Кремъл недоумява: Защо дъщерите на Путин са подложени на санкции?

Представители на САЩ смятат, че те укриват богатствата на баща си
7 апр 2022 17:45, Елка Василева
121
Кремъл недоумява: Защо дъщерите на Путин са подложени на санкции?
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл изрази озадаченост от решението на САЩ да наложат санкции на дъщерите на руския президент Владимир Путин, като определи решението като част от по-широка западна истерия срещу Русия, предаде Ройтерс.

Обявените вчера нови американски санкции срещу Москва заради нашествието в Украйна бяха насочени срещу руски банки и елити, включително дъщерите на Путин Катерина и Мария. Представители на САЩ смятат, че те укриват богатствата на баща си.

Още по темата
"Разбира се, смятаме тези санкции за продължение на абсолютно крайната позиция по налагане на ограничения", заяви пред медиите говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. "Във всеки случай продължаващата линия на налагане на ограничения срещу членове на семействата говори сама за себе си".

Песков подчерта, че Кремъл не разбира защо дъщерите на Путин биха били подложени на санкции. "Това е нещо, което е трудно да се разбере и обясни", заяви той. "За нещастие, трябва да се справяме с такива опоненти".

Според пакета с американски санкции Катерина Тихонова е технически ръководител, чиято работа подкрепя руското правителство и отбранителна индустрия. Според САЩ другата дъщеря на Путин - Мария Воронцова, ръководи финансирани от правителството програми, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични изследвания и се следят лично от Путин.

Руският президент винаги е държал личния си живот и този на семейството си извън фокуса на общественото внимание. Кремъл често отказва да отговори на въпроси за тях, като се позовава на правото на неприкосновеност на личния живот, припомня Ройтерс, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
10
 
! Отговори
от Възраждане преди 2 години
Предлагам ние българските мъже да онодим достойно щерките на Путин, да им лизнем катеричките, да им ги дарим с балканска любов, дълбоко проникване в хралупките. Ние сме загорели за екзотични неща и ще им покажем как се онодва загорела женска плът. Ние сме надарени и имаме необходимост от подобни каки, а най-вече щерки на самият ***, простете ПУТин. В края на сеанса ще ги пратим там където им е мястото - при братята от Украйна. Те имат необходимост и от украински мъжерля ..! Ха, сега ..!
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е няма такива наглеци! Трибунал за тези и доживотен затвор! И Русия да се разфасова на 20-тина държави!
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
толкова са му дъщери, щом не можаха да убедят уйло да не почва война, но и те уйли
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ги пратят украинските войници да им се порадват!
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавна експулсация!
59
0
 
9
 
! Отговори
Э преди 2 години
Защото трябва да усети какво причинява
58
0
 
13
 
! Отговори
от Възраждане преди 2 години
Предлагам да събираме пари за децата на Путин. Не е допустимо децата на Путин да си лягат гладни ..! Нека да им помогнем и нека да идват на море при нас ..!
57
1
 
27
 
! Отговори
redordead преди 2 години
a що не си стоят във великата Раша, а ходят да живеят в прогнилят Запад? Децата на руската вършхушка, почти всички учат и живеят в САЩ и Западна Европа.
56
4
 
17
 
! Отговори
Вън Русия преди 2 години
Щотото са излезли от този безгръбначен *** и са същите *** като него
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От там трябваше да започнат. Редно е роднините на всички руски управляващи и депутати да бъдат върнати в Русия. Те мразят запада, но децата им учат и живеят там. Ако накой иска да остане - публично се отказва от родните си и руското гражданство.
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нищо бе, тия всичките руски милиардери имат все още много пари, може би е удачно да почнат да ги харчат да санкционират семействата на западните политици
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Урода е пряко отговорен за смъртта на хиляди чужди дъщери и то без да броим гаврите зверствата и изнасилванията... и недоумява!?
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 54Коя Западна Банка обменя курс 77 рубли за долар?Нито една. Този курс важи само за Блатная, и е такъв за да помпа самочувствието на руснаците и заблудите на русофилите.
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
корупцията е прояла Руската Федерация на абсолютно всички нива.
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз недоумявам защо руснаците не са гладни?Защо в магазините им има западни/враждебни/стоки?Защо ЕС е дал на Украйна ! милиард евро,а на Русия 32 милиарда от началото на войната.
49
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам Путин да не знае, че когато си имаш работа с долни тваpи трябва да защитиш превантивно всичко, защото те нападат без чест и морал. Също трябва да си готов да ги смажеш при нужда.
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Други са притесненията на Кремъл, съвсем други. Ако Украйна се кооперира с Европа / и света / само за обозримо време години ще си вдигне жизнения стандарт и от суровинен придатък на бившия СССР ще стане обект за завист от бившата си метрополия. А това вече ще повлече огромни проблеми са комуновърхушката в Москва. За съжаление на Путин и сие, на хубавото се свиква лесно, особено като помниш какво е било. Така че войната е ОБРЕЧЕНА за Кремъл и даването жертви е просто безсмислено
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че що не са при така си, там няма ли просперитет
46
4
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Недоумява ли Кремъл? Има късмет, че сме ***, леберасти и женчовчи, защото ако бяхме като кремълските фашаги, дъщерите му щяха да бъдат отвлечени за заложнички и изтезавани.
45
7
 
1
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До Анонимен 55"Плавно понижаваща се цена на барел нефт" и "курс на рублата по-добър днес, отколокото преди един месец" значи само една бе, гений..... Инфлация в ***, хахахах