Путин поиска да използва руската армия извън страната

Решено е въпросът да бъде разгледан на открито заседание
22 фев 2022 19:20, Красимир Ангелов
76
Путин поиска да използва руската армия извън страната
Снимка: БГНЕС

Председателката на горната камара на руския парламент Валентина Матвиенко заяви, че президентът на Русия Владимир Путин е поискал разрешение за използване на въоръжените сили извън територията на Русия, предаде Ройтерс.

По думите й руският президент се е обърнал към Съвета на федерацията относно използването на въоръжени сили извън територията на Русия.

Още по темата
"Съветът на федерацията получи искане от руския президент Владимир Владимирович Путин относно използването на руските въоръжени сили извън територията на Руската федерация. В съответствие с член 51, параграф 3 от правилника на Съвета на федерацията добавям въпроса за разглеждане на този иск към дневния ред на заседанието на Съвета на федерацията", каза тя.

Решено е въпросът да бъде разгледан на открито заседание.

Междувременно руският президент подписа закона за ратифициране на договорите за приятелство, сътрудничество и взаимопомощ с Луганската народна република и Донецката народна република, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Следващата е Р.България с най много русблизачи и *** на регистрация!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква украйна ква полша, ще думка кравария,....някои сънуват розови сънища още за спайдърмен и супермен))
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кравария напечата 30 трлн, дебелееха за сметка на целия свят и най вече на лакеи като нас с купени управляващи, ..тия пари искат връщане....
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След Украйна, Полша ли са наред?
32
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко офтопик, Русия е най голямата ядрена сила в света!!!,...не знам за воените бюджети но ф16(хартиен) струва 200 млн американкски тугрици на колонията, а су 35/57 струва 20млн
31
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Не разрешаю :)))
30
3
 
7
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
което доказва, че до сега запада и сащ лъжеха!!!
29
5
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 2 години
Докато Путин се задява с Украйна,Китай ще му отмъкне Сибир!
28
0
 
1
 
! Отговори
факт преди 2 години
До сравнениетози е сгрешил, че не е разбил англия, а се е захванал със ссср
27
1
 
10
 
! Отговори
Галин преди 2 години
чакайте....най-интересното предстои, след като се включи и Китай:)
26
7
 
0
 
! Отговори
до сравнение-31 преди 2 години
Я,по спокойно.СССР не превзе Афганистан,Русия няма да превземе Украйна!Народ,който е решен да се бори никога няма да бъде победен.Спомнете си как завърши войната на САЩ във Виетнам.Сержант Рамбо излезе от джунглата целият подут и в синини,а по униформата му нямаше и прашинка! Защото виетнамците го бяха изтупали мноооого старателно.НО,заедно с него!Същото ще се случи и с офицерите Столичний и Смирнофф!
25
10
 
5
 
! Отговори
... преди 2 години
Всичко което американците плямпат от месеци се случва стъпка по стъпка. Но *** сам не разбира в какъв батак се вкарва. Война от която не може да спечели нищо. Сега ще му направят мастър ресет на икономиката до нивата от началото на 90те. Жалко за руснаците и Украинците, но те са свикнали да ги управляват сатрапи и за това от 100години не са мръднали, нито като популация, нито като интелектуално ниво. Нека сега тънат в калта, ядат ракети и да пият нефт.
24
9
 
4
 
! Отговори
сравнение преди 2 години
Към средата на миналият век един друг лидер,обявен за човека на 1938 година призна за немски Австрия и Чехия.Ако светът сега си мълчи ще стане като в миналото! Днес Донецк и Луганск,утре Литва,Латвия,Естония,Украйна,Полша.В друг ден - цяла Европа!
23
7
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
Путин поискал разрешение?!!!На всички е известно,че Путин е самодържец,че никой в Русия не смее да му се противи,защото ще последва затвор или ГУЛАГ.В Русия няма по опасна дума от "западна демокрация"...
22
2
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Малеее...страх,къде ли ще удари Путин. То ясно къде;майданци да връзват гащите и да слагат...памперсите.
21
5
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Добива смелост....душичка
20
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колхозния цирк ми е най-смешен. Разиграват го за пред другите държави, а не се осъзнават че всички им се смеят. От кого е поискала жужка нещо при положение че са нейни всичките решения? Само на психичноболните русифилистични душици не им е ясно че колхозната шахта се управлява тоталитарно от император жужко.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дедото бай Дън май е решил да унищожи света и в частност - САЩ. Некролозата не му е простила. И още не е разбрал, че който присъедини България - не оцелява.
18
20
 
7
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Този агресор трябва незабавно да бъде ........
17
23
 
10
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Путин и руските служби се провалиха, изгубиха Украйна, защото не знаеха силата на противника от другата страна, не можаха да противодействат, и наляха още повече масло в огъня с Янукович!Започва залеза на Руската Империя, сега ще се бият руснаци и украинци, а накрая САЩ ще сложат балистични ракети в Украйна!Ако Хитлер стане от гроба, ще отиде във Вашингтон и ще се кланя пред египетския обелиск, и ще въздиша как е възможно без да вкарат и един американски войник да стигнат руските граници!Хю!ЦРУ!