Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Това не е първият такъв случай
17 авг 2022 20:30, Нели Христова
131
Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Мъж в "освободената" Луганска народна република отиде да вземе детето си от детска градина, но насилствено се оказа войник в руската армия.

Видео, разпространено в Telegram, показва как войници на сила се опитват да отведат мъжа. Той се съпротивлява и настоява да го пуснат да се прибере у дома. Те обаче не се отказват. Бащата се оплаква и от силата, която военните използват.

Клипът рязко прекъсва, тъй като един от войниците забелязва жената, която снима и й нарежда да спре записа.

Всичко това се случва след като в ЛНР се прие закон, според който армията може буквално да взриви вратата на апартамент за да провери дали там не се укрива мъж, който е наборна възраст.

Припомняме, че от май в интернет се появиха видеоклипове как наказатели хващат мъже на територията на временно окупираната Луганска област, за да ги изпратят на фронта. Един от подобни случаи беше показан във видео миналата седмица. Мъжът излязъл от входа, но се скрил, когато видял военните в автобуса наблизо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
27
 
! Отговори
Пуржо преди 1 година
Невъзможно. В Русия всичко, абсолютно всичко е прекрасно, там никога не се е случвало нито едно лошо нещо, всяко руско произведение е безаналогов топ продукт, непосилен за гнилия запад и всеки един руснак е по-силен от най-силния човек в останалия свят и то със супер много. Ако Русия поиска, ще завладее света за 4 секунди, без нито една жертва и без абсолютно една щета по каквото и да е, дори спукана гума няма да има, защото гумата е руска и ще се спука асфалта, а не гумата. Амин.
4
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроатлантическа пропаганда. Цели 12 секунди. Не са имали отпуснат бюджет за повече. Аман от фалшове. Що не измислите нещо оригинално?
3
19
 
26
 
! Отговори
Реално преди 1 година
Руските фашисти срам нямат.Дори редовите руснаци им се опълчват вече.
2
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми това е "руският свят/мир" - някои в България много напират за него. Могат лесно да живеят в него - полети до Руската Мастурбация има и от Турция, и от Сърбия.
1
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руски мир