Москва: Стреля се с високоточни оръжия, не срещу градовете в Украйна

Изваждала се от строя военната инфраструктура
Обновена: 24 фев 2022 14:42 | 24 фев 2022 08:52, Елка Василева
83
Москва: Стреля се с високоточни оръжия, не срещу градовете в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Въоръжените сили на Русия не нанасят артилерийски или въздушни удари по градове в Украйна; военната инфраструктура на страната се поразява с високоточни оръжия. Това заяви днес министерството на отбраната в Москва, предаде ТАСС.

Още по темата

"С прецизни средства за поразяване се изваждат от строя военна инфраструктура, обекти от противовъздушната отбрана, военни летища, авиация от Въоръжените сили на Украйна", посочи ведомството.

Нищо не заплашва гражданското население на Украйна, увери руското министерство.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Сега нагледно виждаме пълния абсурд на славянското население обитаващо огромна територия на земята.След като Сталин им остави една могъща държава те положиха огромни усилия да я унищожат.След като си постигнаха целта сега като махленски *** почнаха да се бият помежду си.Срам,а претенции големи
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако я нямаше Русия сега всички щяхме да сме роби на най-простият народ на тая планета Американците. Американци и демокрация е като *** и ред, тоест невъзможно.
60
0
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
До ИСТИНАТАА, нещо да кажеш за правителството !!!!!!!!
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойде време за разплата. Фашистите ще платят за всичките си подлости и престъпления. Включително и за изгорените живи жени и деца в Одеса.
58
0
 
22
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
да кажете нещо за инвазиите/ нападенията в Сърбия/ Афганистан/ Ирак ? Или те са за демокрация
57
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не трябва да се вярва на русофилите и руснаците...
56
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На психопата му свършиха ракетите Калибр. Производството на Калибр в Русия за 4 години е равно на броя на Томахавките в един единствен разрушител на САЩ. Между 50 и 60 ракети на година. И като знаем колко е добра Русия в производството на каквото и да е този брой езва ли ще се увеличи имайки предвид че насочващата част на тези ракети е внос от Франция.
55
0
 
16
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Ако имах власт, щях да натоваря всички оръжия на света и да ги изпратя в далечния космос.......
54
9
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Всеки който вярва на новия Хитлер е фашист и се радва на човешка смърт. Вярва ли някой на агресора,че не убива цивилни мирни и беззащитни хора?
53
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... а в окото кораб плува! Още ли някой се вързва на лъжите и дезинформацията от Кремъл. Естествено че стрелат по градовете с цивилно население. Не случайно си изтеглиха посланиците да не пострадат. Още ли се радвате путинофилите на рассия?
52
7
 
19
 
! Отговори
toti преди 2 години
До довечера са капитолирали !!!
51
13
 
7
 
! Отговори
Селяк преди 2 години
До Бай Пешо...... Пешкооооо къде видя силна славянска държава бре. По скоро е силна пиянска държава като повечето славянски държави и украинци и руснаци поляци българи все народи с традиции в алкохолизма. С бирата с която се напиват западняците славяните изтрезняват с нея. И простотията им е в повече от културата и големите достижения на човешката цивилизация са заслуга на запада на на източните пияндета.
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не попитате хората от Луганск и Донецк как живеят----каквото повикало такова се обадило , в конституцията на всяка държава пише че територията и е неделима . ако украинци поискат да си направят държава в някоя област на Русия какво ще има се случи ? ще ги галят с перце ли ?
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До е, под русофили визирам хората, които пишат тук ''Слава России'' , нашите скъпи сънародници, които подкрепят войната. За хората там, вероятно не им е лесно. Не одобрявам тактиката на действие на управляващите там. На населението мога само да съчувствам в този момент, както на на украйнското, че изживяват този ужас, така и на руското, че живеят и търпят подобна диктатура. Макар, че признавам си, след като го подкрепят, имат частица вина за положението си.
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време за мъже. Искаха да напляскат Русия, да я изключат от SWIFT, да не ползват руски газ.Сега да ги видим.
47
0
 
22
 
! Отговори
е преди 2 години
До АнонименЗащо не попитате хората от Луганск и Донецк как живеят ,какво се случва там и тогава да пишете какви са русофилите, почти всеки ден разговарям с руско семейство и косата ми настръхва ,против войната съм и искам мир за всички
46
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците далеч не са китка, но да ми говориш за силна славянска държава? Не можеш да ми кажеш, че подобен тип агресия е сила.... Сила е било едно време, далеч в еволюцията, когато хората се предполага, че човечеството не е имало толкова акъл. Но в 21ви век да живеем, заплашени от Трета световна война е направо абсурдно. Това само доказва колко сме изостанали в развитието си след като имаме подобен тип мислене. И в частност, след като има индивиди, които се подават на подобен тип манипулация.
45
8
 
42
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Лошите руснаци стрелят по военната техника. А добрите американци пускат бомби въху главите на мирното население. Даже и 2 атомни са пуснали в Япония. Ей така за спорта да видят какво ще стане. И в България са пукали бомби! Не забравяйте този факт НИКОГА!
44
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато за един долар руснаците ще трябва да дадат 10 милиона рубли,ще се осъзнаят!И плъховете от каналите ще изядат!
43
8
 
25
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Хора, спрете да хулите срещу Русия. Русия до момента никога не е започнала война. И освен това Ако не беше Русия, в момента ние нямаше да имаме държава. Отделно ще ви попитам, къде бяхте Американски ***, когато Америка бомбардираше Югославия? Защо се бяхте изпокрили. Не разбрахте ли, че Америка не иска да има силна православна славянска държава. Америка се страхува от славяните, защото именно славяните ще бъдат тези които ще срутят техния световен ред, който с толкова труд го изграждат.