Русия забрани на Джо Байдън, Антъни Блинкен и Уилям Бърнс да влизат в страната

Кремъл наложи забрана на 963 американци и на 26 канадски граждани
21 май 2022 17:53, Анисия Иванова
204
Русия забрани на Джо Байдън,  Антъни Блинкен и Уилям Бърнс да влизат в страната
Снимка: БГНЕС

Русия наложи забрана за влизане в страната на 963 американци, сред които президентът Джо Байдън, държавният секретар Антъни Блинкен и шефът на ЦРУ Уилям Бърнс, предаде Ройтерс.

Забраната има само символично влияние, но е показателна за постоянното влошаване на отношенията между Русия и САЩ и техните съюзници от 24 февруари насам, отбелязва Ройтерс.

Забрана за влизане в Русия бе наложена и на 26 канадски граждани, в това число на съпругата на канадския премиер и на главнокомандващите на военновъздушните, военноморските и сухопътните сили, предаде ТАСС, като се позова на външно министерство.

В съобщение на дипломатическото ведомство се отбелязва, че забраната е в отговор на наложените от канадските власти антируски санкции, „които засягат не само представители на властите, но и на военните и бизнес средите, а в редица случаи и най-близките им роднини“.

„В скоро време ще последват нови ответни мерки в отговор на враждебните действия на управляващия в Канада режим на Джъстин Трюдо“, предупреждава руското външно министерство. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Значи руснаците са расисти, след като не дават ва Морган Фрийман да влиза в русия.
119
2
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
С удивление научих,че и на актьора Морган Фриймън му е забранено да влиза в Русия. Той е на 85 години и досега никога не е посещавал тази страна. Какво ще прави сега горкичкият след тази забрана???
118
4
 
0
 
! Отговори
 Шентов преди 1 година
Каня Джо у К-2 на 10 и етаж...
117
3
 
14
 
! Отговори
Здравков преди 1 година
Голем праз ?! И какво ще правят дори да ги поканите във вашата фашистка Русия,бре ?! Хукнал някой да ви посещава на добра воля ?! Нали сега отвлякохте маса украинци -ами бързо решавайте къде ще ги " разквартирувате " - в Гулаг или Сибирските " мъртви поле та " или още по-добре в трудовите ви лагери ?! Пфу!
116
3
 
20
 
! Отговори
Emo преди 1 година
От името на Байдън, Блинкен и Бърнс роня горчиви, но крокодилски сълзи. И на мен ми дреме толково, колкото и на тях. Русията плаши кучето със салама, така е като акъла ти е в петите.
115
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и Кмета на Тутракан през 1982г. Обяви забрана на Рейгън да влиза в Тутракан и го написа на плакат . Рейган е Враг номер едно за Тутракан
114
1
 
19
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Тия прецакаха лятната почивка на Байдън в Крим
113
2
 
14
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
ГООООЛЕМ ПРААААЗ....!
112
7
 
4
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Каквото повикало,такова отговорило.
111
4
 
20
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Най-забавни са ,колко са "чувствителни"и "обидчиви" в Кремъл! Как наказват всеки, който не ги "обича"! Готови са да го накажат на момента! Не мога да разбера, една откачена детска градина ли са , или психиатрия с "ядрено" копче ? Най ме кефи като излезе Мара Шекерова да громи "врага"! Направо се възбуждам!
110
3
 
6
 
! Отговори
cekyko преди 1 година
До анонимен 124 - Да, и в смъртта има слава, а славата се равнява на 150 щатски долара, които преведени по днешния курс на долар-рубла са еквивалентни на 9300 рашистки рубли и конец фильма.
109
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските русофили имат ли право да посещават Русия.
108
5
 
16
 
! Отговори
паралелепипед преди 1 година
Путин знае, че Мариупол е превзет, а защо неговите генерали не му пошепнат какво става с масовото настъпление на укрофашистите, разбитите съветски ламарини и бягството на непабедимая назад към Рассия, за да търсят спасение или да бъдат разстреляни за неизпълнение на войнски дълг. LOL
107
3
 
12
 
! Отговори
паралелепипед преди 1 година
Отдавна са станали членове на КуКу Академията. Явно лудостта на джуджетата е заразителна. Даже Джо Байдън от притеснение го е преместил от единия в другият крачол , палнал е кубинска пура и шатнал едно съветско виски без льод.
106
4
 
21
 
! Отговори
наобратно преди 1 година
няма ли кой да каже на изкуkaлата маpмозетка путин ,че хората се опитват в обратна посока да бягат
105
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата е забранил и на Хитлер и Гьобелс да влизат в Русия.
104
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха тия в Кремъл са тотално изкукали.
103
2
 
15
 
! Отговори
И преди 1 година
Джо Байдън премести :))))))))))))))))))))) А Рутьо си е самозабранил да излиза от бункера, прокопали са му даже тунелче до мавзолея :)))))))))))))))))))))
102
2
 
21
 
! Отговори
Селяк преди 1 година
Много си закъснял Вова, аз още преди година им забраних на тия да идват у наше село и от тогава кракът им не е стъпил в село Горно Нанадолнище.
101
3
 
20
 
! Отговори
98 преди 1 година
Руснаците изтрещяха. Едно от санкционираните лица е сенатора Джон Маккейн. Светла му памет мъртъв е от 2018г. Явно вече и зомбита им се привиждат