"Ростуризъм" предлага ваканция по стъпките на Путин в Сибир

Туристите трябва да платят само 90 000 рубли на човек
Обновена: 23 юни 2022 14:59 | 23 юни 2022 14:53, Нели Христова
131
"Ростуризъм" предлага ваканция по стъпките на Путин в Сибир
Снимка: БГНЕС

На руснаците, които не могат да почиват в чужбина поради забраните за полети, наложени след нахлуването на Кремъл в Украйна, се предлага възможността вместо това да проследят стъпките на президента Путин в сибирската пустиня.

"Ростуризъм", държавната агенция по туризъм, заяви, че пуска ваканционен пакет, който ще отведе посетителите до "местата, където президентът обича да си почива".

Обиколката "Сибирски празници" е в района на Красноярск, както и в отдалечените провинции Хакасия и Тува. Той продължава осем дни и обхваща около 745 мили, включително праисторически гробници, свещени места и огромна водноелектрическа централа.

Путин няколко пъти е идвал на риболов и туристически почивки в регионите, често придружаван от Сергей Шойгу,
неговият министър на отбраната. Миналата година 69-годишният Путин и 67-годишният Шойгу вечеряха наденица, домати, краставици и репички на маса в снежна поляна в брезова гора.

Туристическата агенция предупреди, че летовниците не трябва да очакват да посетят точно тези места като Путин и Шойгу, защото Кремъл не идентифицира местата, където Путин прекарва почивката си. Пътуването ще струва до 90 000 рубли (£1350) на човек.

"Това е напълно специален маршрут, който наистина няма еквиваленти", казва Зарина Догузова, ръководител на "Ростуризъм".

Въпреки че на руснаците не им е забранено да влизат в европейски ваканционни дестинации, забраните за полети означават, че те трябва да летят през трети страни като Сърбия или Турция, което отнема повече време и увеличава разходите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Велик Великан преди 1 година
Много вълнуващ момент: "По стъпките на Путин" с подзаглавие: "Еднопосочен билет за Сибир".
85
0
 
3
 
! Отговори
Ох преди 1 година
Горкият, едвам я държи за снимката !
84
2
 
1
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 1 година
До Питампутьо ще остави стъпки колкото и ти. И той е болен от рак И двамата сте вредни за човечеството
83
1
 
3
 
! Отговори
кой е гея преди 1 година
на снимката?
82
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 1 година
До Питър 85 Много ти благодаря за определението.Де да беше така..Младеж съм на 72 г. болен от рак.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха
80
0
 
4
 
! Отговори
Питър преди 1 година
До ПитамМи то сега има бе, младеж.... екстремни преживявания за самоубийци. Гарантирано връщане с грузовоз 200. А ботокстното джудже не е излизало от бункера, в Украйна ще ми ходи
79
0
 
2
 
! Отговори
Питър преди 1 година
Да пускат и международна, с еднопосочни билети..... Бул-гаристанците ще заминат масово
78
1
 
11
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
местата където е ке н3ал вожда са специално отбелязани и срещу 2 млн рубли. всеки може да целуне мястото. Никой няма право да взема почва от мястото
77
2
 
8
 
! Отговори
Э преди 1 година
Надявам се еднопосочно без право на връщане!
76
5
 
5
 
! Отговори
Питам преди 1 година
А ваканция по стъпките на Путин в Украйна ще има ли ?
75
7
 
3
 
! Отговори
Михали преди 1 година
И какво общо има темата с коя година е правена снимката?
74
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-голямата европейска икономика и най-големият купувач на руски газ, Германия, се вкара в сериозна енергийна криза. Руските доставки на газ през "Северен поток-1" намаляха с 60% не по вина на "Газпром". Но германските "Зелени", вместо да решат проблема с канадските власти, се втурнаха да обвинят Русия и да горят въглища. По всичко личи, че Европа я следва най-тежката зима от следвоенните времена.
73
8
 
5
 
! Отговори
Михали преди 1 година
Русофобството е болестно състояние близко до това на делириум тременс. Причинява се от четене на зелена информация от зелени сайтове и се характеризира с фашисоидност и пълно отсъствие на собствено его характерно за поведението на тълпата. Лечението е на студено в колата на трупчета, при който махмурлука по-бързо минава. В по-тежки случаи антидота е поемане на достатъчно количество руска водка за окончателно премахване на зеленият обрив по тялото и самотната мозъчна гънка.
72
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германската икономика спира. Германия заяви че е приела извънредни закони, тъй като намаляването на износа на руски газ заплашва с дефицит икономика и. Страната ще увеличи значително изгарянето на въглища, въпреки "зелената програма". Германците ще отворят отново консервираните въглищни електроцентрали и ще започнат да провеждат търгове на газ, а също ще насърчат германския бизнес да намали потреблението. "Това е неприятна, но необходима мярка в настоящата ситуация за намаляване на потреблението на газ", каза вице-канцлера Роберт Хабек.
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европейските страни започнаха активно да призовават своите жители да започнат да пестят газ още сега. В понеделник Дания въведе режима за ранно предупреждение, което означава "че може да възникне ситуация със значително влошаване на доставките на газ" "поради несигурността с доставките на газ от Русия". Датската енергийна агенция призова датчаните да пестят енергия. Холандските власти също така призоваха компаниите и жителите на страната да пестят енергия дори през лятото, тъй като "всеки кубичен метър газ е от значение".
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както и да се реши ситуацията със "Северен поток-1", Европа във всеки случай вероятно ще се изправи пред най-тежката зима в цялата си следвоенна история. Цените ще бъдат възможно най-високи.
69
4
 
1
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
*** ваканция на нас богатите руснаци парите,децата, имотите, ваканциите,стоките и много много други са на и от запада от много дълги години .да живее расия
68
2
 
13
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Хахах, добре, като русия сега се освобождавала, що не се освобождава сама? Защо досажда на останалите държави с война? Да си се бяха изолирали като Северна Корея. Могат да изгонят Макдоналдс и Сименс и без да водят война. А колкото до инфлацията в русия. Пилците ще ги броим догодина. Ти можеш да продаваш килограм сирене и за 2 лева ако сирене просто няма. Тогава ще си победил инфлацията, ама стоки просто няма да има. Сирене ще си направят, ама искам да видя икономиката без Интел и АМД.
67
2
 
21
 
! Отговори
sofeto преди 1 година
Това звучи все едно "ваканция по стъпките на Хитлер"!