Навални vs. Путин: Политическо джудже срещу огромна фигура?

На протестите в Русия преобладаваха непълнолетни, каза проф. Захари Захариев
25 яну 2021 23:15, Анисия Иванова
111

Руският президент Владимир Путин отрече да притежава дворец. Защо Навални твърди, че има такъв?

"В случая трябва да говорим за едно политическо джудже срещу една от основните политически фигури в съвременния свят. Това, което минава в Европа като протести, са едни печални хороводи, които показват, че обществото не му е до това какво е казал Навални, какъв филм е пуснал, кой е собственикът на този дворец", каза международният анализатор проф. Захари Захариев за "Денят ON AIR".

Още по темата

Според него силно впечатление прави съставът на демонстриращите.

"Като изключим Санкт Петербург и Москва, доста семпли и скромни бяха в другите по-големи градове. А що се отнася до първите два града - преобладаваха хора, които са под 18-годишна възраст. Интернет културата дава своето отражение върху онова, което се случва около нас. Това показа и как психиката на обществото започна да изтрещява под натиска на Ковид-19", допълни проф. Захариев пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че зад интереса, който предизвика Навални, седи една много сериозна машина, която е целенасочена и финансирана от определени централи.

"Няма да има продължаващи протести. Изяви може и да има. Ако има предизвикателства пред Путин - те не са по отношение на този псевдо дворец. Руснаците бавят като десерт и ще ни съобщят в близките дни кой е собственикът на този огромен комплекс", допълни експертът.

Проф. Захариев смята, че става въпрос за нова огромна резиденция, която е на руската държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
3
 
! Отговори
пиянде преди 3 години
Захо, приятелю продължаваш ли да спиш на стълбището пред апартамента си и да съневаш Щтирлиц.
66
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е антируски и прозападен ***, срам за руснаците и враг на Русия. Подръжниците му са русофоби и престъпници, редно е и руската рамия да се включи да ги пребие и смаже. Доколкото до г- н Владимир Путин, той е доказан и опитен дългогодишен политически Руски лидер,Президент и политик, издигнал Русия и я превърнал в световна сила! Руснаците виждат това и пак ще изберат Путин!
65
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ви е срам да говорите за въже в дома на обесения? Как може да говорите за джуджета когато сравнявате Путин с някой друг? Никаква политкоректност. Да се накажат редакторите с инжекция Новичок.
64
7
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?И въобще, какво ни интересува шутът на цар Владимир I-ви Путин - Гей Нахалний?
63
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическото джудже е Лилипутин а огромната фигура е Навални.
62
10
 
9
 
! Отговори
Български офицер преди 3 години
До добро за ПутинМястото на такива като теб Червени *** - *** е да виси на някой стълб с главата надолу .....!!!
61
8
 
4
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ПРЕЗИДЕНТА ДА ОТГОВОРИ НА БОЙКО ,ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ЗАЩИТАВА КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕПРЕЗИДЕНТА ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОЙКО, БОЙКО КОМАНДВА БЪЛЛГАРИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ,ТОЙ БОЙКО МОЖЕ ПРЕД БЛИЗКИ ХОРА ДА РУГАЕ И САЩ И ЕВРОПА ,НО ПРЕД ТЯХ Е ДЛЪЖЕН ДА ГОВОРИ ДРУГО-ТОВА САМО УМНИ ХОРО ГО РАЗБИРАТ,МНОГО СМЕ ЗАВИСИМИ И ОТ САЩ И ОТ ЕВРОПА НО ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ РУСИЯ
60
11
 
10
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ЧУДЕСЕН АНАЛИЗНАВАЛНИ Е КРИМИНАЛЕН ТИПСВИЛ 4 МИЛИОНА ОТ ФИРМА И ИСКА ДА НЕ ГИ ВРЪЩАНО ФИРМАТА СИ Е ЧАСТНА РУСКА ФИРМА И СИ ИСКА ПАРИТЕ ЧРЕЗ РУСКИЯТ СЪД ОТ КОСМОСА СИ ЛИЧИ ЧЕ ТАЗИ СГРАДА Е ДЪРЖАВНА РЕЗИДЕНЦИЯКАКВО ИСКАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ Е ЗАГАДКА
59
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май и тоя е копейкаджия. Политическото джудже се казва Путин, той направо разказа играта на руснаците за времето в което управлява.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идете, говорете с хора, вижтк с очите и чуйте с ушите си. Май това в съвременния свят работи най-добре.
57
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде ги намират тези смешници. Професор по политикономия и спряло развитие от 20 конгрес на КПСС. Какво очаквате да говори, нали ще си затрие научните трудове с които е станал професор. Е това е по-голямата част от елитната академична общност в българия. И такива гонят малкото кадърни преподаватели във ВУЗ-овете и научни работници в БАН. каквато ни държавата, политиците, министрите, такива са ни и професурата. пълна пародия и обслужващ персонал.
56
4
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Не е възможно това да е на Путин, защото е построен на острова принадлежащ на Бойко Борисов. Борисов да не е луд да позволява такова строителство на острова си.
55
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що каните хора завършили или работили в Русия,които по задължение стават КГБ агенти?!
54
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига обиди за Лилипутин. Викат му джудже....Ама дворецът му не е миниатюрен.
53
16
 
14
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Те резиденциите през комунизЪма не бяха лично на бай Тошо, ама той си ги ползваше. Че и тоя палат, не бил на Путин, а бил държавна резиденция. Не по врат, ами по шия!Абе , тоя Захариев да не е братовчед с Мангъра, че много си мязат и не само външно?
52
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ще му разкажат играта дето вика на Путин джудже.
51
17
 
19
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 76 анонименТоя е най-големия поддръжник на Русия у нас ! Не професор а *** !
50
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дъртак е отявлен русофил и майка си ще продаде в името на Раша.
49
15
 
14
 
! Отговори
Товарищ преди 3 години
Мнението на руския г--олизец Запхариев го знаем ! Няма какво да го питате ! Тоя заради Русия ще продаде и Ботев и Левски !
48
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То ясно че Путин е джудже ама тоя дъртак сякаш има симпатии към него. А уж бил професор. Само най-простите хора харесват диктатори. Явно толкова е професор.