Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Лидерът на Чеченската република има за цел да спре мирните преговори между Киев и Москва
Обновена: 3 апр 2022 07:45 | 3 апр 2022 07:45, Петя Славова
307
Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров
Снимка: БГНЕС

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича "автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол".

Още по темата

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята "специална военна операция" на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет - с 5-звездни спални - беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник "Украинска правда" в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: ДубайРазмазн Кадиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Правете си сметка Кои и Как, и Защо ще ви " управляват", когато дойдат ТУК! !! СПЕТЕ, СПЕТЕ!
110
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Твърдо съм убеден Факт. Рамзана ханъм е най-първата китка там.
109
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Не ти ща непостижимия комунистически Изток. За какво ми е. Промити мозъци с нулева икономика, мания за величие шовинизъм. Нищо интересно за мен. Пълна скука.
108
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Не ща да разбирам нищо за Чечня защото съм бил там. Пълен феодализъм под социалистическа маска. Маалко по-добре от Северна Корея. Парите вземат няколко клана, останалите козируват и викат ура. А училищата са строени преди Путин.
107
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтока е непостижим за западния ментал. Култа към личността там е норма, още повече ако с историческо решение е докарал бъдеще за народа. Преместено с религия и традиции, такива личности са като бащи (пророци) за народа си.Отделно държавата има петрол, така че парите не са проблем. А дали се изнасят в транс национални компании или се връщат в региона е очевидно. Иначе друга разлика между синчето на Бай дън и Кадиров в този план по скоро няма.
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Никой не налива пари там, освен Путин. И то само на платените главорези. Разправяй ги на старата ми шапка другите фъш.кии. Отивай там да дадеш репортаж на живо))))) Няма да ти клъцнат гръцмуля ако си с фес, пробвай.
105
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да разберете как Чечня стана толкова привлекателна колкото е днес гледайте документалния филм Чечня трудний рассвет. Хората в Чечня са я възродили от пепелта с общи усилия на всички хора. Задружно помагайки си един на друг. Това кога ще стане в България при толкова американски предатели?
104
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин, не се натискай за гадже на Путин. Няма вакантно място. Божков и той се бие на кастинга, Йончева ханъм също.
103
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Чечня наливат пари всички мюсюлмански държави. И се надяват на добър бизнес което се случва. А с парите Кадиров строи инфраструктура болници училища градини планински курорти ски писти, развива еко туризъм в Кавказ. И работа има за всички освен за мързеливите. Лично сам следи как се харчат парите. Ако имахме един Кадиров у нас България щеше да е по добре от Швейцария.
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До ха-ха Божков, стой си в палата на Рамзана и не надничай. Йончева ти е дала грешен адрес.
101
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Точен Шегаджия си, браво! Но първи април мина.
100
3
 
17
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Рамзанчик,добре си поживя покрай татко Карло.....е и твоята сметка идва!!!
99
28
 
6
 
! Отговори
Точен преди 2 години
Фейк новина 100 %. Факти започнаха да копират Дойче зеле. Но в Българско не сме затъпели от пропаганда германци. В Чечня живеят 2 пъти по-добре от Българско. Гледайте снимки и видеа. Кадиров живее скромно и дава пример на народа си.
98
4
 
18
 
! Отговори
реалист преди 2 години
В исляма това, което не е твое е "харам",този *** не може да е мюсюлманин, той е обикновен бандит главорез. Истинските чеченци воюват на страната на Украйна в батальоните "Джухар Дудаев" и "шейх Мансур", руснаците където ги видят захвърлят оръжието и бягат.
97
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Те поне са наследствени, а не придобити с продажничество.
96
3
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами нищо ново под слънцето, така живеят приятелите и доверениците на путин, за сметка на 150 - милионно крепостно селячество, което едвам го докарва до водката и сельодката, а им намира и заместители като антифриз и бояришник...голяма част от тези крепостници живеят в дървени къщи от времето ВСВ с външни турски тоалетни, но пък Кадиров и другите кремълски олигарси си имат, дворци и яхти за милиони, само да не забравят че ако стъпят накриво путин ще ги почерпи с новичок, като се случи с Абрамович
95
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин, защо не нападнеш Дубай, да спасиш Кадиров от тамошния нацизъм?
94
7
 
10
 
! Отговори
Катя преди 2 години
Чух от един приятел че Кадиров е спечелил богатството си след като е взел едно билетче от лотарията на Божков. Изтрил го е и...а....спечелил.
93
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До либерал националист Не ни заплашвай с Путин! Да не ти гръмне първо твоята дамаджана! И руските *** почнаха да изоставят Путина, това ти е болката. Вбесен си? Е, действай на принципа "и сам войнът е воин" Прикрий с гърдите си вожда.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето къде се криел Божков! В палата на Рамзан ханъм.