Чавушоглу: Украйна и Русия - по-близо до консенсус за "критични" въпроси

Ще има ли споразумение между двете страни?
Обновена: 20 мар 2022 14:16 | 20 мар 2022 13:08, Петя Славова
47
Чавушоглу: Украйна и Русия - по-близо до консенсус за "критични" въпроси
Снимка: БГНЕС

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви днес, че Русия и Украйна се приближават към споразумение по "критични" въпроси и почти са се договорили по някои теми, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Чавушоглу каза за в. "Хюриет", че се надява да има прекратяване на огъня, ако страните не отстъпят от постигнатия напредък към споразумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
До дрисльо 40 преди 2 години
България не е част от Турската империя, а от Римската. Виж старите карти, пише Тракия. Тя е съществувала много преди турците. Сещаш ли се.
31
1
 
0
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 2 години
Турция е агресор в Сирия..............факт..............освен това лудия Ердоган изнудва целия ЕС да му дават милиони за да спира бежанците...........затова западните политици си затварят очите за престъпленията на Ердоган и компания!!
30
2
 
1
 
! Отговори
ДА СЕ ЗНАЕ преди 2 години
Турция подкрепя Ислямска държава и терористите в Сирия и подкопава законната власт на президента Асад...............много грехове имат турците............към сирийци, българи, арменци, гърци и т.н..................много отрицателна карма се е събрала и очаквам скоро господ Бог да си свърши работата и да прати едно голямо земетресение на Истанбул и Анкара, за да не може турците да вършат подлите си гадни дела в съседните страни!!!
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просията ако не се изтегли, ще получи ракети-прехващачи на брега на Днипро.
28
0
 
0
 
! Отговори
Турция преди 2 години
...........държава - агресор ...........която вкара незаконно аскера си в Сирия..........тръгнали да дават акъл...............хаха............голям смях.............акъл от лудия султан - ислямист Ердоган и верните му грозни кучета-министри, като тоя на снимката!!!
27
7
 
1
 
! Отговори
Ердоган преди 2 години
............лудия султан е агресор в Сирия...............но ще бъде наказан от армията на Асад и от кюрдите...........за щастие на нас-нормалните хора по света лудия мустакат Ердоган е много болен .........от диабет и рак.............и скоро ще пукне..........ще се пресели при Аллах!!! Амин!!!
26
7
 
1
 
! Отговори
да се знае преди 2 години
Турция е агресор в Сирия............турския аскер е незаконно в Сирия .............но турците ще бъдат наказани.............от Армията на Асад , от кюрдите и от Бог(Аллах) .............Бог(за мюсюлманите - Аллах) също не обича да умират невинни деца и жени в Сирия.........заради гадния турски башибузук!!!
25
1
 
1
 
! Отговори
Къванч Татлъ преди 2 години
Обичам Русия и особено Саша от Петербург.
24
3
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Дебнат русофилите хаха А така,слагайте минуси хаха белким ви олекне *** хаха
23
3
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Нямало да преговаря путин, ама Ердоган това чака и хоп освободил и Крим, и Донбас и пу,ито ще яде махорката
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да има примирие но то ще е временно. Запада ще ги въоръжи и ще ги насъска да нападнат те. Фашизма мирен не стои.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мнението на професора не мога да го разбера понеже не ми се отваря, макар че не очаквам кой знае какво. Там е имало смазваща пропаганда която е заблудила много хора особено българите са податливи на пропаганда. Така че като не се отваря...
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троловете много им смешно. Смешен плач. Вие сте едни жалки лигльовци. По долни твари няма на света от троловете. Повдига ми се от тях.
19
14
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Крав пикаят ората на Путин лудий хаха Реджеба ши го извади и слага на Путин хаха да видим путин ше е согласен ли на преговори, или Ердоган да му покаже малкиа ердо хаха
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много бой ще яде аскера на Ердоган в Сирия...............от армията на Асад и от кюрдите...............агресор е Ердоган..........лудия султан и министрите му, верните му кучета!!!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обаче Бай Дън не давал още да има мир. Понеже САЩ трябва да продават скъпо суровините си. И кой сега е бензиностанцията? :))))
16
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция е агресор в Сирия и Либия и трябва да бъде заклеймена от ООН и целия свят....................но западните политици лицемерно мълчат и си затварят очите пред тая турска агресия...........никой не казва кой дава право на диктатора Ердоган да вкарва аскера си в Сирия!!!!
15
13
 
2
 
! Отговори
???? преди 2 години
Докъде стигнахме............турските лицемери, които вкараха незаконно аскера си в Сирия да са посредници за мир м/у Русия и Украйна!!!
14
7
 
3
 
! Отговори
Не преди 2 години
Украйна и Русия трябва да продължат да воюват. Поне 4 години трябва да има интензивна война.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да