В Рим задържаха италиански капитан за шпионаж за Русия

Той предал "поверителни документи" на руски военен срещу пари
31 мар 2021 13:33,
130
В Рим задържаха италиански капитан за шпионаж за Русия
Снимка: БГНЕС

Капитан на италианските ВМС е арестуван по обвинения в шпионаж, след като предал "поверителни документи" на руски военен служител срещу пари, съобщи полицията в сряда, цитирана от БГНЕС.

Италианецът, офицер от среден ранг, изпълняващ ролята на капитан на фрегата, е бил хванат след "нелегална среща" с руснака късно вторник в Рим, се казва в полицейско изявление.

Министерството на външните работи на Италия е привикало руския посланик след ареста.

Сергей Разов бе призован да се срещне с висш служител на министерството в сряда сутринта "по инструкции на външния министър Луиджи Ди Майо", се казва в изявление на министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
8
 
! Отговори
уточнявам преди 3 години
Американски дивизии има в България но те са стелт технология и Москва го знае това и затова не наближава и си стои в Москва
42
11
 
1
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До ЧебурашкаРусия е създадена да спира бесни амбиции за световно господство,без да има полза от това.След като си изпълнява мисията,какво ни интересува на какъв хал е.
41
7
 
1
 
! Отговори
иванова преди 3 години
чебураш, ти като си толкова отявлен русофоб, защо се криеш зад руско име на измислена героиня
40
4
 
6
 
! Отговори
Вижте това преди 3 години
Руски православен фашизъм днес:https://youtu.be/GN1n62ix6kU
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-хаНавсякъде има проваляци, които от страх да не станат по-зле се продават. Сега ще видим, дали "спечелилия" шпионин ще реши, че си е струвал риска.Всички предатели си приличате по едно нещо - мислите си, че сте големи тарикати и никога няма да ви разберат кои сте!!!
38
5
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Баси,руснаците масово пазаруват западняци(ако се вярва на написаното)!Глад мори западните военни и са станали русофили???
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нима НАТОвските Шпиони да се разхождат из Русия със Значки и Лаврови Венци ????
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега сме си разквартирували американски дивизии и сме много щастливи.!Щеше да е добре да имаме американки контингент, но няма...Щяха да са щит срещу грозните провокации от Русия.В Полша имат и Москва не смее да наближи там!
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нато на тор!Ти не си средноинтелигентен. Ти дори не си нискоинтелигентен. Направо си в категорията под 50 АйКю. Затова и си русофил. С усмивка на уста.
34
2
 
3
 
! Отговори
вида видаааа преди 3 години
Гледам ги сега, про-руските партии в Украйна се оплакват, че ги "притискали" преди изборите. Смех. Путин направо зи избива, но иначе се оплакват ако ги бутнат с пръст.
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41Ти амаерикански войник а живо не си виждал, но ти се привиждат "американски дивизии".Във всеки случай, ако се появят, това ще е само за добро, защото е известно, че колкото по-близо са американските дивизии, толкова по-надалеч бягат руските!
32
11
 
11
 
! Отговори
Нато на тор! преди 3 години
Тези шпионски скандали са хибридни кьорфишеци на запада за да оправдаят агресията си срещу Русия !Елементарна западняшка тактика ,само лъжи и пропагнад а,като оръжията за масово поразяване на Садам,офиациланта история за 11-ти септември и химическите оръжия на Асад,инцидента в алива Тонкин и много други западни лъжи !При вички поожения всеки нормален и средно интелигентен човек няма никакви основания да вярва ,каквото и да било идващо от запада!
31
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХХубавото е, че маските на средноазиатските варвари падат и вече никой не си прави илюзии какво представляват.Българите сме щастливци, че навреме се озовахме сред нормалните държави. Представете си такова нещо да се беше случило преди 2007ма. Сега при нас щяха да са разквартирувани руски дивизии!Сега сме си разквартирували американски дивизии и сме много щастливи.!
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко руско - в Азия.И живота ще е по-готин.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаА преди това от Швеция, от Чехия, От Полша и т.н.и т.н.
28
3
 
5
 
! Отговори
мозак съм преди 3 години
До Анонимен 26"Русия няма място в цивилизована Европа!"Гледам ги сега, про-руските партии в Украйна се оплакват, че ги "притискали" преди изборите. Смех. Путин направо зи избива, но иначе се оплакват ако ги бутнат с пръст.Средноазиатските степни варвари са си идеални в в Азия.Пак говорят за "Велика отечествена война", тоя път с Украйна.ХахахахаМозак имам тукаа не тиквени семки
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавото е, че маските на средноазиатските варвари падат и вече никой не си прави илюзии какво представляват.Българите сме щастливци, че навреме се озовахме сред нормалните държави. Представете си такова нещо да се беше случило преди 2007ма. Сега при нас щяха да са разквартирувани руски дивизии!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушанките са наглеци шпионират доброжелателните страни към тях .След Сърбия и България дойде ред на други заблудени в приятелството на Русия.
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Акуло, "смешните жалки натовчета", както ни наричате, отново заловиха шпиони за/на русия.
24
1
 
3
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Ко става с тия пишман шпиони?