Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!

Така ще е по-лесно да преговаряме, заяви той
Обновена: 25 фев 2022 17:06 | 25 фев 2022 17:06, Нели Христова
564
Путин към украинската армия: Вземете властта в свои ръце!
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин се обърна директно към украинските войници.

"Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце", заяви той.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции, "които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики".

Според "обективни данни", цитирани от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков.

"Те планират да провокират ответен огън от руски ударни системи по жилищни райони. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад хората с надеждата, че след това ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съвет на чуждестранни съветници, най-вече американски", заяви Путин.

Той призова в прав текст: "Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за заложник целия украински народ".

Путин даде "най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери", като подчерта, че действат "смело и професионално"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
8
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Гениален план на Бил Гейтс. Като не успя с ковид и ваксините, сега плати на Путин за да нападне Украйна и да ликвидира света с атомни бомби. После Путин и Гейтс ще се оженят и ще разкрият на останалите 100 милиона оцелели, че винаги са се обичали, но светът не ги е разбирал и им се е подигравал, а сега любовта им е възцарила.
311
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осем години краварите ги"подготвяха",осем години ги навиваха че са велики,осем години ги подлъгваха че са насреща и ще ги подкрепят,и когато накрая ножът опря до кокала ни кравари ни Европейци и Вова взе че си прибра Украйна точно за три дни!Лицемерието на Запада е без коментар!!!
310
0
 
10
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 години
До Анонимен 360: Защо бягат украинците? Не ти ли е ясно или се правиш на интересен. От война всички бягат. Не се знае откъде и от кого ще дойде нещо.
309
3
 
3
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Хитър е Путин. Току-що е подал молба за присъединяване на Русия към НАТО и сега ще задействат чл.50 от договора, а Украйна ще се окаже агресор.
308
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е що бе Вова, нали бехте победили украйнската армия, днес събалем требваше вече да се вее руското знаме над парламента в Киев, к'о става, що се молиш на украйнските войници, що събираш кадировите главорези, нали за православието воюваш, нали победи....
307
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин-велик! Алфа мен походка. И един американец пише, че не е очаквал да загуби 5 минути от живота си, за да гледа как някой ходи. Вие Путин ще го гледате и как гледа.
306
3
 
3
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До Крим не е руски: Спести ни тия фантазии. На това дори Бай Дън не се надява.
305
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вовата ще премаже фашистите
304
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народната армия и народното въстание в помощ на народната армия,които трябва да се подържат как представители на народа от всички групи народности за да се защитят взаимно въобще не са възприемани добре от глобалистите с техните олигарси заради които от световния икономически щаб на Шваб имал смесен с ковида план за икономически общ спад на обществата за да се предизвика активиране след мерките наложени от тях уж капиталистически отношения след естествено обогатяване на техните интернационалисти
303
10
 
11
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
АЗ ПОЗОВАВАМ РУСНАЦИТЕ ДА НАПРАВЯТ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ДА ОБЕСЯТ ДЖУДЖЕТО АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВИ И ПОНЕ МАЛКО ОТ ГРЕХОВЕТЕ ИМ ДА ИМ СЕ ПРОСТЯТ.
302
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия украинци, които бягат та задръстват пътища и гари ... защо не се радват на освободителите от Русия ? защо бягат ? ... Сигурно защото са фашисти. И жените, и децата, и бабите, всички са фашисти, затова бягат!
301
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въобще не се съмнявам че укрите са се скрили зад цивилното население. Абсолютно нормално за тях, в тон с 'черния списък', дето го бяха съставили и бяха вкарали вътре напълно невинни хорица и някои от тях бяха убити от същите милиции... Путин да мачка неонацистчетата, финансирани от САЩ - има пълна подкрепа от народа. От нашите управляващи - не, защото са *** на САЩ и ЕС, но от народа има подкрепа.
300
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
истината за войната в Украйна и какви са игрите зад неяУкрайна е била използвана и пожертвана от Запада, за да може когато Русия я нападне, срещу Руската федерация да бъдат приложени санкции, които да сринат руската икономика
299
3
 
3
 
! Отговори
бля преди 2 години
Червените лампи дали не мислят да направят още един бърз гладомор?
298
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковида се оплаши от войната плю си петите и изчезна. Край. Добре че беше Лилипутин та пандемията да свърши. Но днес четох поредното пророчество на д-р Гейтс за нов патоген който щял да ни нападне.
297
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червената линия е прекрачена, чашата преля. Оттук нататък всеки погубен украински живот ще тежи на съвестта на този корумпиран клоун Зеленски, който излага народа си за пушещо месо!!
296
3
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 346: Американски "специалисти" обучаваха и правителствената армия в Афганистан. А тя се разпадна тотално пред много по-малко муджахидини. Американците имат някакви проблеми с обучението.
295
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Оберщурмбанфюрер . .Брато тия центове дето са ти ги дали за пропагандата нема да ти стигнат и за една доза тревица, за това не се напъвай че е обидно да се четат бълнуванията ти.
294
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добър съвет на Путин към украинците. Понеже и там е като тука - Христо Иванов се пъне и джафка по телевизиите и в парламента, пък мен ще ме изпратят да пресрещам руснаците, ако решат да дойдат. Дрогираните ултраси като искат - да се бият с рашите.
293
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая нощ всичко приключва и утре ще гледаме самодоволната физиономия на "освободителят"Путин!