Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена

Това е най-голямата атомна централа в Европа
640
Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена
Снимка: БГНЕС

Украйна взема на прицел руски войници, които стрелят по завзетата атомна електроцентрала в южната част на страната или я използват като база, откъдето да стрелят, заяви тази нощ украинският президент Володимир Зеленски, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Украйна и Русия се обвиняват взаимно за многобройни инциденти напоследък, свързани с обстрел на Запорожката АЕЦ, която е най-голямата в Европа.

Руски войски завладяха централата в началото на нахлуването на Русия в Украйна.

„Всеки руски войник, който или стреля по централата, или стреля като използва АЕЦ за прикритие, трябва да разбере, че става специална мишена за нашите агенти от разузнаването, за нашите специални служби, за нашата армия“, каза Зеленски в нощното си видеообръщение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
6
 
4
 
! Отговори
В. Солавьов: преди 1 година
"Руснаците не са способни да имат ум и съвест"
361
8
 
3
 
! Отговори
Ленин: преди 1 година
"Малко са умните хора сред руснаците. Ако намерите подходящ човек, тогава той непременно е евреин или с примес на еврейска кръв" хихихи
360
6
 
3
 
! Отговори
Карл Густав Юнг: преди 1 година
"В душата на всеки руснак, за разлика от европееца, живее хитро злобно животно"
359
5
 
2
 
! Отговори
Петър Първи: преди 1 година
"С другите европейски народи целите могат да бъдат достигнати с човеколюбиви методи. С руснаците не е така...имах работа не с хора, а с животни, които искам да превърна в хора" 688
358
10
 
3
 
! Отговори
русите са украинци преди 1 година
Руснаците са измислена нация. Не съществува славянско племе с наименование руснаци. Думата "руси" (ruotsi = гребци) има скандинавски произход, с нея финландците наричат шведите. "Рус" (Ruotsi) означава Швеция. Московията няма нищо общо с Киевска Рус основана 882 г. от варяга Олег (Хелгу) роднина на Рюрик вожд на викингското племе "руси" поканен 862 г. от новгородчани. Когато викингска Киевска Рус е била велика държава, московията е била само една сел _ ка коч _ на!
357
5
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
До Бат ПутинАми на мен лично не ми е ясно как най -добрата армия в света и трябва повече време да завземе източна Украйна отколкото преди 13 века на Аспарух да създаде държава.После всичко вървяло по план-а дано *** надали.
356
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 397. Една авария ще е пагубна както за Украйна, така и за Русия бе, приятелю. Ти да не мислиш, че държавните граници спират радиацията? Вярно, до САЩ тя няма да стигне.
355
5
 
5
 
! Отговори
Иван Аксаков: преди 1 година
"О, колко трудно, колко непоносимо трудно да живееш в русия в тази воня среда на мръсотия, пошлост, лъжи, измами"
354
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече никой не вярва на лъжите на Путин. Защо им е на украинците да предизвикат ядрена катастрофа в земите си? Пу дойде в лъжа, Пу ще си замине в лъжа. Днес няма по-големи терористи от управляващите кремълски нацисти. Казано е змията кълве най лошо когато умира! Руските агресори усетиха военния си крах, затова обстрелваха Запорожката АЕЦ, като отмъщение за украинците задето отказаха да станат руски роби! Луд _ те в Кремъл трябва да бъдат хванати и вързани докато е време, че ще подпалят света!
353
12
 
5
 
! Отговори
И. А. Илин преди 1 година
"русия е най-гнусната кърваво отвратителна страна в цялата история на света. По метода на селекцията там бяха генерирани чудовищни морални изр _ ди, в които самата концепция за доброто и злото е обърната отвътре. През цялата си история тази нация се е валяла в л _ *** и в същото време иска да удави целия свят в..."
352
5
 
13
 
! Отговори
Mен преди 1 година
Хаха ,руснаците стреляли по атомната електроцентрала , абе на вас по колко ви плащат да пишете тая глупост?
351
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес няма по-големи терористи от управляващите украинстващи националисти.
350
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече никой не вярва на лъжите му. Защо им е на руснаците, които са вътре, да стрелят по себе си? Зе дойде в лъжа, зе си замине в лъжа.
349
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин предупреждава че ако бъде ударена Запорожката АЕЦ ще настъпи ядрена катастрофа. И продължава да се цели в нея. С оръжия сделани в русия. Американската HIMARS засега успешно пази света от Путин. Ако бъде взривен блок от АЕЦ, това е ядрен тероризъм. Нормалната логика сочи, че Путин е терористът и е спонсориран от руската оръжейна мафия главния печеливш от тази война! Но те искат да обвиняват за своите престъпления САЩ. Кой е казал, че обработеното руско обществено мнение мисли логично!
348
5
 
32
 
! Отговори
Z преди 1 година
Руските варвари са възстановили филхармонията в Марио пул.
347
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски предупреждава, че, ако бъде ударена Запорожката АЕЦ, ще настъпи ядрена катастрофа.И продължава да се цели в нея. С оръжия, изпратени от САЩ.Руската ПВО засега успешно пази света от Зеленски.Ако бъде взривен блок от АЕЦ, това е ядрен тероризъм.Нормалната логика сочи, че терористът е Зеленски и е спонсориран от САЩ.Но те искат да обвинят за своите действия Русия.Кой е казал, че обработеното западно обществено мнение мисли логично.
346
46
 
10
 
! Отговори
ОССЕ и ООН преди 1 година
Русофилите лъжат че украинците са избили 14 000 "мирни" руски граждани! Истината: по данни на ООН в Донбас между 2014 г. и 2022 г. са загинали 14 400 души. Общия брой убити въоръжени лица са ок. 10 900. От тях убитите въоръжени рускоговорящи прокремълски терористи са ок. 6 500 главорези. Убитите украински военни са ок. 4 400 души. Загиналите цивилни са 3 407 - жертви на руската агресия! Според ОССЕ всички убити цивилни са случайни жертви на артелерийски обстрел и експлозии. Няма геноцид!
345
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин и ОССЕ Дай си източника на това "изказване". Не, не автора, ИЗТОЧНИКА, който потвърждава, че това изобщо е казано.
344
3
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Руснаците са завзели централата управляват я и в същото време стрелят по нея ? Явно старика от САЩ трябва да му смени дрогата !
343
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 365 от славянин "Тук не става въпрос за клевета на съседа ти" Точно за това става дума. Всички нацистки/фашистки режими са известни с това. А руския е най-известен.