Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?

Президентът на Русия никога не е признавал връзката си с нея
8 мар 2022 12:48, Нели Христова
153
Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?
Снимка: БГНЕС

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, с която имали четири деца. Смята се, че в момента всички са на много сигурно място в Европа.

Руската армия продължава инвазията си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче обяви, че от днес 8 март, ще бъдат въведени „местни примирия“, за да се позволи евакуацията на цивилни. Украинският президент обвинява Русия, че е провалила своите хуманитарни коридори, когато най-малко 406 цивилни са убити от началото на войната.

От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани близките си на сигурно място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички мерки, за да не изложи на риск тази, която медиите представят като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева. Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин Людмила.

Според достоверен източник от списание Page Six целият този красив малък свят на Путин е бил напуснал Русия, за да намери убежище в Европа. „Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега“, твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който й носи прякор „най-гъвкавата жена в Русия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
13
 
! Отговори
От БАН преди 2 години
Чикатило е украинец, а го нарича руснак. Така на практика сам си вкарва автогол, потвърждавайки, че Украина е Русия. Ясно колко му е ясно на зеленоокия конспиратор. Да си пие хапчетата и да ходи на гастроентеролог за ***.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пак добре, че е в европа, че иначе щеше да е много притеснително
11
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
така е, хората умират заради техните лудости а техните жени и деца са Швейцария
10
10
 
16
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Защо пропускаш Баце?И къщата за държанката му и детето в Барселона?
9
32
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АЛИНА КАБАЕВА Е ЗЕЛЕНООКА!!! ЗЕЛЕНООКИТЕ ХОРА СА С НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЛИПСА НА МЕЛАНИН И НЕ Е ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН ПОЛУЧЕН ЦВЯТ И ПОКАЗВА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА ! 3-МАТА НАЙ-ГОЛЕМИ МАСОВИ УБИЙЦИ В РУСИЯ СА ЗЕЛЕНООКИ! ЧИКАТИЛО, ШАХМАТНИЯ УБИЕЦ И АНГАРСКИЯ МАНИАК ! ФАЛШИВИЯ *** СЪЩО Е ЗЕЛЕНООК! ЗЕЛЕНООКИЯ ЦВЯТ СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ НАСЛЕДИ ОТ УВРЕДЕНИ РОДИТЕЛИ С УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ! БОРИСОВ Е ЗЕЛЕНООК, РАДЕВ Е ЗЕЛЕНООК
8
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бреййй как я е скрил така, че целият свят знае къде е ? И защо я крие да не би да очаква Украйна да навлезе в Русия ? По-сигурно според мен беше да я скрие в някоя меча хралупа в тайгата, там никой няма да я открие, защото никой не ходи там ......
7
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Логично- диктаторите така правят. Децата им учат на запад, семействата им живеят на запад, а народът им умира от глад. Ей то на Ким Чен Ун и той завършил в Швейцария, жена му носи чанти Шанел и ходи на ски във Франция. Ей я и Корнелка, ето ги и на Лавров дъщерите. Фидел Кастро да не го даваме за пример. И така нататък. Путин редом с тях.
6
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В златна клетка.Нито може да излиза свободно,нито да пътува.Независимо от богатството това не е живот за завиждане.
5
26
 
14
 
! Отговори
ww преди 2 години
Американските *** ги тъпчат с хероин,кокаин,и затова може да видите всякакви глупости
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами след като казва първата жена на Путин че не е между живите от 10 г сигурно не лъже Изключителни тактици са руснаците и имат нюх .Пред света показват хора които не са Путин и отзад дърпат конците . А че Путин има дете или деца от Кабаева е 100% .
3
5
 
25
 
! Отговори
гсфб преди 2 години
Да отива Костадинов и да я пази, да не я ощипят.
2
1
 
14
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
a Къде да е , в южно кокаинск ли
1
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Защо? Путин отдавна не е между живите, а двойниците му вярварстват в Европа