Путин: Руско-американските отношения в най-ниската си точка

Руският президент се надява да няма импулсивни действия на Байдън
12 юни 2021 08:09, Елка Василева
70
Путин: Руско-американските отношения в най-ниската си точка
Снимка: архив, БГНЕС

Руско-американските отношения са в най-ниската си точка през последните години, заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за телевизия Ен Би Си. В интервюто Путин  изразява надежда, че няма да има импулсивни действия от страна на сегашния американски държавен глава Джо Байдън, за когото той заявява, че се отличава силно от предшественика си Доналд Тръмп.

Двамата лидери трябва да се срещнат на 16 юни в Женева.

Още по темата

По повод определянето му като "убиец" от Байдън в негово интервю през март Путин обясни, че е чувал десетки обвинения от този род и това не е нещо, за което се тревожи. По думите му подобно говорене е част от американската политическа култура, където се смята за нормално.

Руският президент отхвърли появилата се в американския вестник "Вашингтон пост" информация, че Москва ще предостави модерна сателитна система на Иран, която ще повиши възможностите на Ислямската република за следене. Президентът определи това като фалшива новина и каза, че не знае за подобно нещо.

"Вашингтон пост" цитира настоящи и бивши американски представители и такива от Близкия изток, според които пускането на сателита може да стане до месеци и е резултат от многобройни посещения в Русия на лица от иранската Революционна гвардия. Изданието отбелязва, че системата ще позволи на Техеран да наблюдава израелските бази и американското военно присъствие в Ирак, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
18
 
! Отговори
до 31 преди 2 години
Щеше да си прав, ако бяхме в 70-те и демокрацията означаваше нещо. Към днешна дата понятието "демокрация" е съвсем кухо, а "демократичните" държави се превърнаха в гнезда на максистко-либерастки идеи, унищожаващи културата на западния свят.На този фон, Путин е пазител на изконните ценности и се моля да е жив и здрав още дълго време тъкмо защото съм антикомунист (т.е. не ми харесва кибуца, в който превръщат Европа).
24
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУСИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!! РУСИЯ НАД ВСИЧКИ !!!!!
23
3
 
3
 
! Отговори
Taню преди 2 години
До пияница мистикИ аз не го разбирам това форумно опиянение, чак на олигавяне избива... за "полезните" форумни идeоти се заделя някаква наночастица от копейката,не им вдявам на келепира...
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименАбе то и Монголия ни е изпреварила, най-малко със здравеопазването си. Какво знаеш ти? Само мантрите на Боко, които ти е пял на гербавите сбирки.
21
11
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ахахахахахахаха :))) Тук някакъв пyтинопитек как се кефи, че СССР-2 и Германия са си направили Северен поток 2, сякаш кинтите от газта ще ги взима той, а не джуджето убиец и ордата олигарси около него :)))
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 33Какво е това СП-2, аз те разбрах ама обясни :))
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деменцията клекна пред мощта на Русия за СП-2.А между впрочем за СП-2 определящи бяха не говеждите пръдни отвъд океана,още по малко пък посиранията на сорошките форумни куришки,а волята на шефовете на BASF и останалите големи германски концерни.
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 29Ей за това става дума - шепа тъпaнaри живеят на гърба на русското стадo... Имат всичко, а мнозинството живее на прага на достатъчното, законното, моралното...Т. нар. "кравари" не са ми интересни, скучни меркантили. Но държава богата на толкова минерали, въглеродни изкопаеми и човешки потенциал (век по-рано, по времето на патоса на дядо ти Вазов, тя е била флагман на развитие и културна експанзия!!!), да я държиш едно ниво над съседна Монголия, айде мерси!...
17
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в Русия имат истинска демокрация ,а не като у нас със сигурност ще са много по-добре от колкото с настоящите психопати които ги управляват.Те все още управляват благодарение със същата манипулация която я има и в коментарите тук. САЩ не е злото което вие ни го казвате,а Вие сте злото които крадете и не Ви харесва да Ви спират краденето.Точно това е Путин,крадеца и убиец на Руснаците и нас.
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първата тръба на СП-2 вече се пълни с газ.Втората ще е готова напълно до 1-2 месеца.Сороснята е в безсилен бяс и ударно пика газ.А толкова е изпикана газ е срамно да отиде зян.Май ще трябва да се мисли и за СП-3.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ли Русия ще се освободи най-накрая.Ние се освободихме от нашия диктатор Б.Б. и вече се вижда колко много се е крало и колко много ни прецакват,особено държавните служители и пенсионерите. В Русия трябва да живеят в изобилие при тези ресурси ,но там все още има много бедни и много малко богати.
14
14
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Джуджето убиец като каже "добър ден" е добре да погледнете къде е Слънцето. Щом отрича за сателитите на Иран, значи 100% гарантирано ще им ги даде. Американците не са изобщо глупави. Те си вярват на разузнаването, не на това какво говори един перманентен лъжец
13
18
 
10
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Кой иска Путин- крадецът на чужди теритотии. Открадна 30% от територията на Грузия, открадна Крим, Донецк,Луганск.Всички бивши соц републики избягаха от фашисткия Съветски Съюз и не искат и да си помислят за някакви връзки с Путин.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демократите в САЩ дойдат ли на власт, не ги чака нищо хубаво руснаците, традиция е :))
11
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излишно е да се мъчите и напъвате да плюете по Русия, гербави тролчета. Времето ви изтече, тик, так, тик, так...
10
6
 
6
 
! Отговори
А Х преди 2 години
Въобще не ми пука за тия двамата сдуханяци.Ако може да се сбият и да се затрият САЩ и Русия,ще бъде най-добре.Тогава ще заживеем нормално.Тия мишоци ги е страх да се сбият сами,и затова въвличат целият свят в гламавите им конфликти.
9
8
 
10
 
! Отговори
Да преди 2 години
Путин трябва да отмени срещата, вчера сащ отпускат на Украйна 150 000 000 за оръжие. Гадна провокация.
8
4
 
3
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Трoлове, ставайте! На нож! :)Копеек не надо спать!
7
7
 
11
 
! Отговори
да ама преди 2 години
Русия е мн ого пред нас и ако не вярвате лесно можете да проверите, вместо да повтаряте тролски опорки. Просто ние съвсем няма с какво да се похвалим и това, че сме в ЕС не ни е помогнало да отлепим от дъното и на милимунда.
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Maсовия убиец - комплексираното джудже Путин, който подобно на другия сатрап Сталин прати хиляди нещастни души в затворите (новия ГУЛЛАГ), само защото протестират срещу престъпния му режим, и който изби хиляди украинци при нахлуването му в тази суверенна държава, е последния който може да казва кое в каква точка е! Просто да отива в ада час по-скоро, и да освободи народа си от отвратителното си присъствие