Убита ли е Наталия Вовк - жената, която извърши атентата срещу Дугина?

Информацията се появи в австрийски вестник
29 авг 2022 21:40, Нели Христова
152
Убита ли е Наталия Вовк - жената, която извърши атентата срещу Дугина?

Ново развитие към случая с убийството на Дария Дугина бе добавено от вестник в Австрия. Според Exxpress жената, заподозряна в изпълнението на атентата, е намерена мъртва със 17 прободни рани. Информацията обаче не е потвърдена официално.

Още по темата

Малко след като Наталия Вовк бе обявена от ФСБ за убийцита на Дугина, се появи информация от хотел в Австрия, че жена, приличаща на украинката, се е регистрирала в хотел във Виена, но под друго име. Тя е пристигнала с "Мини Купър", какъвто е карала и заподозряната, докато е следяла дъщерята на Александър Дугин.

"През нощта Наталия беше намерена мъртва в апартамент под наем. Със 17 прободни рани по тялото и лист хартия в ръката си", цитира изданието съобщение, което според вестника е разпространено в Telegram. Към публикацията има и замъглена снимка, за която се твърди, че е трупът на Вовк.

Но потребителите в Twitter бързо опровергаха произхода на снимката. Оказа се, че тя е на момиче, убито през 2020 година в Москва.

Даря Дугина, дъщерята на философа и идеолога на "Руския свят" Александър Дугин, бе убита с бомба на 20 август вечерта в район Одинцово, близо до село Болшие Вяземи.

ФСБ обяви, че Вовк е пристигнала в Русия с дъщеря си, но до този момент нищо не се съобщава за съдбата на детето.

В Twitter се разпространяват и други теории за самоличността на Наталия Вовк. Множество потребители се надпреварват да докажат, че паспортът от украинската национална гвардия на името на Вовк, публикуван от ФСБ, всъщност е дело на фотошоп, а подобна жена не съществува, или поне не с това име.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпрос на време е тази и дъщеря й да ритнат камбаните. Тази е инвалид, в нея не са вложени средства за подготовка. Просто е закрепила с магнит бомбата и я е активирала с мобилен телефон.. Глупава жена.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БГ през 1944 г. е окупирана от укри на ген. Толбухин, не от руснаци. Трети украински фронт прави зверствата. Факт.
92
0
 
1
 
! Отговори
Вместо да глупеем преди 1 година
ДА ЧЕТЕМ ИСТОРИЯ !!! Преди 120 години колко империи имаше и КОЛКО ОСТАНАХА ДНЕС ??? А СЛЕД 2 ГОДИНИ КОЛКО ЩЕ БЪДАТ ???
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КРЕМЪЛ НЕ ПРОЩАВА- ВИЖ ИЗБИТИТЕ ОЛИГАРСИ С ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА СИ ЗАМИНАХА, А НЯКОИ ОТ ТЯХ ТРЪГНАХА КАТО КРЪГЛИ СИРАЦИ, ДРУГИ ОТ МАЛКИ СЕЛА КОИТО НЕ ВЛИЗАТ В ТОВА ПОНЯТИЕ/ХУТОР/, НО МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- А КАК КОЙ ДА ТИ КАЖЕ....
90
4
 
8
 
! Отговори
Левски преди 1 година
До историятаОставете Руското общество да си живее! Тез евроатлантически ценности не прощават промиха ви мозъците...нормалното стана ненормално и обратно.Не всички искаме 60 пола и разни партий от сорта жени се ч'кат с кучетата си или скоро партия на педофилите е подала документи в Германия за узаконяване.
89
5
 
11
 
! Отговори
A преди 1 година
Мислите ли, че ЦРУ или украинците ще оставят свидетел (доказателство) на действията им, щом той е бил разкрит.
88
18
 
11
 
! Отговори
ан преди 1 година
Руснаците са ликвидирали Дугина за да може да имат оправдание за убийствата и зверствата в Украйна и Русия. Стар метод на ГРУ и КГБ и новото ФСБ, не трябва да си много умен за го прозреш. Днес четох как сме ги посрещнали с цветя на 9 септември, а те още същия ден са разстреляли 30 000 човека и са мародерствали,изнасилвали и убивали в продължение на години. Пияни ***...
87
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Събра се достатъчно материал за холивудски екшън.ФСБ-то може да изкара някой долар.
86
2
 
8
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 1 година
Убиецът на Политковская още се търси, а заглавието на статията твърди, че Вовк е убиец без съда да се е произнесъл.
85
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната тъпотия е тази статия. И изобщо статии, със заглавие, завършващо с въпросителна, спокойно може да се класифицират като инсинуация.
84
8
 
8
 
! Отговори
допълнение към 138 преди 1 година
И когато по късно в България русите идват да ни освобождават от турско робство, те , русите помнят, че крепостничеството в Русия е отменено 1861г.. А робът българин само с 12 турски гроша е имал право да обикаля целият свят. Т.е. Кой е роб--- поданика на султана с кървавият ятаган или руския мужик - крепостник , който се продава заедно със земята, като животно във ферма.
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Наталия Вовк ли извърши онова черно дело?!
82
13
 
10
 
! Отговори
историята преди 1 година
Всеки изминат ден, е все по труден за путин. Проблемът не е в путин, а в руското общество което се радва на мъката на другите и предпочита да страда, отколкото да живее в мир, защото мирът е това което най-много плаши руснаците. Те искат да има страх, насилие, войни за да се чувстват велики и господари на положението. Всичко това идва от наслоеният с ВЕКОВЕТЕ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ. Когатно избухва Великата Френска буржоазна револиция 1789г.- в Русия още близо 100 г. след това има крепостни.
81
1
 
2
 
! Отговори
Алов преди 1 година
Леко изчезнала, ръснаците няма да я убият, малко новичок_ малко _парализиращи _вещества ала-бала.
80
7
 
13
 
! Отговори
Браво бе! преди 1 година
Те украинците имат страшна полза от убийството на Дугина, дааа. Сега ще спечелят войната така. Вие имате ли и капка акъл бе? Всичко се прави от ФСБ за настройка на общественото мнение, точно както когато Путин дойде на власт. Айде малко критично мислене вкарайте бе!
79
8
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Сценарият, измислен от рашистите е много добър за екшън, кой държи правата за филма ?!
78
5
 
8
 
! Отговори
е ся преди 1 година
и вовк и циканенко ли там който беше,краварчетата ще си ги чукнат и ще обвинят руснаците,нещата са ясни.С един куршуум два заека
77
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От заглавието се разбира че наистина Вовк е извършила атентата срещу Дугина а русофобите разправяха сказки от 1001 нощ, че руснаците сами са я взривили. От друга страна за да се твърди, че една *** жена е извършила терористичният акт значи и други служби и организации са намесени в престъплението и е еднакво удобно за всички вече да се твърди, че именно Вовк е извършила убийството и чрез нейното физическо отстраняване вече трудно ще се стигне до организаторите и поръчителите!.
76
1
 
4
 
! Отговори
аналогов трансджд.. преди 1 година
До безаналогов русофил ми най вероятно не им трябва
75
1
 
1
 
! Отговори
ЧИЧКО ДОКТОР преди 1 година
До Vol'Jin __ЕЛА ПРИ МЕН !!!