Какво ще си кажат Путин и Ердоган? Няма да говорят пред медии

Причината била липсата на време
29
Какво ще си кажат Путин и Ердоган? Няма да говорят пред медии
Снимка: БГНЕС

Няма да има пресконференция след срещата Путин-Ердоган утре, съобщи Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин.

Двамата ще се срещнат утре в Сочи, но няма да говорят пред медиите, като посочената причина за това е липса на време.

Песков уточни, че проблемът е в турската страна. "На турската страна не й се получава с времето. Ние самите сме готови, но при тях не се получава с времето, защото ако разговорът се проточи, тогава ще трябва да се връщат през нощта", обясни Песков.

Говорителят на Кремъл обеща, че вицепремиерът Александър Новак ще обобщи резултатите от срещата за руските медии. Новак оглавява междуправителствената комисия, припомни Песков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
ДРЕМЕ МИ преди 1 година
НА ДОЛУПОДПИСАНИЯ !!!
14
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Естествено че няма да говорят пред медии. Да не са луди. После кой знае какви съчинения ще прочетат за неща, които уж са казали, а реално дори не са си ги мислили. Вече масово медиите станаха проводник на лъжи.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До голяма степен главната тема на разговорите се изяснява, щом Командирът на ОПЕК+ и вицепремиер на РФ Александр Новак ще обобщи резултатите от срещата.
12
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 15Не знам за какво са му тези тръби, 70% инфлация, колапс на производството и анадолската рая бяга на запад по магистрала Тракия
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ердо ще поиска от *** южнотракийската област и *** ще му я даде. Тогава всички путинофили ще са в амок.
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин който е притиснат в ъгъла заради имперските си попълзновения ще се моли горещо на Ердоган да въздейства на Украйна за започване на преговори. Тези преговори са въпрос на живот и смърт за Путин и Русия. Путин ще трябва да плати и съответната цена, да предаде Карабах на азерите, да предаде Алепо на Ердоган и Русия да напусне Либия. Путин няма друг изход и ще изпълни исканията на Турция. Накрая Ердоган ще каже че е направил всичко възможно, но Украйна не се е съгласила на преговори.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин се страхува, че ще бъде следващото Зауахири. Вече няма да се перчи. Зауахирито го убиха заради Путин. Путин е уплашен и вече е осъден и само чака дрона да го дрънне.
8
1
 
2
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Йерихон ви е ценост:)))
7
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха...ще искат..империй...роби,власт...ще се опълчат на Бог и мечтите ви да живеете като Свободни хора,ще ви заплашват,ще ви купуват,ще ви обещават...ще ви назначават...само и само да ви отнемат Свободата,те се хранят с животи...с животи на продали си ги...Бог ви е дал живота...продадете ли го сте им съучастници...врагове на Бог сте!...Света ни го е виждал...и сме били Смели...и така Оцеляваме!Спрете убийствата в Украйна руснаци...безбожно е!!!
6
6
 
9
 
! Отговори
Херо Мустафа преди 1 година
Точно така медиите не е нужно да знаят какво ще правят срещу ЕВРОБАРДАКА и ФАЩ.САНКЦИИИ КОИТО ПЛАЩАМЕ НИЕ ТОВА Е ТЕРОР НАД НАШИЯ НАРОД.МОМЕНТАЛНО НАПУСКАНЕ ОТ ТАЗИ ФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕС.
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми ще се цункат и ще си легнат в креватчето , под юргана да си кажат каквото имат за казване. Ердо се е затъжил за булката си ***.
4
8
 
6
 
! Отговори
hahahahahahahahaha преди 1 година
за джуджето е ясно. малко гадно джудже. цеят свят го видя. гадно джудже.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кви пресконференции, ...да дават 6,7 въпроса на 6 ,7 обучени за тази цел *** и това е.... така правят в супердемокрациитеПс: 6,7 е защото супердемокрада може да заспи след 8мия въпрос
2
8
 
24
 
! Отговори
абе преди 1 година
какво има да дават обяснение на су-льо и пу-льо....те си платат кошницата и не ги интересува ни ЕС ни НАТО!
1
14
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Когато турчин роди света ще е в краката ни :)))