Захарова: Петков само не се сети да обвини Батман и Жената котка

Тя коментира думите на премиера в оставка, който обвини Митрофанова след вота на недоверие
23 юни 2022 12:47, Йоана Цонева
444
Захарова: Петков само не се сети да обвини Батман и Жената котка
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира думите на бившия вече български премиер Кирил Петков, който обвини за вота на недоверие и оставката си наред с други политици и руския посланик в София Елеонора Митрофанова, съобщават руски медии.

Пред журналисти на контролираната от Кремъл "РИА Новости" Захарова заяви, че списъкът с "виновните" е непълен, остава в него Петков да включи и въображаеми герои, предава Actualno.

„В списъка липсват Батман и Жената котка“, каза Захарова пред агенцията. И допълни: „Мисля, че човекът е уморен, говори несвързано“.

Още по темата
Веднага след гласувания вот на недоверие снощи, 22 юни, българският премиер в оставка Кирил Петков излезе пред хилядното множество, събрано се в подкрепа на правителството на площада пред Народното събрание, и заяви: 'Един човек на тъмно, една мутра от Банкя, един от сараите и Митрофанова свалиха правителството''.

Вотът на недоверие бе подкрепен от 123 депутати от оформилото се в последния месец ново опозиционно мнозинство от ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и "Има такъв народ".

"Беше чест да водя правителство, което бе свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова", каза още Кирил Петков след вота.

Руските медии днес изброяват, че сред посочените от бившия вече премиер политици, имащи вина за провала на това правителство, са бизнесменът и бивш депутат Делян Пеевски, Бойко Борисов, който оглавява партия ГЕРБ, и Слави Трифонов, чиято партия напусна коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
11
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Тук захарова донякъде е права макар и седнала ... да не забравяме че кирчовците, кокорчовците, гугълените и останалите джихадисти от метежната шлака също се пръкнаха под болшевишкият юмрук на един кремълски парашутист, след един пуч и метеж организиран с любезното съдействие на Черепа, Прокопиев и руското посолство ... !!!
42
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега Възраждане ли ще управлява държавата? ГЕРБ+ВЪЗраждане+ДПС=ВНЛ
41
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и тая е също толкова неадекватна, колкото и Киро. нема смисъл да им слушаме глупостите
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами права е жената, много е смешно да обвиняваш другите, а да не виждаш вина в себе си. Пък то не е като да няма причини ... Линда като го напусне щото натискаше лена по парапетите, пак ли руската посланичка ще му е виновна ...
39
16
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
В голяма грешка си раашка.Твоите господари от кремъл плащат и на дпс и герб и копейкин. Също и на чалгаря с голата глава.Ако имаш претенции обръщай се към тях. Ако нещо не ти харесва в държавата, отново, отивай при мУтрофанова.
38
3
 
14
 
! Отговори
анономен преди 1 година
Много точно!!!))))))))))))))))
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че какво и е на жената котка? Аз харесвам жената котка.
36
10
 
4
 
! Отговори
ж.Котка и Батман преди 1 година
Жената Котка е прозвището на премиера на Финалндия между другото.Батман викаха на Боко когато се разхождаше с кожен шлифер като кмет на София ( и тогава си беше крадлив geбелак между другото). Не знам за какво намеква с това алкохоличката Захарова.
35
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хвани Митрофанова,удари Захарова.И двете са крайно неприятни и няма нищо женствено в тях.
34
20
 
6
 
! Отговори
43 преди 1 година
Поне и Захарова си призна индиректно очевадното! ***+ДПС са слуги на Рашистан
33
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро си мисли, че е фактор, та Русия чак се е намесила.Козяк назначава правителства, не Русия. Херо си заминава и с нея и Киро.
32
3
 
17
 
! Отговори
Путинист преди 1 година
Захарова ми е слабост!!
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чакайте малко, Кирето не беше ли в коалиция с най-големото прокси на Путин у нас?
30
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той обвини точните хора...пияна БЛ....такава....
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
намазала се е като проксито им тръмп, с оранжев тен
28
10
 
15
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Не е права жената. Имам един приятел,който живее точно на ул."Шишман" в София и ми разказваше ,че Педков се появява често след полунощ преоблечен като жената котка,а Леа Сефарди...Лена Сефарди Коен Леви "Бориславова" броди рамо до рамо до него навлечена като Батман. Видяна е в няколко случая и некаква си Линда,облечена като пожарникар и замеряща преждеспоменатите с канадски кроасани и понички изотдоле,докато ония били изотгоре. Затова Петков е прав,че не осъжда Батман и себе си-женьото котка.
27
25
 
81
 
! Отговори
FCKPTN преди 1 година
Смърт на Путин и Захарова!!!
26
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 27 ". Кой в коя политика се намесва ?" Митрофанова многократно се е намесвала в българския политически живот. Това е и причината Петков да я споменава: нейната намеса.
25
0
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
О ясно, ти си от тия дето само са ги зяпали нали ? :) аххахахаха за любов , ако не си платиш шанс немаш и са злобата те тресе като паркинсон . хахахаххахаха луууузер
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
???