Москва: Стреля се с високоточни оръжия, не срещу градовете в Украйна

Изваждала се от строя военната инфраструктура
Обновена: 24 фев 2022 14:42 | 24 фев 2022 08:52, Елка Василева
83
Москва: Стреля се с високоточни оръжия, не срещу градовете в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Въоръжените сили на Русия не нанасят артилерийски или въздушни удари по градове в Украйна; военната инфраструктура на страната се поразява с високоточни оръжия. Това заяви днес министерството на отбраната в Москва, предаде ТАСС.

Още по темата

"С прецизни средства за поразяване се изваждат от строя военна инфраструктура, обекти от противовъздушната отбрана, военни летища, авиация от Въоръжените сили на Украйна", посочи ведомството.

Нищо не заплашва гражданското население на Украйна, увери руското министерство.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички русофили да си кротуват тихо в ъгъла. Тяхното ПРОМИТО мнение е без значение. С удоволствие ще гледам червените Ви палчета надолу ;)
41
3
 
10
 
! Отговори
до Достоевски преди 2 години
България бе освободена от царска Русия,а болшевиките които и до днес са на власт в Русия избиха цялото царско семейство до крак,заедно с хиляди дворяни.А може би ти не знаеш,че много белогвардейци избягаха в България като така се спасиха от червената ч у м а дето и до днес управлява страната ви!Колкото до войната на НАТО с Югославия не смей да говориш! От една страна некадърните ви физици взривиха реактора в Чернобил,от другата НАТО умишлено хвъли 9300 кг обеднен уран близо до нас!
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слава России
39
3
 
40
 
! Отговори
@@@@@@ преди 2 години
Когато се доверяваш на американците и НАТО тъй става тя . Тоя път отсреща не са талибани или сомалийци , пред които може да се правиш на велик ! И всичко това нямаше да се случи , ако САЩ си седяха кротко в техния континент
38
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е интересно що за ХОРА сте тези, които подкрепяте подобен тип агресия ? Може би животът Ви е доста окайващ след като се радвате на такъв тип развитие. Може би ще се радвате да се върнем към 20ти век, когато животът е бил на кантар. Или може би ще отидете при Путин да му кажете ''Аз съм руски ***, хваля те наляво и надясно, проповядвам пропангандата ти, спаси ми живота'' .... Умници.....
37
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кой ги пише тия не адекватни статии. Разрушени са жилищни сгради в Киев и други градове
36
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30% спад на руската борса която е закрита. Доларът в Москва наближава 100 рубли а еврото 110. Руснаците са в паника невярващи какво се случва. Но и те носят голяма част от вината безропотно оставяйки се в ръцете на един явен фашизиран психопат.
35
6
 
8
 
! Отговори
ВГЗТИ преди 2 години
Декомунизация и демилитаризация на Окраина...Радвайте се другари капУталисти, що ревьете бре, нали всички ние, които не приемаме диктатурата на демокрацията сме комунисти....Аха ясно, *** сте Вие, както си знаех. Хахахаххахахахха Декомунизация, демилитаризация...Перфектно, безценно...
34
2
 
10
 
! Отговори
Няма страшно преди 2 години
В базите вече няма хора.
33
3
 
22
 
! Отговори
до 33 преди 2 години
За господ не знам,но съм готов да се обзаложа,че Горбачов СССР го продаде доста преди 1991.Жена му Райса Горбачова почина в замък в Малта за 4 милиона долара,нали?Е,как се докарват такива милиони със заплата на партиен секретар?
32
4
 
11
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Сега нагледно виждаме пълния абсурд на славянското население обитаващо огромна територия на земята.След като Сталин им остави една могъща държава те положиха огромни усилия да я унищожат.След като си постигнаха целта сега като махленски *** почнаха да се бият помежду си.Срам,а претенции големи
31
10
 
30
 
! Отговори
Достоевски преди 2 години
Русия защитава своята територия. Вие критиците, защо не критикувахте по Америка като нападна без причина и ограби -Ирак,Сирия,Афганистан,Иран ,бомбадира Югославия 1999г. Къде бяхте тогава ?Америка нарежда на България и много други страни сключването на договори за стотици милиони ,който са в полза само на Америка. Забравихте ли кой освободи България от турско робство? Да ви припомня Велика Русия.Ако не бяха руснаците сега България нямаше да я има на картата.
30
4
 
12
 
! Отговори
Америподлогите преди 2 години
Бягат в Полша и Англия. На митницата им дават памперси за смяна. Залозите във Winbet, че Деленси е в Лондон, са 3:1.4
29
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия ще изравни със земята всяка оръжейна база без да нарани и един човек в Украйна. Те не искат да водят война с хората там, а да покажат че няма да търпят да ги атакуват и заграждат с оръжие. Сто пъти бе казано, че Украйна трябва да е мирна територия, а не база на НАТО. Какво не разбраха запада не знам. Но от години се предупреждава да се спре с това военно заграждане на Русия. Дано сега вече "умните и красивите" у нас да разберат защо не може да има натовска база на наша територия!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко започна в Казахстан и Путин разбра, че сега е време...
27
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И докато Путин се занимава с Украйна,Китай ще му отмъкне Сибир и ще си има собствен нефт,газ,ядрено гориво и какво лидруго не!Упази боже от такъв президент като Путин!
26
1
 
19
 
! Отговори
Блажения верующ преди 2 години
Форумните академици да не си мислят, че цялата информация е представена точно, безпристрастно и пълно. През медийния филтър е минало само онова, което искат да чуем, видим ...
25
6
 
7
 
! Отговори
ГОСПОД БАВИ преди 2 години
ПРЕЗ 1991 диверсантитите от САЩ ОКУПИРАХА СССР с помоща на НАркоманизирани и ваксинирани подставени на власт в МОсква начело с Елцин. УКрайна, БЕларусия,Полша ,Русия са ВАЖНИ региони охраняващи Земята ни с несъзнателна дейност на Потомци на БОГОВЕТЕ/ вижте след ледникова цивилизация тн СЛАВЯНИ. В МОмента се провежда тежка диверсия включваща показно отравяне на стотици милиони следени през тежко терористични съоръжения в лични карти и телефони вкл от черно чумни масови убиици.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имат и ДНК таргетирани ракети. Макрон затова не искаше да си направи PCR тест.
23
1
 
13
 
! Отговори
Прост преди 2 години
Средства ПВО украинской армии подавлены, а инфраструктура авиационных баз ВСУ выведена из строя, при этом военные погранслужбы Украины никакого сопротивления не оказывают.