Белият дом: САЩ е готов за диалог с Русия

Путин не е взел решение да атакува Украйна
18 дек 2021 13:32, Петя Славова
47
Белият дом: САЩ е готов за диалог с Русия
Снимка: БГНЕС

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан заяви днес, че САЩ са готови за диалог с Русия по предложенията й в областта на сигурността и ще изложат собствената си позиция, предаде БТА, позавайки се на Ройтерс.

"Ще поставим на масата собствените ни доводи", каза Съливан по време на събитие на Съвета за международни отношения.

Съливан каза също, че според последни оценки на американското правителство руският президент Владимир Путин не е взел решение да атакува Украйна. Русия струпа десетки хиляди войници на руско-украинската граница, припомня Ройтерс.

"Актуални оценки на американското правителство сочат, че той все още не е взел решение, с други думи няма промяна от миналата седмица в това отношение", каза съветникът.

Съливан обаче каза, че "оценките, които изложи разузнавателната общност, сочещи, че руското правителство разглежда сериозно и планира на оперативно ниво подобен вариант, са напълно обосновани".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
3
 
! Отговори
дедо поп преди 2 години
Щерев видехме как ги трепеха у Авганистан. Ай молимте пий си хапчетата
36
7
 
0
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
САЩ не трябва да преговаря с терористи и окупатори , а трябва да ги трепе..
35
3
 
13
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Безсмислено е да се водят преговори със САЩ и да се подписват договори , защото те не спазват договорките , подписа им не струва и пукната пара , ползват процедурите за протакане и печелене на време и разузнаване!Русия и Китай трябва да изграждат връзки с останалите страни и да изграждат многополюсен свят без САЩ!
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин чака краварите да му кажат какво е решил, че и той не знае...
33
4
 
10
 
! Отговори
войник преди 2 години
в главите ви само интриги за да прдавате железата-ако Русия реши нищо н еможете да напаравите затова си стойте по-далеч и мечката ще кротува инъче Европа ще в колапс от всякакъв характер и незбравяйте че зимно време щот Хитлер влез езимата и приключи
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 Колко много съветници на американците. Странно, че не ви оценят. Но те, за разлика от вас, знаят повече. Знаят, например, за системата за гарантирано ядрено възмездие.
31
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До България мрази Русия България не мрази Русия, приятелю. Мразят я шепа иди0ти като теб и сами не знаете защо.
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сащ са с гръб опрян до стената. Путин може да заповяда операция за унищожаване на база на нато до руската граница, която застрашава националната сигурност на Русия. Целият свят ще изгледа кадрите по взривяването й и нищо няма да последва. Само жалки крясъци от западната преса.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Справянето с българските русофоби е дело на българския народ. Нанасят ни вреди за милиарди. Няма да ги търпим, ще трябва да се крият в миша дупка за кожата си.
28
15
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 2 години
Диалог с терористи НЕ се води, така и не го разбраха американците. Руските *** разбират само от сила!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дядо Джо е готов за предно салто с винт )
26
6
 
14
 
! Отговори
пурко преди 2 години
След военен конфликт между двете големи сили,американец излиза от бункера си и отива в кръчмата.Поръчва си едно уиски и пита бармана колко струва.Бармана отговаря-10 рубли.
25
3
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Когато НАТО се върне в базите си преди 1990г.тогава всички разговори за сигурност ще бъдат равнопоставени.Не може постоянно да притискаш котката в ъгъла и да очакваш,че няма да ти издраска лицето.
24
5
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Ако Путин вземе решение да атакува Украйна,ще го разберете по репортажа на руската телевизия от парада в Киев по случай победата.
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да стане ясно на всички.Българите никога не сме били питани за нато и за мен лично натото е терористична организация (справка операция Гладио), окупирала България чрез подставени. Аз лично ще се заема с такива като теб имам пълното право и задължение да пречуквам терористични "натовци".
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След толкова много лъжи и излиза с оправданието "не съм поръчков" . Че ти си за затвора само с целодневното си поръчково насаждане на омраза.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...защото ако аз бях на копчето отдавна да съм ги изпарил.. ==>> идеята е добра и за климата, таман ще вдигне много прах и ще спре глобалното затопляне.
20
23
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Не съм поръчков. Безплатно плюя по руския свиннарним и по безродниците като тебе. Крайно време е да ни отървете от присъствието си и да спрете да ни теглите надолу към тинята. Някои хора искаме да живеем нормален живот, което в държава, контролирана от "братушки" и "русофили" е невъзможно.
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
14 аз лично ще започна да пребивам такива поръчкови плазмодии като теб като имам време. Крайната не е никакъв съюзник нито е в натото, а до вчера беше в ОНД. Българите никога не са били питани за нато и за мен лично натото е терористична организация (справка операция Гладио), окупирала България чрез подставени. Аз лично ще се заема с такива като теб имам пълното право и задължение да пречуквам терористични "натовци".
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте му физиономията на тоя американски психо пат продукт на кръвосмешение между братовчеди в дух а на британските традиции