Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война
31 мар 2022 13:28, Петя Славова
227
Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише "Сън".

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война". Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да тоя път краварите няма да гледат войната по телевизията
187
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя вече започна..
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
баба ванга по познава питайте Владимир
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докажете ми че го е предсказал !
184
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То според Нострадамус още 1999 г. Света свършваше пък ей на още го има
183
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе не знам какво е казал Нострадамус или баба Ванга, обаче се моля само за едно! Моля се дано не се сбъдне пророчеството на дядо ми, лека му пръст, преживял вече една световна война! Дано се окаже лош пророк! Той ми казваше навремето: Помни ми думите, може да не съм жив, но някой ден Съветския Съюз и САЩ ще се сбият! Викам му с насмешка, бе дядо, сега е демокрация, Горбачов обяви съкращаване на ядрените оръжия, със Щатите са приятели.Много мъдър човек беше...
182
7
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
То и аз мога да го предскажа това. НАТО не влиза във войната засега, защото запада са богати и не им се губи хубавия живот. Но до година, две ще почнат да обедняват от покачващите се цени и в един момент просто няма да има вече какво да губят и ще влязат с пълна сила и те във войната. Вече в зависимост от победителя след това ще имаме нов световен ред. Или западните демокрации ще наложат своя модел и Русия ще се разпадне или при победа на руснаците отново ще се завърнат диктаторските режими.
181
7
 
5
 
! Отговори
Дедо Ванго преди 2 години
Не е нужно да си Нострадамус или Насредин Ходжа че да се не досетиш че светът ще се раздели не на идеологии както беше до сега.Всеки Континент ще си е отделна федерация,а Русия ще си присвои отново всички не-католишки източноевропейски държави.Ножът в гърба на българите ще дойде от БПЦ-то което ще изиграе ролята на ,,троянски кон'' в най-усилният момент и ще преобърне везната защото БПЦ е клон на Руската Църква.А парадоксът е,че българските крайно леви,,Възраждане'', следват крайнодясна Русия.
180
0
 
6
 
! Отговори
Филантроп преди 2 години
От много мислене и до врачки я докарахме. Не е на добре работата, раиишш ли.
179
0
 
0
 
! Отговори
7059 преди 2 години
Да, така предсказа. Аз гп слушах на английски.
178
25
 
9
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Слава Украйна
177
9
 
8
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Освободените от антиваксъри територии ще населим с украинки и рускини! Това го казах преди войната!
176
2
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Вярвам единствено на Маг Фидан и Маг Еркан!Гледам ги редовно на запис,по-някой от фолклорните канали
175
2
 
4
 
! Отговори
ДО ГЛУПЕНДЕРИТЕ преди 2 години
СПОРЕД КЮЧУК-КАЙНАРДЖАНСКИЯ ДОГОВОР МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ ПРЕЗ XIX ВЕК АКО ДРУГА ДЪРЖАВА ВЛАДЕЕ КРИМ ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ПОИСКА ДА СИ ГО ВЪРНЕ!ЕТО ЗАЩО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В МОМЕНТА СА ПРЕДЯВЕНИ,ТЪЙ КАТО Й.В.СТАЛИН-ГРУЗИНЕЦЪТ Е ХАРИЗАЛ КРИМ НА ПОКРАЙНА,КАКТО И ТОВА ,ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ ЛАГЕР СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ДА ИМА РУСИЯ ПРЕВЕС ПО ВРЕМЕ НА ГЛАСУВАНЕТО НА ЩЕКОТЛИВИ ВЪПРОСИ В ООН ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЯТА!ОТРАЗЯВАЙТЕ ПРАВИЛНО СЪБИТИЯТА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА БАБА ИЛИИЦА,ДЯДО ЙОЦО,ВАНГА И НОСТР
174
1
 
4
 
! Отговори
ДО ГЛУПЕНДЕРИТЕ преди 2 години
КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО,АКО ИМА ОЩЕ ТАКОВА, ДА НЕ ПАЗИ НАРУШИТЕЛИТЕ ОТ ПРЕДНИТЕ УПРАВЛЕНИЯ,А ДА РАЗУМЕЕ НА КОГО МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ЗА ПОСТОЯННО ЗАКРИЛА,КОЯТО ПЪРВОНАЧАЛНО Е ЕСТЕСТВЕНО ВРЕМЕННА!НЕ ЗАНИМАВАЙТВ НАРОДА С ДИВОТИИ.СТАВАТЕ СМЕШНИ ***.В XXI ВЕК ЖИВЕЕМ ОТДАВНА НАРОДА НЕ ЯДЕ ДОМАТИТЕ С КОЛОВЕТЕ.ИМА МНОГО ИНФО КОЕТО ПРЕЧУПЕНО ПРЕЗ СЪЗНАНИЕТО НА СУБЕКТА ДАВА ИСТИНАТА.В КРИМ НЯМА ВОДА.ТЯ ЩЕ БЪДЕ ДОСТАВЕБНА ОТ ЛУГАНСКА И ДОНЕЦКА ОБЛАСТ.АНАДЪМО АГАЛАР?
173
5
 
