Путин: Грешките на Запада увеличават бедността

На 15 юни започва Петербургският икономически форум
6 юни 2022 18:55, Нели Христова
74
Путин: Грешките на Запада увеличават бедността
Снимка: БГНЕС

"Икономическите грешки и санкциите на западните страни доведоха до вълна от глобална инфлация, разрушаване на вериги за доставки и производство, както и до рязко увеличаване на бедността и недостига на храна". Това заяви руският президент Владимир Путин в материал, публикуван на интернет страницата на Кремъл по повод започващия на 15 юни Петербургски икономически форум.

Путин отчете, че тази година форумът ще се проведе за 25-и път, но в труден момент за цялата международна общност. Подчерта, че икономическите политики, прилагани от западните страни, са нанесли щети на световната икономика и допълни: "Икономическите грешки и санкциите на западните страни доведоха до вълна от глобална инфлация, разрушаване на веригите за доставки и производство, както и до рязко увеличаване на бедността и недостига на храна."

Според него трудностите, които е преживяла руската държава, са създали и нови възможности: "Ето защо лозунгът на форума "Нов свят - нови възможности" е съвсем подходящ. Сигурен съм, годините след 2020-та ще бъдат период, в който Русия ще укрепи икономическия си суверенитет."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
2
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
Путин, ти да не би да си обогатил своя народ та съдиш запада? Ти си обогатил само Москва, останалите тънат в мизерия. Нали ги виждаме, даже по нешънъл джеографик се вижда беднотията на руския селянин! Путин, ти стана позор за Русия. Време е да си ходиш! Време е Русия да се освободи от теб! Ти стана фашист, ти се побърка, ти си изкуфял. Дано Господ те прибере по-скоро да не се мъчиш, но и ние с теб да не се мъчим! Да ме прости Господ, но с теб не се издържа!
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велика Русия!
55
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
всички присъстващи на "икономическият"ти форум ще бъдат презряни и санкционирани...разбира се китай ще се наложи да спрем инвестицийте и заплатите на народите ви,путин ще ви храни с ограбеното жито от Украйна...или с ядрените си ще ги храните?...това е нелепо...това е престъпно...Война е...да воюваме!!!
54
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Остинския глад ще е зимъска в Укри-Укри-Ландия. Запада им изнася житото на запад, руснаците влачат на изток. Обикновения укри единствената му надежда е да попадне в зона контролирана от руснаците и да получава хуманитарки. Хуманитарки в зоната под контрол на Зеленяшка - няма. Тъжно за обикновените укрита. А по-наглите укрита ще се излежават по Слънчака. Естествен подбор - за да преживееш трябва да си нагло укри. Хахаха.
53
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама нагъл! Кой подпали война в Европа , бе!
52
9
 
3
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тоя звучи като Просто Киро: нашия казва така: Очаквам голям разтеж в следващите години . Ти само стой та гледай. Има една съществена разлика ние само гледаме а руснаците мрът по бойното поле за светлото бъдеще на тоя. Само не разбират, че историята се пише от победителите, а те загубиха пропагандата в целия свят. И ще съжаляват за това.
51
2
 
0
 
! Отговори
ano; преди 1 година
ot surceto na edin prosiak ;
50
3
 
0
 
! Отговори
ano; преди 1 година
g-n putin vashata greshka e po-goliama (vodiat te slepci) ne-veji ,odtam i greshkite koito sledvat edna sled druga ;za ukrai.nata vi gotviat kapan , shte ima mnogo zalojnici pred mold. za vashite patuvania navun hakeri po samoletite vi na vsicki, za pojari v donecki kalinin-grad , za vas v rus,-pojari ; do kraia na uni shte prilicati na saturn s prustena ; taka e kakto te vodiat slepci-nepo boga;purvo e bog posle drugoto ;vinagi da zapocvat s purvoto ; da bog tova e ;
49
2
 
4
 
! Отговори
Генерал преди 1 година
Г-н полковник ,наблегнете на чистките в Русия ,нека да се реши въпроса с предателите вътре в Партията ,а после в чужбина !
48
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла България Ви стискаме палци господин Путин! Успех! Унищожете предателите!
47
1
 
3
 
! Отговори
Икономист преди 1 година
До Христо ХристовПич ти си царя на простаците.
46
9
 
10
 
! Отговори
Специалист преди 1 година
А Путин се бори с бедността като унищожава цели градове. 60356
45
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глад и бедност идват заради войната, която започна Путин в Европа. Още не мога да повярвам, че това наистина се случи.
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая па ракова мумия пак се обажда неподготвена и пак замириса
43
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглост , наглост , наглост
42
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Путин събере на форума в Петербург,Си Дзи Пин и Нарендра Моди означава,че със запада е приключено!
41
10
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Още 2015 година Юнкер заяви, че пътят на Европа е надолу. Но де неграмотният балкански про'стак да може да вдене какво значи това?!
40
7
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 41" А и никой на запад не се интересева от алтернативата - синтетичен петрол, използван още от Хитлер." - напротив, интересуват се. Но се оказва, че да се произведе синтетичен керосин нужен за летище като Амстердам са нужни 13 АЕЦ-а като Козлодуй. Но ВСИЧКИ знаем, че АЕЦ е лошо нещо според управляващите в ЕС.
39
9
 
6
 
! Отговори
Ще се окаже преди 1 година
...че Бензиностанция с ракети е по- добре от Акономика без Енергия. А и никой на запад не се интересева от алтернативата - синтетичен петрол, използван още от Хитлер. Дремят и не мислят. Те парите не падат от Космоса!
38
11
 
15
 
! Отговори
до 34 преди 1 година
Слабо ме вълнува какво става в Русия, САЩ и ЕС. Гледам какво става в България. Но и по-общо да погледнем, като теглим чертата, май хората в ЕК и САЩ понасят санкциите по-тежко от руснаците. Думите не правят реалност и пропагандата не се яде, нито се пие, нито топли през зимата.