Владимир Путин присъства на военни учения с китайски сили

Восток-2022" започна на 1 септември, ще продължи до 7
6 сеп 2022 11:27, Анисия Иванова
113
Владимир Путин присъства на военни учения с китайски сили

Президентът Владимир Путин присъства на мащабни военни учения с участието на Китай и няколко други приятелски на Русия държави, съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред местни информационни агенции.

Путин се срещна с министъра на отбраната Сергей Шойгу и началника на генералния щаб Валерий Герасимов на полигона "Сергеевски" и по-късно може да наблюдава заключителната фаза на военните учения.

Военните учения, наречени "Восток-2022", започнаха на 1 септември и трябва да се проведат до 7 септември на няколко полигона в Далечния изток на Русия и във водите край нейното източно крайбрежие, съобщи АФП.

По данни на Москва в ученията ще участват над 50 000 войници и повече от 5000 единици военна техника, включително 140 самолета и 60 кораба.

Сред участващите държави са няколко от съседните на Русия държави, както и Сирия, Индия и ключовият съюзник Китай.

Подобни учения за последен път бяха проведени през 2018 г. /БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Владимир Илич Путин е убит от трима руснаци Владимир Путин Димитрий Медведев Александър Лукашенко
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У " факти " на скоростите беше писано, че Шойгу е отстранен от министър. То там и тука все фалш геймове. Абе евроатлантизъм с една дума
73
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още много трябва да се учат да воюват за да победят в Украйна...
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига промити мозъци русия не е комунистическа държавав русия има демокрация
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакъв лазер не е използван в боевете за Даманск. Тогава загиват 31 граничари. Но след като китайците (почти 5 000 войника) повреждат незнам си кой модел нов БТР (който тогава бил секретен) за да не попадне в техни ръце, съветският командир (на своя отговорност) задейства 4 батареи БМД21 (Град). След 2 залпа тия 5 000 китайци до един стават посмъртни герои, а за тая битка и до ден днешен пишат какви ли не глупости.
70
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка година има учения с китайците ама Влади сега разбрал и се загрижил за острови от времето на ссср. Междувременно Русия построи мостове и потоци с китайците и продължава строителството АЕЦи в Китай. Китайчетата учат руски за да могат да обслужват центалите. Делът на китайските инвестиции в Русия е около 1%, а тролетариата се скъсват да блъска опорки че китайците завземали. Смятайте какво ще бъде ако руснаците решат да ги пуснат до 2%, тука ще се премятат соростутки къде ще вещаят какво ли не
69
1
 
10
 
! Отговори
До 87 преди 1 година
България произвежда 4 пъти повече зърно от колкото и е нужно, за какво ще вкарва зърно от Украйна. Стига с тия глупости.
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне китайците да им покажат как се прави.
67
2
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Ако няма нещо военно, господинът там не ще присъства, а този домакин не го предпазва с чадъра си, а мисли как да спаси себе си, а гостът ....той може да е всякакъв, но е човек, ще подгизне, и после Лавров ще треба да му носи горещ чай, вместо такива новини от фронта!
66
3
 
8
 
! Отговори
Козяк 16 преди 1 година
Я кой лъже ? Нали "британското разузнаване" твърдеше, че Путин е сменил Шойгу , пък то не било така !
65
6
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Ау, той жив бе ? Либерастията кво става ? Нали щеше да умира ? Нали и Кимчето щеше и то са умира ? Рамзан миличкия и него колко пъти го пращате в гроба ? Пък те - живи здрави ! А всъщото време Байгън п*рди пред Английската Кралица и се ръкува с въображаеми другарчетата.... Ех пуста либерастийо, освен на народ , който да ви заслужава и на свят , който да ви заслужава не случихте бе ... Тц, тц ,тц, тц завалийките ..
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силно се съмнявам, че е присъствал. Никой не го е виждал никъде с месеци, защото е тежко болен.
63
2
 
6
 
! Отговори
Брокули преди 1 година
До Запад-ЛападДруго си е да умреш геройски от клад в Северна Корея нале.В диктатурите има повече наркомани и убийства и самоубийства но се пазят в тайна
62
6
 
5
 
! Отговори
Запад-Лапад преди 1 година
Една груба статистика : Убииства ,наркомания ,жестокост. Къде и колко. Във Сащ и западна Европа водят по престъпления ,след тях,Канада ,Австралия,Мексико Все западни цели.
61
1
 
4
 
! Отговори
Животновъд преди 1 година
До АнонименРаботиш като вол оти си теле.
60
0
 
6
 
! Отговори
Морков или тояга преди 1 година
До ПадаряСвободата не е за всеки тя е за културно извисените хора ,за хора с мечти и въображение не е за душевни роби дето не могат без тояга.Птиците родени и израстнали в клетка вободата ги плаши не могат да летят.
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПадаряТочно така иронията ти е яка. В ЕС работиш като вол за корпорации експлоататори. Няма нужда от лагери ,има толкова медии който промиват мозъка. И утре да ти кажат като на сектант : Самоубии се ,няма да е чудно в ЕС . То нали затова също се купуват души за да се въдворява световният ред в западната цивилизация.До унищожението и обаче.
58
6
 
5
 
! Отговори
Падаря преди 1 година
ЕС е истината само в ЕС си свободен човек.Може да работиш може и да не работиш .Може да си джойваш и да се любиш на воля .Ама не някои искат да са по 16 часа в некой токсичен завод или да са в трудов лагер в некой мина или ТКЗС .Забавленито да е само 3 пъти в годината на манифистация да държищ плакат; Удърник на уранова мина "Къртица-666" и да сепъчиш с тенекиен медал.
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 66Споко няма да седнеш на щатска машина,защото ще бъде китайска. А и електрониката и телефона на който пишеш също не е американски ! Така ,че намали малко патриотичните изяви с името на саш. Хаха
56
6
 
10
 
! Отговори
Истината е преди 1 година
Докато не се разпадне най-голямото зло - сащ ,няма живот на планетата ни .Света върви надолу непрекъснато заради това ,че света е управляван от американските милиардери.Страда и самият американски народ несъмнено ,те трябва да се осъзнаят ! Една нова Америка начело с индианци и свободни хора да изринат конгресмени и алчни тръстове...това ще е геройство за целият свят. После и в Европа ...