2
 
! Отговори
ДО ГЛУПЕНДЕРИТЕ преди 2 години
ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НАРОЧНО СЕ ПРОТАКАТ,ЗА ДА МОЖЕ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ И ДУХНАТ КЪМ ГЪРЦИЯ ИЛИ ГЕРМАНИЯ.КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА СЕ ДАДЕ БГ ЕГН НА БЕЖАНЦИТЕ И ОТ ТАМ ЩОМ СУБЕКТА ГО ИМА ДА Е ПОДСИГУРЕН В ***.ТОВА СИ Е ЖИВО БОГАТСТВО,ДА ТИ НАДОЙДАТ СУБЕКТИ ЗА КОИТО НЕ СИ СЕ ГРИЖИЛ НИКОГА И НАЙ-ВЕЧЕ МАЛКИ ДЕЦА,КОИТО МОЖЕШ ДА ОБРАБОТИШ И ДА ТИ РАБОТЯТ В ДЪРЖАВАТА ПРИ ТАЗИ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА.ОПАСНА *** СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ РАЗЛИКА НА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.
172
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доскоро си измисляха предсказания на баба Ванга,а сега се хванаха за Нострадамус.Неговите пророчества са тълкувателни и ако наистина беше предсказал война през тази година,досега да го бяха написали.
171
2
 
3
 
! Отговори
ДО ГЛУПЕНДЕРИТЕ преди 2 години
НЯМА ЛОШО,НЕКА ПОМОГНЕМ,НО НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ!ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ,ЗАЩОТОТОВА КОЕТО Е РАЗРУШЕНО,ТРЯБВА ОТНОВО ДА СЕ ПОСТРОИ И АЛЧНИТЕ ИНАКОМИСЛЕЩИ,ДОБРЕ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА.ПРЕЗИДЕНТА ЕРДОГАН НАПРАВИ СУПЕР МАНЕВРА КАТО ПРИЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ДА СЕ ПОМИРЯТ.ПОСЛЕ КАТО СПРАТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ УБЕРЕ ПАРСАТА ПРИБИРАЙКИ КИНТИТЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.НАШИР ПОЛИТИЦИ ОБИЧАЩИ ТОГОВА И ОНОГОВА ОТНОВО ОСТАНАХА С ПРЪСТ В УСТАТА, ЩЕ ТРЯБВА ДА СХЕМОСВАТ НОВИТЕ КРАЖБИ С ДРУГ МАНИЕР,ВМЕСТО ДА ПРИЕМЕМ ПРЕГОВОРИТЕ
170
6
 
7
 
! Отговори
ДО ГЛУПЕНДЕРИТЕ преди 2 години
КОИ СА АЗОВЦИТЕ И БАНДЕРОВЦИТЕ?ТОВА СА ФАШИСТКИ ФОРМИРОВАНИЯ,КОЕТО СТАНА ЯСНО ОТ ОБРЪЩЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСКИ КЪМ ГЕРМАНСКИЯ БУНДЕСТАГ,КОЕТО ПРЕДИЗВИКА НЕДОВОЛСТВО В ГЕРМАНИЯ.ВИЕ ТРЯБВА ДА НИ ПОМОГНЕТЕ,ВИЕ НИ ОСТАВИХТЕ ТОВА НАСЛЕДСТВО ,ПРОЗВУЧАХА ДУМИТЕ МУ.БЕДНИТЕ ХОРА ОСТАНАХА ДА ТЕГЛЯТ,А БПГАТИТЕ СЕ ДОТЪТРАХА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛИ И ЗАЩИТА В БГСМЕШНО И ТЪЖНО.НАПРАВИХМЕ СТЕНА МРЕЖА ЗА СИРИИЦИТЕ,А ЗА БОГАТИТЕ НАТРУФЕНИ БЕЖАНЦИ ОТ ПОКРАЙНА ДАВАМЕ ПО 40 КИНТА
169
0
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 2 години
Глу.пости. Всеки може да си го тълкува както си иска.