Путин към Запада: Нека се опита да ни победи на бойното поле

Намесата на Москва в Украйна бележи преминаването към "многополюсен свят"
7 юли 2022 22:05, Нели Христова
474
Путин към Запада: Нека се опита да ни победи на бойното поле
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че Западът може да се опита да победи Русия "на бойното поле" и заяви, че намесата на Москва в Украйна бележи преминаването към "многополюсен свят".

"Днес чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Е, какво може да се каже тук? Нека да опитат", заяви Путин пред депутати.

Той обвини "колективния Запад", че е отприщил "война" в Украйна, и заяви, че намесата на Русия в прозападната страна бележи началото на прехода към "многополюсен свят".

"Специалната военна операция води до укрепване на суверенитета на Русия", заяви още руският президент на срещата с лидерите на фракциите в Държавната дума.

"Някои колеги отбелязаха, че нашата специална военна операция води до укрепване на нашия суверенитет. Това е така, но началото на операцията не беше свързано с тази цел. Това е неизбежен, но страничен ефект. Основната цел, както вече казах, е да защитим Донбас и да укрепим сигурността на самата Русия", каза Путин.

Крайният резултат от специалната операция ще бъде постигнат при всички случаи, каза президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
6
 
6
 
! Отговори
Металика 91-ва баце преди 1 година
Че коя е германия да се прави на велика много си повярваха нямат ресурси клечка за зъб да направят а наглеят
382
5
 
7
 
! Отговори
смех преди 1 година
Каква победа бе на тия нсрани усреинци губят град след град
381
11
 
6
 
! Отговори
Зеленски е Давид преди 1 година
Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с теб Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро украинския Давид ще обезглави кремълският Звяр! Бог е с Украйна срещу руския агресор! Мачкай руските нацисти президент Зеленски ти си новият Давид - Бог и ние нормалните сме с теб!
380
7
 
4
 
! Отговори
Слава Украiна преди 1 година
Браво на Зеленски, един обикновен гражданин нисък на ръст но великан по душа се извиси и изпрати лъч който прониза мракът на путинската империя на злото, сложи прът в колелото на допотопната и проядена от ръжда кремълска месомелачка тръгнала да мели на кайма както руския народ така и съседните нему държави! Краят на кремълските върколаци сатрапи и военнопрестъпници е вече предизвестен, а оковите на газовата и петролната зависимост скоро ще бъдат разкъсани и разбити за доброто на човечеството.
379
1
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Цивилизованост 422 Браво приятел. Аргумента ти е железен.Бъди здрав.
378
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цивилизацията я видяхме в действията на русия, и организирането от нея на безброй войни.
377
8
 
12
 
! Отговори
Пътник преди 1 година
Путин пътува към Хитлер...72
376
10
 
14
 
! Отговори
Ооооххххх преди 1 година
Не ти искаме войните, не ти искаме кръвта. Не ти искаме газа, петрола и т.н. Не искаме да те виждаме! Не те искаме по нашите земи! Нищо не искаме от теб!!! нито от народа ти!!!! Стойте надалеч в азия дето ви е мястото!!!
375
7
 
12
 
! Отговори
Цивилизованост преди 1 година
Белег за цивилизованост не е ако държиш чук с него да строшиш глинен съд, а обратно с ръцете си да изваеш глинен съд! Цивилизованост е да съхраниш живот, а не да убиваш! Руснаците могат само да чупят, да разрушават, да унищожават, да отнемат живот! В това са добри! Руските варвари са слаби в това да градят, да съхраняват живот! За тях човешкия живот е нищо, като за всички диваци! За руснаците цивилизованост е да притежаваш смъртоносни оръжия с които могат да се убиват колко се може повече хора!
374
5
 
14
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Горкия.... То вече е тъжно да му се наблюдава изперкването. Все по - зле става, което е лошо.
373
5
 
18
 
! Отговори
До: Путтин преди 1 година
Съветски кр _ тен. Само войни и боеве са му в празната съветска краттуна! А защо не се опитате да победите Запада със стандарт, икономически и технологически успехи. Кога ще предложите на света, например модерна кола, телефон, битова техника, мебели, дрехи? Нещо нормално, мирно а не само *** съветски бомби! Руснаците не са дали нищо полезно с което да допринесат за напредъка на човечеството! От русия излиза само зло - диктатори, войни, разруха, робство, тирания, геноцид, мизерия, тероризъм!
372
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ПОБЕЖДАВАМЕ И НА БОЙНОТО ПОЛЕ. ТЕ ВЕЧЕ СА ПОБЕДЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И МОРАЛНО. ЕДИН ИКОНОМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛ МИРИШЕЩ ТРУП Е РУСИЯ.
371
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде стига вече. Вижте какво става на запад и тогава се пъчете като шилета пред майка си! Германия вече има режим на топлоподаването на топла вода, а дори не е зима че да има такова за парното. Следва тока. От 2 дни се говори за закриване на цели заводи за автомобили. Имате ли идея колко безработни семейства значи това? Тепърва ще се видят всички икономически последици. Но едно е ясно. ЕС в стремежа си да докаже колко добър приятел е на кравария се докара до кранешки обор.
370
18
 
15
 
! Отговори
Двуполюсен преди 1 година
Путин греши. Светът не става многополюсен, а двуполюсен. И в тези два полюса русия не влиза! русия ще е васална територия на Китай. Източник на ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава!
369
13
 
18
 
! Отговори
До русофилите преди 1 година
Безродна русофилска отр _ пко - ние българите не сме пияния руски електорат на дегенерата Путин дето целува момченцата по коремчетата, нито сме доведените до животинско пиянство руски мужици - така че на пошлите пропагандни руски лъжи ние не вярваме! Руснаците всички ги видяхме що за изм _т са, а начина по който Путин ни извива ръцете за да направи Задунайска Губерния показва и на най големия глуп _ к кой ни е приятел и кой ни е враг! Захари Стоянов: "Най-големий ни неприятел днес е...русия"
368
13
 
15
 
! Отговори
Луд перверзен преди 1 година
Путин не е добре.Мисли че Турция е Запада ще го оставят да завладее Черно море.Луд!
367
6
 
20
 
! Отговори
Лесно е да говори,но преди 1 година
Путин ще загуби всяка война със Запада. Посегне ли към ядрено оръжие губим всички. Много по-силен е с изнудване с енергийните носители отколкото военно. Разбира се, за нас българите дори не коментирам състоянието на армията ни. Без НАТО сме голи охлюви.
366
12
 
18
 
! Отговори
рашистан преди 1 година
Руснаците искат да са световен лидер, ама то само с мускули не става, иска се за тази работа и АКЪЛ, а точно това руснаците нямат, единственото което имат е алкохолна зависимост! русия е исполин с мозък на костенурка! русия е икономически лилипут! Португалците и южно корейците изпреварват по жизнен стандарт руснаците - тръгнали на гол корем с чифте пищови, хихихи! Победиха Чечня и Грузия и се помислиха за велики, хихихи ми що не се пробват с Китай да ги видим тогава пияните рашки!
365
15
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Преминаването към многополюсен свят е глътка въздух за света. Иначе го чакаше глобалният концлагер на ционизма, осъществен от верните слуги на юдеите - UK и USA...
364
10
 
4
 
! Отговори
Наторобите преди 1 година
Пак се инфектираха.