Марко Милошевич бил взел руско гражданство

Синът на починалия Слободан Милошевич отдавна живее в Русия
28 яну 2021 13:15, Екип на Dnes.bg
29
Марко Милошевич бил взел руско гражданство
Мира Маркович и Слободан Милошевич. Снимка: архив, БГНЕС

Марко Милошевич, син на починалия в затвора на трибунала в Хага бивш президент на Югославия Слободан Милошевич, се оказва, че е получил руски паспорт, пише Собеседник.ru. Освен това според руския сайт Марко Милошевич има връзка с рускиня, която е дъщеря на бивш председател на руския Конституционен съд.

Марко Милошевич заминава за Русия заедно с майка си Мира Маркович в първите години на 21 век. Двамата получават политическо убежище.

Мира Маркович почина в Москва през 2019 г. За Марко Милошевич се знаеше много малко. В пресата в Сърбия пишеше, че той управлява няколко нощни клуба в столицата на Русия.

Според руския сайт Марко Милошевич вече е руски гражданин. Поне от 201 4., когато му е издаден руски паспорт.

Освен това било ясно, че синът на бившия югопрезидент обича моторите. Той имал Наrlеy-Dаvidsоn и Honda CBR600F. В гаража на Марко Милошевич имало и автомобили: Audi A4 и Mitsubishi Lancer.

Освен това Собеседник.ru установил, че Марко Милошевич има връзка с Ирина Баглай, която е дъщеря на бившия председател на руския Конституционен съд Марат Баглай.

Ирина Баглай притежавала земя в Рубльовка – елитен район на Москва, известен и като Бевърли Хилс на Русия, констатира руският сайт. Той още бил установил бизнес отношения на Марко Милошевич с Игор Тарасенко, който печели от държавни поръчки, както и с роднина на бивш руски генерал от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
? преди 3 години
не разбирам -руснаците бягат на запад и в Америка , а комунистете русофилите в Русия.А дано и нашитеотидат там.
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауууу, каква изненада, че сина на русофилистика и масов убиец милошевич взел руско гражданство???
21
1
 
4
 
! Отговори
Михаил Ходорковски преди 3 години
До Зозо"Или чака новата Волга?" Ти си чакаш нов Чавдар или модерна каруца нали?
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марко Милошевич, пройдоха, който преби почти до смърт един младеж в Сърбия,замесен в нелегална търговия с цигари, избяга от закона,когато Тадич бе президент.Мира Маркович,вече покойница, ползваща се с особено влияние над своя съпруг,се спрягаше за подбудител и организатор на няколко знакови убийства в Сърбия, също избяга от закона, в Русия. Социалистите,начело с говорителя на Милошевич, Ивица Дачич, винаги са се стремили да реабилитират семейната двойка, пряко участвала в клането над несърби.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ с такива мотори бедните ходят да работят по строежите а и да си вполучават социалните помощи.Та толкова за моторите му.А колкото до заведенията които държи,той просто продължава да е в ,,дистрибуторския бизнес'',с малката разлика,че до преди да избяга в Русия контролираше каналите за дрога на Балканите,а сега канилите за дрога контролират него.Та толкова от мене за бившите комунистически сръбски величия.Жалко само че с парите на Милошевичите се купиха българите управляващи Скопие.
18
1
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
........синът на бившия югопрезидент обича моторите. Той имал Наrlеy-Dаvidsоn и Honda CBR600F. В гаража на Марко Милошевич имало и автомобили: Audi A4 и Mitsubishi Lancer......Хахахаааа, тоя що не кара ИЖ или Урал? :)))))))) Или чака новата Волга? :))))))))))
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми тоя Марко си живее цял живот в Русия.Тя си му е втора родина.
16
1
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
В открито писмо до Путин Басаев казва средното:"Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм."
15
0
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До АнонименЗащо лъжеш най-безобразно бе приятелю? Басаева е убит е при експлозия на 10 юли 2006 г. в Ингушетия република, граничеща с Чечня. Противоречива е информацията за неговата смърт: руснаците твърдят, че е убит при секретна акция на руската служба за сигурност ФСБ, а чеченците смятат, че е загинал при нещастен инцидент. Трети източници споменават вероятността да е убит от конкурентна военна групировка
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шамил Басаев Руснаците го ликвидираха още 2006 година. При първата атака му откъснаха краката. Затова и Руснаците обявиха, че новия е-мейл на Басаев билbasaev***nogi.net
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБасаев е мъртъв от 15 години, чукчо. Дебелашки русофилси лъжи, които не издържат и едно гугълване.
12
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а Шамил Басаев, който уби половин училище с деца в Беслан, живее в Англия на издръжка на английското правителство
11
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Никоя нация от изброените от No 2, не споделя това мнение. Никоя ! Нещо повече, мразят руснаците и ако смееш да им кажеш това в лицето ще си изедеш боя. Това че шепа русофили го мислите, не го прави вярно твърдение ! Вие живеете в измислен свят на илюзии. Да не говорим, че сърбите изобщо не са ни братя и гледат всеки удобен момент да ни забият нож в гърба, защото имат комплекси от нас. А на всичкото отгоре и българите НЕ сме славяни !
10
4
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Четвъртият, петият и шестият премиери на България дори са родени в границите на тогавашната руска империя. Това са Гриша Филипов, Андрей Луканов и Сергей Станишев.
9
3
 
27
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Боли ме фара, че живее в Русия. Компот ли да му отворя. Живее нашироко с парите, които е заграбил баща му. Като е такъв мъжкар и патриот, що не стои в Сърбия ?
8
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечтата на прогресивната човечество и на всеки русофил в България е да вземе руско гражданство. Руските граждани у нас са на уважение. Досега 6 от тях са ставали премиери на България. Първият е вождът и учителят на българския народ Георги Димитров, след това е неговият съратник Васил Коларов. Вълко Червенков е третият поред руски гражданин управлявал родината.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ни оретикаха руснаците.... Каракачанлв какви оферти имал за него, ама руснаците и те силни... Хахахах
6
6
 
24
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Депардио взе гражданство и след няколко месеца прекарани в Русия напусна с 200.Не е стъпвал там. Живее в Белгия.
5
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Руснаците дават гражданство на всички световни диктатори и техните семейства."По точно на всички, които са рушили или рушат демокрацията.
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците дават гражданство на всички световни диктатори и техните семейства.