Кремъл предупреди: НАТО да не праща войници в Украйна

Алиансът: Има руско военно струпване край Източна Украйна
2 апр 2021 14:07, Елка Василева
258
Кремъл предупреди: НАТО да не праща войници в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл предупреди, че разполагане на войници на НАТО в Украйна ще доведе до допълнително напрежение край руските граници и ще принуди Москва да предприеме още мерки да обезпечи сигурността си, предаде Ройтерс.

НАТО изрази вчера безпокойство от „голямото руско военно струпване край Източна Украйна“, след като Русия предупреди, че сериозна ескалация на конфликта в Донбас може да „унищожи“ Украйна, припомня БНР.

Още по темата

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес пред репортери, че ситуацията на контактната линия в Източна Украйна между правителствените сили на Киев и подкрепяните от Русия сепаратистки сили е доста плашеща и че там е имало многобройни провокации.

Шефът на Пентагона Лойд Остин разговаря вчера с украинския си колега Андрий Таран и „осъди скорошната ескалация на агресивните и провокативни действия на Русия в Източна Украйна“, съобщи Пентагонът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе в Сирия тия *** нали беха много силни ,а на няколко пъти американците обстрелваха техни позиции ,даже и летище.Прослувутата професионална частна армия ,,Вагнер"беше попиляна от ,,американските ***"!Загинаха над 400човека.
197
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 207Другаре,кой колко разбира от бизнес определят самите руснаци.Милиони руснаци живеят в западните демокрации и броят им всяка година се увеличава благодарение на икономиста бизнесмен Путин и кликата около него.
196
8
 
19
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
До Анонимен 151Каква "военна мощ" на НАТО, бе - Русия да не е либия? Или НАТО ще организира могъщи гей-паради на руската граница? Може би немската "армия", дето 15-а година ходеше на учение с дръжки от метли (урсулата им беше министър), ще съкруши Русия? Само в югозападния военен окръг Русия може да мобилизира 1.4 милиона подготвени войници за 48 часа !!! След месец максимум са на Ла Манш. Това са фактите. Русия сама ще опуха цялото НАТО, та нищо няма да остане от него.
195
7
 
2
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
До Анонимен 184Да бе - сигурно заради това "радетелите на пазарната икономика" САЩ искат с политически рекет да спрат Северен поток 2, нали? Щото много разбират от бизнес? Аре сега си избърши храчките от мордата с лигавникът, че си се оплюл и върви здравата да си блъснеш тиквата в радиатора, пък ако имаш късмет може да ти се формира втора мозъчна гънка.
194
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 201Русия е ГОСПОДАР на Европа, защото:1. Ако и спре суровините, може да я срине икономически за броени дни2. Ако се стигне до война, ще я прегази за месецАма ти не можеш да го разбереш, нямаш с какво !!!
193
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така ще се бият, ами ако убият някой?Покрай ковид разбрахме, че властта ще направи всичко, за да спасява животи.
192
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В условията на пандемия, войниците с маски ли воюват?
191
2
 
2
 
! Отговори
До 174 преди 3 години
Виж Баце-жив славянин.Венци Мицов,Фънки,Валери Симеонов,оня дето води 120 минути, все отбор славяни..Бухаххха.
190
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страшно, те и в Грузия бяха пратили.
189
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия-Просякът на Европа. Жалки ,прости и нагли ,с промити мозъчета...Бай Бай, неумита Русь....
188
6
 
17
 
! Отговори
Цикличност преди 3 години
Абе и Наполеон е викал че Русия е колос на глинени крака, ама после го е ял!След това и Хитлер е смятал че истерленд са диваци с вили и после го ял.Сега наследниците на фелер шилд и др си мислят че анакондата е удушила мечката...Значи да очакваме ново освобождаване от дядо Иван значи!
187
4
 
11
 
! Отговори
Руската мечека преди 3 години
Руската мечка е доволна от 'нивото' на западните 'експерти' демонстрирано тука!После назапад има да се чудят отново ама как ама защо...Никога няма да победите! Не ви стига акъла историята и знанията!
186
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"""""""Абе много сте зле бе новите американски историци!"Основната роля във ВСВ изиграват американците със самолетите си и с унищожаването на Луфтвафе"когато вече няма луфтвафе щото рашките са го потрошили вече на източния фронт предполагам - това имаш в предвид?"""""""***************Далеч не всичките са потрошили!Само част!И то, със самолетите и горивата на САЩ, най-вече!
185
0
 
6
 
! Отговори
Какво спорите преди 3 години
Втората световна приключи ,въпроса е как да се спечели третата световна ,тя не е света срещу Русия ,света срещу Путин ,а света срещу КГБ ... И да си замине Путин филма ще продължи ,военната индустрия на запада има полза не от война с Русия а от силен ,страшен ,, враг ...на запада нещата ще вървят-- руснаците ще изнемогват за да могат да се правят на Св. Сила каквато не са ! Имам чувството ,че някой винаги разделя света на две и си играе на воини и той винаги печели от кръвта
184
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""обективно руснаците победиха Хитлер с финансирането и оръжията на американците""_____Верно?Тия "обективни " мантри са на американците дето се притесниха че руснаците ще се справят и за тях европа ще е обетована земя..""_______По ленд-лийз договора, САЩ и др. държави са дали на руснаците милиарди в днешни пари - храни, стоки, техника. Най-вече оръжия, танкове и др.бойни машини, самолети и какво ли не още!Милиарди!А Африка, Азия!Как би завършила една световна война без тази помощ?
183
16
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Украйна е суверенна държава и е в правото си да кани когото си иска!Крепостните да си лаят колкото си искат!Единственото нещо което могат да направят, е да пият по един бояршник за успокоение на нервите :)))
182
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедите ни през 1877/78 може да са поддържали "братушките" ви, но През 1941-44 моите не са!Принудени са!!!А през 1916, нашите деди са били яко "братушките" ви в Добруджа! Не са ги подкрепяли, както си е мислел тогава нападателя че ще стане!
181
8
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Четете малко история и не се излагайте. Там няма нито русофили нито американофили. По време на ВСВ бабите ви са били живи и всичко се знае. Нацистите губят войната в момента в който американците влизат в нея. И даже са изкарали късмет, че не се е проточила още малко, защото със сигурност щяха да им метнат атомна бомба и на тях.
180
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приемаме Украйна в НАТО и Русия ще обикаля кото гладна хиена покрай границите. Или да им сцепим трътката още сега....
179
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойците на фронта с маски против ковид ли са или имат сертификати за ваксинация / негативен ПСР?