Каква е отличителната миризма на Владимир Путин?

За срещата си с него говори бивш съветник на Доналд Тръмп
Обновена: 19 май 2022 11:10 | 19 май 2022 11:08, Нели Христова
187
Каква е отличителната миризма на Владимир Путин?
Снимка: БГНЕС

Руският анализатор и бивш съветник на Доналд Тръмп Фиона Хил разкри нови подробности за предишните си срещи с руския лидер Владимир Путин.

Специалистът по външни работи, който е служил и при президентите на САЩ Джордж Буш-младши и Барак Обама, разказа пред програмата Desert Island Discs на BBC за срещите си с руския президент.

"Седнах до него и си помислих: "Защо седя до него?"... защото мислят, че съм "M", като Джуди Денч", каза Хил, позовавайки се на измисления ръководител на британския разузнавателна служба MI6 от филмите за Джеймс Бонд.

"Загледах се в костюма му, един от фино скроените костюми, и начина, по който малката вена пулсира от лявата страна на лицето му", добави тя.

Хил, която наскоро обвини Доналд Тръмп, че е насърчил Путин по въпроса за Украйна, продължи, като припомни "много скъпия часовник", носен от Путин, както и очевидната му нужда от очила.

"Той наистина имаше нужда от очила", твърди тя. Пред Путин имало картички, описващи имената на всички, с голям шрифт. "Можех да ги прочета всички карти, които му казваха кой кой е и какво трябва да каже и подобни неща."

"Сега това може да звучи наистина странно, но усетих, че той мирише така, сякаш току що е излязъл от пералнята. Не носеше одеколон, но сякаш беше излязъл от някаква специална подготвителна баня или нещо подобно", добав тя.

"Всичко това е инсценирано. Всеки малък елемент от това е инсценирано. Това е представление", спомня си още тя.

Не е ясно кога точно се е състояла срещата, въпреки че Хил твърди, че се е видяла с Путин, когато е работила в  националното разузнаване на САЩ от 2006 до 2009 г.

Съвсем наскоро се появи информация, че Путин се е разболял "доста сериозно", както каза бившият британски шпионин Кристофър Стийл пред Sky News през уикенда.

"Със сигурност, от това, което чуваме от източници в Русия и другаде, е, че Путин всъщност е доста сериозно болен", каза той.

Русия отрече подобни твърдения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бельото пълните тогава, така става ли.
91
23
 
13
 
! Отговори
Съдба преди 1 година
Мирише на пълен памперс и гледа стреснато.
90
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мирише на свежо и чисто за разлика от много други лидери миришещти на пърчотина !
89
2
 
39
 
! Отговори
Луди хора преди 1 година
Теми, статии и анализи без смисъл.
88
28
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тогава може да е ухаел на къпан ,сега мирише на смърт и разруха.
87
4
 
27
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
Альо-о-о, джендърята, нали не било редно човек да казва истината? Вместо н-е-г-ъ-р трябвало да се казва "афроамериканец", вместо сакат и инвалид - "човек с физически ограничения", вместо с-л-я-п (не дай, Боже!) - "незрящ"! Нали такава Ви беше политиката? Защо тогава наричате Путин "сериозно болен"? Или правилата на политколектността и демокрацията важат САМО КОГАТО ВИЕ СМЕТНЕТЕ ЗА НЕОБХОДИМО? Като онзи, който не знае колко моста има м/у България и Румъния...
86
20
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До тя 98 Мислеше се за световен лидер. Сега е посмешище,мразен от целия свят.Война ще води нещастни.ка ..!
85
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български журналисти сателите на НАТО. Ви просто толково должно паднахти в очите на народа от вашти писанки. Мозьк ли ви омекнал няма извилин??????
84
5
 
30
 
! Отговори
тя преди 1 година
Чета и не мога да повярвав ,че е възможно да се пишат такива фантазмагории за един Световен ледер !
83
3
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
До Анонимен 74 Нищо не точи Путин за Финландия и Швеция. Каза че няма против ако нямат военни бази на САЩ.Всички съседи на Русия видяха силата им и през глава се втурнаха в НАТО.
82
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е болен от великоруски империализъм. Болестта е нелечима.
81
19
 
11
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Миризмата на Путин е като тази на Ленин.Мирише на формалин.
80
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 85 - простотиите и гнусната миризма са от самата "статия". Ти явно си ок с нея, но пък не си ок с моето мнение. Ок си с помията, която се излизва върху цялата аудитория, но си много засегнат от лично мнение което не съвпада с твоето. Това казва достатъчно за теб самият - не си прави труда да ми отговаряш повече. Написаното от мен изобщо не е предназначено за такива като теб.
79
16
 
12
 
! Отговори
мосю Алфонс преди 1 година
Джуджака да не са започнали да го мумифицират още приживе, а той да не знае, затова да се разнася с миризмата на масло за балсамиране?
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 85 - човешкия морал, ценности и въобще човечността не се измерват с технологичен прогрес. И в това да осъзнаваш колко мръсен и анти-човешки е днешния Запад няма нищо общо с това да си пристрастен с Русия. Нямаш никаква възможност да се развиваш както искаш - защото всичко, към което се стремиш и към което ще се стремят децата ти - ще е точно тази мърсотия, която култивират у тях морално деградиралите медии. Няма да ме разбереш - дори не се напрягай.
77
6
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 1 година
Давам си сметка, че западната цивилизация е виновна за технологичния прогрес на човечеството. За живот в уредена среда, даващ шанс за развитие на всеки с желание. Виновна за всички удобства, които имаме в еьедневния си живот, включая и интернет, който феновете на Русия така удобно използват. За възможността обществото да се развие така, както иска, а не да останем крепостни селяни. За свободата на словото, което ви дава реално право да ги пишете тези простотии, а не налага цензура и затвор.
76
4
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Цените летят нагоре с часове, хора мизерстват, всичко в БГ се срива, ама за журналята е важно на какво мирише Путин. На каквото си иска - на това ще мирише.
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво?... Ама те даже си го душкат? До къде са изпаднали тези хора! Изглежда имат фетиш към Путин.
74
8
 
8
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Не понимаете ве,жужака са почнали да го мумифицират и му правят място до другата мумия на червьонай площчад!
73
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбирате ли сега, колко наистина е упадъчна западната цивилизация? Давате ли си сметка колко низки страсти и колко примитивна психология може да има индивид, който в контекста на международни отношения да коментира физически аспекти от личността на другия. Давате ли си сметка, що за *** и анти-човеци са по върховете? Мен ме е гнус да прочета само заглавието, явно авторката на публикацията е ампутирана от чувство на нравствена и ментална хигиена за да може да напише подобно нещо.