От Москва: Украйна върви към разпадане на няколко държави

Това било заради опитите на САЩ да използват Киев срещу Русия
27 апр 2022 12:03, Елка Василева
124
От Москва: Украйна върви към разпадане на няколко държави
Снимка: архив, БГНЕС

Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев каза, че Украйна върви към разпадане на няколко държави заради опитите на САЩ да използват Киев, за да противодействат на Русия, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Използвайки своите довереници в Киев, американците решиха, в опит да потискат Русия, да създадат антипод на нашата страна, като цинично избраха за това Украйна, опитвайки се да разделят по същество единен народ", заяви Патрушев в интервю за в. "Росийская газета".

По думите му САЩ от години се опитват да насаждат у украинците омраза към всичко руско.

"Но историята учи, че омразата никога не може да стане надежден фактор за национално обединение", каза той.

"Ако нещо днес обединява хората, живеещи в Украйна, то е единствено страх от зверствата на националистическите батальони", заяви Патрушев.

Според него "резултатът от тази политика на Запада и режима в Киев може да бъде единствено разпадането на Украйна на няколко държави".
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
ХАхахах преди 1 година
Снимката над статията - очевидно кръвосмешение А за позабравилите : Ден 69 от тридневната специална операция.... :D
85
0
 
1
 
! Отговори
ТРЕВОГА- Д. БЛАГОЕВ преди 2 години
ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ГОВОРИ НА НАС ЛЕВИТЕ- АКО РУСИЯ РАЗДЕЛИ УКРАЙНА, ЩЕ СИ ПОДЕЛИ С ...... И БЪЛГАРИЯ СЛЕД МОЛДОВА. "РУСОФИЛСТВОТО Е ГРУБО ПОЛИТИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ, УМИШЛЕНО КУЛТИВИРАНО СРЕД НАРОДНИТЕ МАСИ; ПОЛИТИЧЕСКО ЗНАМЕ, ВЪРВЕНЕТО И ВОЮВАНЕТО ПОД КОЕТО НЕИЗБЕЖНО ВОДИ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ЗАЩОТО РУСОФИЛИТЕ, ПЛУВАЙКИ БЕЗОГЛЕДНО ВЪВ ВОДИТЕ НА РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, НЕИЗБЕЖНО И ФАТАЛНО ПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЕДНО СЛЯПО И ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ.
84
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
Украйна е пълна с оръжие , склад на американската оръжейна промишленост ! Това не е държава ,а полигон !
83
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
Да се разпадне ,та да миряса !
82
10
 
3
 
! Отговори
Санитар преди 2 години
Този,смърдите отвред на гнусни лъжи и долни инсинуации,от стремеж да имате светов но господство,вашият Путин да стане всеобщ император,а руската нация -най-велика ?! Вашата цел е единствено да избивате мирни хора,да сеете смърт и разрушения,да изну двате останалите държвви,да разрушавате... Големи " освободители " излязохте,бре ?! След този вандалски акт на нападение и ликвидиране на Украйна си спечелихте само ненавист и омраза у останалите народи за векове наред!!!
81
12
 
6
 
! Отговори
Вивко преди 2 години
Разпад ще има, но на Русия след края на Путин.. Една фалшива по естеството си държавност трудно би могла да бъде консолидира ща за противоречията в руското общество
80
9
 
7
 
! Отговори
не може да бъде! преди 2 години
Украйна ще се разпадне защото тя загуби вече основополагащите характеристике на държава и вече представлява само един полигон за изпробване на системи оръжия и военни практики на НАТО!
79
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същото грози и Русия.
78
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В предвид на глупостите които е казал тоя, мисля че това я чака Русия и то с доста голям шанс.
77
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разпадане на Русия на няколко държави.
76
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се замесим пряко във войната в Украйна, Путин ще нападне такива като нас, Румъния, Полша. Само глуппацци ще ни сложат на мушката на Путин да ни заплашва и изнудва. Великите сили няма да ни помогнат за нашата глупост на няколко политически десни фашисти в българския парламент. Великите сили нападат слаби държави и избягват да се бият помежду си. Десните фашисти в парламента нека да да си деснеят и фашистват само за тяхна сметка. Има банкова сметка да помагат на Украйна с оръжие.
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е не можаха да превземат Донбас изгубиха 20000 а убиха много повече. Това е резултатът от освобождението. Направо възстановиха СССР на мястото на Русия. Е чакат ги някви 50- тина годинки в мизерия и зад оградата но изглежда няма надежда за друго.
74
7
 
11
 
! Отговори
... преди 2 години
Ден 63 от тридневната спец операция....
73
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав е секретарят на Руския съвет за сигурност ! Скоро ще има няколко Украйнички с "руска" в името си . А третополовите придворни евро- и уса- пуделчета нека си джафкат за жалките си центчета ! "Керванът" си върви ...
72
16
 
13
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
Русия е велика в стремежа си да завладява, да окупира, да прави раздори. Богата страна, управлявана от злодеи и населена с алкохолици. В това е велика Русия. А относно великата им армия - видя се - 2 месеца воюва с Украйна
71
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жужа ги обедини. Руснаците станаха еднакво бедни и обединени в мизерията си. А богатите напуснаха кораба.
70
13
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Още един дето плямпа за да се намира на ... плямпане ?! Аланкоолу,говориш смехории и тъпотии - цяла Европа,която доста години люшкахте в прегръдките си избяга от вас и от вашата загртиженост за целостта на държавикте, а вие сега дрънкате,че американци те насъсквали народа на Украйна срещу вас ?!Ако народът на Украйна ви обичаше щях те да бъдете посрещани сега с цветя и радост,а вие сеете смърт и разруха,непрекъсна то заплашвате-кой да ви обича ! Вие искате да разцепите Украйна,вие !!!
69
2
 
6
 
! Отговори
до 71 преди 2 години
***, ти днес сутринта пи ли си хапчетата? Нещо не ми се виждаш добре! Има едни хранителни добавки с гинкобилоба - добри са за оросяване на мозъка. Пробвай ги.
68
19
 
16
 
! Отговори
аз преди 2 години
Аз пък се моля русия да се разпадне на поне стотина държави - по икономически причини, след инвазията в Украйна.
67
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичака иска да каже така се преевахме, че Русия ще се разпадне на няколко държави.