СЗО се готви за химически нападения в Украйна

Здравната агенция на ООН обсъжда всички сценарии
8 апр 2022 01:00, Анисия Иванова
38
СЗО се готви за химически нападения в Украйна
Снимка: БГНЕС

СЗО се подготвя за евентуални "химически нападения "в Украйна, заяви ръководителят на Европейския клон на Световната здравна организация Ханс Клуге, цитиран от Ройтерс.

"Предвид несигурността на настоящото положение, няма гаранции, че войната няма да се задълбочи", каза Клуге в изявление за медиите, разпространено днес от украинския град Лвов.

Здравната агенция на ООН обсъжда всички сценарии и се готви за различни ситуации, в които може да се озове украинският народ - "от лечението на голям брой пострадали до химически нападения", отбеляза той, без да навлиза в подробности. (БТА)



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Анонимен 32 ----- Я кажи какъв хамерикански уред имаш вкъщи, че ми стана интересно. И едва ли караш хамериканска таратайка. Пък си и неграмотен...
28
0
 
22
 
! Отговори
Готви се провокация преди 2 години
Както с участието на белите каски в Алепо. Нищо ново. Няма по-нагли л'ъжци от украинците и американските им спонсори.
27
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе много промити мозъци сте всички русофилчета, ама я ми кажете какъв руски уред имате и ползвате в къщи, що не карате руски таралясници дето са сделани с теслата, айде стига,руската пропаганда може само пенсийте да ги залъгвате с лъжи.
26
0
 
7
 
! Отговори
L. преди 2 години
Според предсказанието химическата атака ще е в Европа някъде.
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След атомната бомба в Япония и корона вируса в Китай, САЩ са готови да изпробват и продуктите от украинските биолаборатории над славянското население. Много ни обичат и искат да ни целуват...ама студени. Гответе се! И да знаете, че Русия ще е пуснала химията.
24
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек сзо го подготвя..
23
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО не им ли стигат ковид атаките им срещу целия свят, ами сега и химически атаки планират...
22
11
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 2 години
До Star- И стар си и си мъдър! Евала! Напълни ми душата!
21
2
 
16
 
! Отговори
Фен на СЗО преди 2 години
Задължителни ваксини на Файзър са спасението! И 3 маски превантивно! И не забравяте децата!
20
33
 
5
 
! Отговори
Star преди 2 години
Те направо заплашиха целият свят с атомно оръжие,а вие се съмнявате в това дали щели да използват отрова срещу цивилните в по-големите градове.Ей...Хора! Русия е много огладняла,и изобщо няма да се спре пред нищо.Как мислите че е станала толкова голяма тази държава? Като е спазвала военни договори и споразумения??? Това е вечната им политика.като огладнеят,и нападнат някоя държава и я оберат до шушка.И ако си тръгнат от там,това се смята за голям късмет за потърпевшите.
19
2
 
33
 
! Отговори
Слава Холивуд преди 2 години
Сценария с химическо оръжие се осуети щото Русия бързо се усети и се изтегли от Киев, насочиха се към ЛНР и ДНР щот там САЩ няма как да приложат такъв сценарий , сега единствено което могат да направят да пускат холивудски бомби подобни на Буча.
18
1
 
41
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 2 години
ЩОМ СЗО СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ХИМИЧЕСКА АТАКА ВЪВ УКРАЙНА , ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ НАЦИСТИТЕ НА ЗЕЛЕНСКИ СА ПОЛУЧИЛИ ИНСТРУКЦИИ ОТ ФАШ , ДА ИЗПОЛЗВАТ ХИМИЧЕСКО УРЪЖИЕ ! ПОСЛЕ ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ОБВИНЕН ВЪВ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ???????
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО са спецове в това
16
0
 
31
 
! Отговори
. преди 2 години
Сценарият е само един и е написан одавна. Сценаристите пък ви се смеят всеки ден от телевизора!
15
0
 
32
 
! Отговори
дърт преди 2 години
Пристигнаха ли вече в Украйна "спецовете" от "Белите каски"?
14
1
 
13
 
! Отговори
Байден преди 2 години
Другаря Демократ "Трябва" е дал най-точното обосновано описание на Русия... Нищо че една държава не може да бъде определена като "садистична", това е приноса на другаря в нашата борба... е и в бг езика.... Въпроса е емоции много емоции да се породят и да се оплюва врага колкото може повече.
13
3
 
31
 
! Отговори
Байден преди 2 години
Нема страшно другаре Демократи, ако лошата Русия няма химически оръжия то ние от САЩ имаме всичко, и ЦРУ и хим оръжия и ще им спретнем такъв химически удар че ще ни помят... Победата изисква от нас да сме готови за "хайли лайкли" решения на СЗО но ние сме ги подготвили - от Сирия, Лондон и прочие... Другари Демократи победата е наша.
12
2
 
5
 
! Отговори
Ще поживеем преди 2 години
Ще видим.
11
27
 
5
 
! Отговори
Трябва преди 2 години
Садистичната Раша е способна на всичко. Там ги закърмят с шовинизъм заедно с млякото. Ако не искат да им се пусне ответна газова димка, да се откажат. Ако не щат, ще маршируват на 9 май с противогази, а Путин ще е ходещ мавзолей.
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са най големите терористи )