Русия с нов отговор на САЩ във връзка с кризата около Украйна

Руското писмо е отговор на отговора, който САЩ изпратиха миналата седмица
1 фев 2022 07:20, Петя Славова
61
Русия с нов отговор на САЩ във връзка с кризата около Украйна
Снимка: БГНЕС

Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия във връзка с кризата около Украйна, предаде Франс прес, като се позова на американски представител, който има достъп до кореспонденцията между двете сили.

"Можем да потвърдим, че получихме писмен отговор от Русия", заяви говорител на американския Държавен департамент.

Още по темата

"Не мислим, че ще е продуктивно да водим преговорите публично, така че оставяме на Русия грижата да говори за отговора си, ако пожелае. Оставаме изцяло ангажирани с диалога за решаване на тези въпроси и ще продължи тясно да се консултираме със съюзниците и партньорите ни, включително и с Украйна", каза още представителят, цитиран от БТА

Писменият отговор на Русия на писмен документ, изпратен от САЩ, бе получен броени часове преди телефонния разговор днес между американския държавен секретар Антъни Блинкън и руския външен министър Сергей Лавров.

Руското писмо е всъщност отговор на отговора, който САЩ изпратиха миналата седмица на писменото искане на Русия за предоставяне на гаранции от Запада в сферата на сигурността.

Западът обвинява Русия в това, че е струпала над сто хиляди войници на границата си с Украйна и че готви възможна инвазия на Украйна, отбелязва Франс прес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: УкрайнаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Дебил преди 2 години
Лавров казал, че тази "новина" е фейк. Не са изпращали нищо на американците !!!!Правете си изводи dnes.bg
41
3
 
2
 
! Отговори
нещо Путкин преди 2 години
го препотява..ха.ха дали е в мен зис или видя че ще яде дървен Господ..ха.ха
40
4
 
8
 
! Отговори
Какво следва преди 2 години
САЩ искат устна (и по възможност тайна) договорка с Русия, но Русия вече е била лъгана с подобни устни договорки че НАТО няма да се разширява на изток и затова този път номерът няма да мине.
39
2
 
5
 
! Отговори
Дебил преди 2 години
До АнонименЧервената Армия идва в България през 1944 г. , защото България към онзи момент е била съюзник на Германия. Няма нужда от покана
38
0
 
2
 
! Отговори
иван преди 2 години
ами сега? путин още умува отговора, ние го коментираме..русофили, така да се каже..
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западните покрайнини на какво са покрайнини-на България.По същия начин Украйна значи покрайнина на Русия.Украинска СССР е изкуствено създадена от Болшевиките,те са искали да отслабят силата на руската нация,и са я разпарчетосвали изкуствено на по малки народности и автономии,измисляли са им история и идентичност.А както се знае Коминтерна и СССР са били управлявани от ев-реи.Чак Сталин когато идва на власт успява да ги редуцира,отначало им се прави на приятел докато укрепне,после ги отстранява
36
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Първо да се пратят на фронта онези със зелените сертификати
35
8
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 40 Наистина, трудно ми е да си обясня психологията на българските русофили. Може би е проява на избиване на комплекси. Не разбирам точно какво. Може би тази проява се подсилва от добре прикритата руска пропаганда в България.Както и от погрешната представа за етнос, нация и държава. Всичко това нашите родни русофили го свързват с едно - руския език! Без да си дават сметка че това ни най-малко не прави руснаци от рускоговорящите!
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако една държава няма име и е наречена "Покрайнина", на какво е покрайнина тази държава? На някоя друга държава.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълното болшевишко име на Украна е "Украйна на Русия" - "Покрайнина на Русия", "Крайна част на Русия". Това са "Западните покрайнини на България" на Русия. Сега ще стане двукрайна част на Запада и Русия. Пълното име на новата държава ще бъде "Двукрайна на Запада и Русия"
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще делят Украйна на Двукрайна. Новото име ще бъде "Двукрайна" и ще има два края - руски и американски.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 41 (Е ама) Е да де, анджак! Точно това е целта! Да не знаят такива като тебе какво са си говорили и писали, и така не можеш да заемеш нито позицията на русофил, нито на русофоб. Знам, че така се проваля удоволствието от клюкарстването и плюенето, но няма как!
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко неприятни така - за кризата в Крайна да не се преговаря нито със самата Крайна, нито със пуделите от ЕС, а директно с шефовете от САЩ. Неприятно, неприятно, ама показва кои са реалните сили и кои са клoyните.
29
1
 
4
 
! Отговори
Е ама преди 2 години
Като не знаем какво си говорят - как да разберем Истината по въпроса?!?
28
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофилите са тумор в българското общество. Те са и ментални ***. Ако Русия напада други държави те цвилят от удоволствие. Иначе са борци за мир, о да. За тях визията за мир е Русия на цялото земно кълбо. Тотални империалистически комплекси и омраза към бяла Европа. И да, те са патриоти. Но руски. Българите в царибродско са тотално забравени от тях. Защото те не са българи. Те са руски поданици. Пожелавам им и да емигрират в Русия. Това, от което най-много ги е страх всъщност.
27
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е нещастна страна, лошото е че сама не го знае, както не го виждат и путинофилите, мечтещи за "здрава" ръка, военщина и всекидневна ракийка със салата на диванчето пред халтурската тв.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Техника, оръжия,горива, а Хората които да ги ползват, за тях какво ще кажете!? Сега вашите американски приятели правят същото. На ви оръжия и се трепайте по братски!
25
9
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Велика тайна.Сащ е във шах ,а скоро и мат ?
24
6
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Урсула да става медиатор между Русия и Фащ :)))
23
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31Още чакам да обясниш, кой е канил руски войски 44та в България? Айде напишете нещо, което показва че тея факти са лъжа:))Женчовци