Захарова: Шпионската кампания е натрапена на България отвън

Това не отговаря на интересите на българския народ, каза тя
26 мар 2021 13:06,
351
Захарова: Шпионската кампания е натрапена на България отвън
Снимка: БГНЕС

Кампанията за борба с т. нар. руски шпиони в България е натрапена на София отвън. Това заяви днес говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, цитирана от ТАСС и БТА.

Още по темата


"Не мога да не се съглася, че доколкото това не отговаря на интересите на българския народ, зад това най-вероятно стои насърчаване на подобни стъпки и действия отвън. Защото е невъзможно нещо подобно да се обясни с коренните, националните естествени интереси на България", каза тя на брифинг.

Захарова обърна внимание, че неотдавнашното обявяване на двама руски дипломати за персона нон грата в България е петият подобен случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия използва всяка възможност, да нападне запада, като любимото й място, от което обвинява свободния свят, е България. Захарова може да се убеди сама, колко е "обичана" днешна Русия в България, като влезе във форумите на българските медии. Феновехе на Путин се броят на пръсти и те са от руската БСП, която години вече, не може да спечели на избори у нас.
207
1
 
11
 
! Отговори
Марш от тука преди 3 години
Аре циба,Маро
206
10
 
3
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Все по-смешно става. САЩ губят все повече позиции в света, ЕС е разделен, Китай вече е реално 1 икономика в света, Русия възвръща позиции в Азия, Африка и Америка, Москва е 1 военна сила в света. Припомням: Когато атовете се ритат, магаретата патят. А ние се превърнахме в овце на Запада.
205
4
 
17
 
! Отговори
Горянин-Талибан преди 3 години
Сеструшки................никой не ви е канил в Република България. Събирайте си багажа и да ви Нема.
204
13
 
3
 
! Отговори
Сдружение рАсия преди 3 години
Вьi фашисть. Товаришь Вова Путиньа нашь освободитель и гАспадарь
203
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофобите сте много зле..............за психиатър сте всичките..........ще се пръснете от омраза към Русия и от страх.............да не се върнем обратно към Русия..............с руснаците сме си братя по религия, кръв и език.................а кръвта вода не става!!!!
202
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушaнки, много ви е слаба пропагандата днес. Да не сте прекалили с бoярищника снощи ?
201
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маша пак се е ваксинирала с наночастици от аржентинско брашно.
200
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е Мария Захарова....................200 %!!!
199
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия е велика сила, Крим е руски завинаги, свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България????
198
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тя и пандемията е натрапена, аре марш обратно към китайските пещери
197
12
 
3
 
! Отговори
sd преди 3 години
''гоненето'' на шпиони за съжаление беше един цирк, съгласуван с руснаците, които са истинските стопани на територията наречена България. Затова БГ е бедна и мизерна като Русия. Румъния вече е с двойно по-висок стандарт. Дори въшливите македонци ни се присмиват заради беднотията и ни презират. Борбата е на живот и смърт за бочката, и той усети че губи антируски настроените. затова изигра това театро, разбира се с разрешението на руските си господари.
196
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руското посолство трябва да бъде закрито, руските шпиони - изгонени с камъни, и пак ще намерят начин да се довлекат, но вече имаме F16, M16 и българи готови да умрат за Родината си !Нека това е ясно на комунистическо-селската, необразована *** !
195
9
 
6
 
! Отговори
СатН преди 3 години
Гешев пак ще моли съда да произнесе присъда въз основа на сложно построение от косвени доказателства и словесни еквилибристики. Понеже предметът на обвинението ЛИПСВА. Факти НЯМА. Има само Н-айсе тома дръжки от факти и трици от доказателства.
194
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Български комунистически агенти като наскоро арестуваните и много подобни ... редовно ходят на инструкции в Мaсква, където се скъсват да убеждават съветското ръководство, че целокупния български народ си искат комунизма и дружбата със СССР и само западни агенти са тези, които са наложили отвън така омразната ни демокрация.Другарката Нинова се подведе по съветските клакьори тип - ''много сме, силни сме'' и сега ще си получи заслужения провал след няколко дена
193
8
 
2
 
! Отговори
Разузнавач преди 3 години
Самият Путин е дал имената на 5-мата шпиони на Борисов по телефона. Толкова посредствена шпионска дейност досега не беше извършвана в България! Шпионите просто са докладвали на Москва седейки на лаф, между 2 бири. Така са процедирали от 80 г. - всичко са докладвали в Москва! Всичко !
192
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СлавунСега остава да обясниш какъв му е смисълът на това словоизлияние
191
5
 
5
 
! Отговори
Славун преди 3 години
За мен, най голямо удоволствие ми доставя когато руския човек ме потъпче до степен да загубя своята гордост, свян и инстинкт за самосъхранение. Да му се отдам в ръцете и да чуствам болка, всепоглъщаща и безкрайна. Да изпадна в унес и да завися единствено от него,неговата всепоглъщаша сила и надмощие над мен.Не мога да допусна някой да наруши това мое всеотдаване, защото то ще наруши бурята в моята изстрадала душевност.
190
8
 
12
 
! Отговори
Компаньон преди 3 години
Захарова, първо си сложи малко силикон на циците, че си за смях! Второ - вие ни натресохте компанията на Фигуранта, сестра Галева, кобилата Нинова , Копейкин ..., все отличници на школата на КГБ !!!!! Добре че Гешев е от нашата школа и патриот, та ще ви почерни душиците предателски ! Мачкай, Гешев !!!! С теб е народа !
189
4
 
11
 
! Отговори
Смях в залата преди 3 години
За пореден път Русия стреля в крака на БСП предизборно.Сега КН не може да обвинява ББ че събира дивиденти.И РР увисна със своите обвинения към Гешев.Известно е че навремето Сталин е казвал на съименника на Гешев кога и къде праща диверсанти в България.Закривай партийо любима!