Каква е истинската цел на Путин?

Вацев смята, че има опасност сили от НАТО да се намесят в тази война
28 фев 2022 10:17, Ния Христова
35
 
Президентът Володимир Зеленски заяви, че Украйна е готова да преговаря с Русия, но отхвърли провеждането им в съседната Беларус. Ще се съгласи ли Путин на преговори?
 
"Най-важно е да се разбере волята на Русия. Истинската цел на руското ръководство е да воюва с Украйна, за да ѝ попречи да стане член на НАТО. Това вече е война, макар и в косвена форма, срещу НАТО. Тази война ще завърши скоро, най-много след една седмица, но следващите войни, в които навлиза човечеството, ще са войни между Русия и НАТО", каза политическият анализатор Валентин Вацев за ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"Кремъл ще приеме всички условия на Зеленски, при условие, че украинският президент приеме единственото условие на Русия - Украйна да приеме своя извънблоков неутрален статус. Тези преговори, ако станат успешни, могат да сложат край на войната. Смисълът на войната не е да се превземе Киев, а да се принуди украинският елит да се откаже от своята мечта да членува в НАТО", добави Вацев.
 
Той смята, че има опасност сили от НАТО да се намесят в тази война.
 
"Но Кремъл предупреди: "Не се опитвайте да се намесвате, тъй като ние вече сме изпратили стратегически подводници в международни води и сме активирали своите стратегически ядрени ракети. Съдейки по състава на делегацията, която Кремъл изпраща, в Русия нямат много силни очаквани за успех, тъй като ръководителят не е на високо равнище. Това е бивш министър на културата", подчерта политическият анализатор.
 
"Кремъл не вярва, че Зеленски е договороспособен. Русия активизира своите сили за стратегическо сдържане, така се прави 10 минути преди война. В България се занимаваме с кухненски разправии, което е недостойно за нашата 13-вековна история. Военният министър може да бъде оставен на мира, освен ако нямат нещо много по-добро от него, но това не е важно на фона на големите световни събития", категоричен е Валентин Вацев.
 
Целия разговор гледайте във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
17
 
22
 
! Отговори
РР преди 2 години
НАТО няма да се втурне в открита война. По-евтино е да я съсипе икономически. Русия няма военен капацитет да води открита война. Ядрени оръжия няма да бъдат използвани. Ще се чака крах, подобен на този на СССР или смяна на Путин. Със сигурност обаче е, че НАТО и ЕС са решени да приключат с Русия и е въпрос на време да се случи.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е проста и ясна - изорана земя, буфер.
5
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски ,като не искаш война ,защо искаш военен съюз бе мушмурок ? Световно разоражаване ,а не членство в съюз , какъвто и да е той
4
6
 
27
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Поредната повърхностна статия, скалъпена набързо от някой платен1трол1!!! Ти знаеш ли какво значи война между нато и Русия???!! Това са две ядрни сили! Само 1тъпунгер1 би започнал такава война! Ако беше толкова лесно, нато що се разбяга от украина и остави само инструктори да подготвят там 1терористични1 клетки!?? Къде отидоха всичките 'приятели' на Зеленски дето му шушнеха че ще се бият с него до последния човек??? Сега му дават оръжие и му пожелават успех, подкрепяйки го виртуални!!!
3
17
 
34
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Война няма. Има военна операция в Украйна. Ако имаше война, Русия щеше да използва целият си арсенал от оръжия.
2
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се видяха истинските цели на сатаните от ЕС, НАТО и нпо-тата им в България.... И без война дори ни унищожават простите кировци.
1
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Зеленски май ще сменя господарите иначе си заминава да целува ръка на Путин и да, се, свършва с войната