозиционер Алексей Навални се възстановява от отравянето с нервнопаралитичното вещество "Новичок" и вече е способен отново да говори, съобщи днес сп. "Шпигел", цитирано от Ройтерс.

Още по темата

Критикът на Кремъл е лекуван в берлинската болница "Шарите", след като му призля по време на вътрешен полет в Русия миналия месец, припомня БТА. Германия иска обяснения от Русия за станалото, но тя отрича да е замесена по някакъв начин.

Списанието съобщи, че полицейската охрана на болницата е била засилена, тъй като се очаква Навални да има повече посетители с подобряването на състоянието му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
16
 
! Отговори
Абе време е преди 3 години
Време е руснаците да покажат какво е 'Новичок'.Тогава всички измишльотини на запада внвзапно ще секнат.Да отровят някой предател, заедно с цлия квартал и прилежащата болница - и всичко ще си дойде по местата.Новичока е за масово поразяване, нестабилен е и може да действа не повече от час 100% летален - за минути всико свършва...И НЯМА персонална доза - всичко е в големи размери.
21
0
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До Анонимен 20 - много шпионски филми гледаш :) По добре лъскай бастуна с нещо за душата :)
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1До 3Украйна изнесе ли резултатите от "разследването" на пожара в Одеса, където много хора бяха изгорени живи?Аз не съм чул изобщо да е имало разследване, нито пък да се е развълнувал някой от тези, които сега толкова се вълнуват за Навални.
19
3
 
10
 
! Отговори
НОСТАЛГИЯ преди 3 години
'цивилизования запад' толкова го е обхванала носталгията по шпионските времена че сам си пише и дописва криминалето 'новичок'. Сегашната глава 'Навални' е по-абсурдна и от предишните обаче.Но странно - читатели се намират.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди Скрипал и Навални ,Новичокът беше едно от най-смъртонсните БОВ Сега се оказва , че някои хранителни отравяния са по-смъртоносни от него
17
4
 
12
 
! Отговори
А ОТГОВОР НЯМА преди 3 години
Откакто им го върнаха обратно в Германия, руснаците непрекъснато искат реални лекарски данни - познайте какво?Мълчат като евро-гейове.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако всичко е точно и както го разправят германците , защо не предоставят данните на Русия . Защо военните ги засекретяват какво искат да скрият А- Че си произвеждат Новичок на воля , който уж не произвеждат . Откъде са взимали образи за сравнениеБ - Че Навали не е тровен с Новичок , и въобще бил ли е отровен Който казва истината , няма какво да крие
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4, ето какво заявление на властите на ФРГ чета рано тази сутрин:Навални оживя благодарение на бързата реакция на омските лекари.
14
16
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
КРЕМЪЛ - " Навални не е отровен в Раша.......НЕМЦОВ не е убит - самоубил се е в гърба....ЛИТВИЕНКО не е отровен - умря от старост....ПОЛИСКОВСКАЯ и още 123 разследващи журналисти -не са убити - самоубили са се .забивайки си химикалка в сърцето.......ген. ЛЕБЕД и още 20 генерали не са убити - взвривили са се сами с атомна бомба ....3-*** руски дипломати не са убити - умрели са от препиване на уиски...Жужи е ВЕЛИКАН ( 195) и Раша не е ДИВАШКА КОЧИ-А......който не вярва е ПРОТИВНИК на КРЕМЪЛ ..
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гeрмaнcкoтo прaвитeлcтвo нe виждa причинa дa прeдaвa дoкaзaтeлcтвaтa дирeктнo нa Руcия, зaяви прeд журнaлиcти зaмecтник-гoвoритeлкaтa нa гeрмaнcкoтo прaвитeлcтвo Мaртинa Фиц, цитирaнa oт БТA. "Прoдължaвaмe дa призoвaвaмe руcкaтa държaвa дa прeдocтaви инфoрмaция", кaзa oщe Фиц.??????????????????
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СаксофоновКойто плаща и на Светлана Тихановска да обикаля държава след държава на частен самолет.
11
3
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо ни занимавате с шута на Володия Володиевич Гей Нахалний?
10
10
 
4
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Шутин разчиташе, че докато трае полета Навални ще се гътне но не предвиди, че може да кацне аварийно което реално го спаси. Много долен тип е тоя Шутин.
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е скомандарено от западният режим,много взеха да изпростяват никой не им вярва вече.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остана неясна една малка подробност Кой и кога доказа отравянето с нервнопаралитичното вещество "Новичок"?
7
1
 
14
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Кой плаща масрафа за лечението? Не мисля, че за обикновения гражданин ще вдигнат самолети, хеликоптери и охрани.
6
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До До 3Къде?
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо дори немците не казаха, че е Новичок , а препарат от семейството на Новичока - тоест има подобности, но не баш...Пишейки такива статии така категорично налагате мнение, при това вероятността това да не е вашето мнение е много голяма..Това, че има хора които преглеждат само новините и се ориентират повече от заглавията отколкото от друго не значи, че няма и други, които искат да знаят истината , а не поднесената такава.. Някак си много бързо го възстановиха тоз човечец тия германци...
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин не можа да го отрови.
3
8
 
6
 
! Отговори
Az преди 3 години
абе не го вярвайте , че путин е отровител.навални сам се е отровил.и немцов се самоуби на червения площад.осем куршума си изстреля в гърба, истински фокусник.приказките,че това показно убийство в суперцентъра на москва е заповядано от путин са напълно несъстоятелни.