Шойгу с оценка: НАТО не е готова за равноправен диалог

Планът на Алианца в Афганистан бе бедствие, посочи руският военен министър
23 окт 2021 18:20, Красимир Ангелов
80
Шойгу с оценка: НАТО не е готова за равноправен диалог
Снимка: БГНЕС

НАТО последователно трупа сили по границите на Русия на фона на призивите за военно сдържане на Русия, заяви министърът на отбраната Сергей Шойгу в отговор на изявление на германския министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер.

"На фона на призивите за военно сдържане на Русия, НАТО последователно струпва сили към нашите граници. Как свършват подобни неща за Германия и Европа, министърът на отбраната на ФРГ трябва да знае. Безопасността на Европа може да бъде обща и без засягане интересите на Русия. Но за равноправен диалог по този въпрос не е готова именно НАТО", каза Шойгу.

Руският министър нарече бедствие резултатите от прилагането на плана на НАТО за "сдържане" в Афганистан.

"Нещо повече, изпълнението на плана за "сдържане" на НАТО в Афганистан завърши с катастрофа, с която сега се сблъсква целият свят“, каза министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: НАТОРусияСергей Шойгу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, той би трябвало да знае. Нали те бяха там преди това. Патиха и те!
44
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 46... То и Хитлер така беше казал, но руснаците го навряха в мише дупка... Който не си учи уроците яде дървото, след 2СВ трябваше немците да плащат 100 години репарации на Русия за мизерията която направиха там но с подялбата се измъкнаха, немците говорят в 3то лице нацистите биле виновни не е Германия много са Долни трябва като видят руснак и да му се кланят до земята и да не спират да се извиняват.
43
6
 
8
 
! Отговори
Янков преди 2 години
А вие какво направихте във Авганистан?***.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 41Шойгу не е евреин.Роден е Тува, баща му е тувинец, майка рускиня.Тувинците са близък народ с монголците.
41
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колхозникът заплашва, ама само това могат. Ако НАТО кихне сламената Русия Просия ще се срути
40
11
 
12
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
кОГАТО ЕДНА ОГРОМНА ДЪРЖАВА КАТО РУСИЯ ДАВА ПОЛОВИНИЯТ СИ БЮДЖЕТ ЗА ВЪОРАЖАВАНЕ ,ТОВА КАКВО ЗНАЧИ. ЧЕ ЗАЩИТАВАТ СТОТЕ ОЛИГАРСИ ОГРАБИЛИ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, А ЖИВЕЯТ В ИМЕНИЯ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО В ЛАЗУРНИЯ БРЯГ И В АНГЛИЯ .И ТОВА Е ЕДНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА. НИКОЙ НЕ МИСЛИ ОТ ГОЛЕМЦИТЕ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ Е ВРЪЦЕТЕ НАТЕЗИ БАНДИТИ.
39
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До42Да знаем, китайски фирми с китайски работници, защото руснаците се изселват от Сибир.
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 40Европа няма да достигне Урал, но виж китайците ще го направят. Рано или късно Китайците ще ги изненадат изодзат!
37
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шойгу има успех . От безлюден Сибир го направи разцъфтяващ. Милиони частни азиатски фирми се развиват от всякакъв бранш.
36
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шойгу е един нагъл еврейн. Да, да, точно еврейн е. Интересно ми е как българските русофили са фанатично предани на нерсунаците управляващи Русия вече над век и избили десетки милиони бели хора там. Тотално ментално джендърство е да си русофил. А реално си юдофил. Или може би Путин по майка Шаламович е един чист руснак-ариец. Обкръжен с едни тотално руско арийски олигархически обръчи като тези на чистите арийци Дерипаска, Абрамович, Ротенберг, Ковалчук, Швидлер, Фридман и т.н.
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шойгу е повече дипломат. Той е с възможност да вкара руснаците в Азия. И да ги предпази от НАТО Когато стигне Европа стигне Урал.
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ристу РистовКак няма да продава газ, нали сега е момента да си напълни с долари дебелите сметки.А, до колкото си спомням руските сбъркочи се окупирали чужди територии. По-голямо доказателство за агресивна политика, няма.
33
3
 
7
 
! Отговори
пецата преди 2 години
follow the money - основното правило по което можете да разберете всяка следваща стъпка на американците а те притежават целия свят чрез купените политици с тяхния долар, затова :всички са против Русия защото там има: 1.ресурси 2.плодородна почва 3.евтина работна ръкавойната под една или друга форма е неизбежна, военната доктрина на англосаксонците винаги е била и ще бъде нападения и узурпация, во веки веков
32
6
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Лъжата за "агресивния" Путин бе разобличена 2018г. Но де неграмотните евроатлантически про'стаци да го знаят това.
31
8
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
НАТО и ЕС разбират само от гьостерица. Путин е предател, че не остави европейците да из'пукат от студ.
30
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Равноправен диалог се води между равноправни партньори. За съжаленше Русия отдавна не е такъв партньор заради агресивното си бандитско поведение на международната сцена.
29
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българина пак си вре гагата и се мисли за фактор :) ни НАТО ни Русия дават пет пари за нас :) нито сега нито когато и да е. Къде бяха ваште "православни братушки" 500 години? Къде бяха при битката за Варна ? При бунта на Константин? Те дори не тръгнаха да освобождават нас просто бяха обявили война на Османската империя и ние просто им бяхме на пътя :))))
28
5
 
1
 
! Отговори
хъша преди 2 години
До Qanon Скоро не бях чел такова празнословие
27
15
 
2
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Брех че се е наежил пред собственна публика.Какво очаква от НАТО предвид действията на Москва дестабилизираща граничещи страни в периферията си анексирайки чуждестранни части,сваля пътнически самолети и т.н....включ доказано лъжещ безочливо президент отричащ доказани зулуми на москва на чужди територии.Нима Москва 0чаква прегръдки и целувки?
26
3
 
14
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
НАТО е изпята песен и съвсем скоро ще го разберат! Лошото е, че и ние ще го отнесем.