Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия

Информацията за войната в Украйна не идвала от експерти
15 сеп 2022 16:08, Петя Славова
375
Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия
Снимка: БГНЕС

Отстъпва ли руската страна, коментира пред БНР геополитическият анализатор Боян Чуков.

"По-голямата част от информацията за войната в Украйна не идва от експертна общност и не говоря само за руската експертна общност", обясни той.

"На Запад има много сериозни анализатори. Говоря за американци, британци, французи. Този, който следи внимателно това, което те говорят, отдавна е прочел, че американският експерт Лари Джоунс заяви, че руското отстъпление е планирано преди украинската атака. Александър Меркурис, който също е един много известен анализатор, преди един месец обяви, че руснаците се изтеглят".

Още по темата

Имаше и съобщения, че 10-годишни деца, нареждащи се за хуманитарна помощ разказват на опашката как се очаква атака на украинската армия.

Според геополитическият анализатор, няма пробив на украинската армия.

"Всичко това е очаквано, защото украинският пробив е стигнал дотам, докъдето руснаците предварително са се оттеглили, тоест няма някакви страхотни и сериозни боеве", добави той.

Чуков обясни, че Вашингтон пост публикувал анализ, в който военен анализатор съобщил колко тежки са загубите на Русия, нещо много сериозно, но други журналисти от същото издание правят отделно разследване и всъщност руските загуби се оказват много по-малко.

"Голямото фиаско са претърпели украинските войски, а не руснаците", смята Чуков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
10
 
9
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Абе вие си говорете каквото искате, ама с тия рубли Чуков си оправи зъбите, иначе беше като беззъба мечка - фъфлеше до припадък: " Полковник Кадафи това, полковник Кадафи онова..." Всички на този свят на някого духат, важното е на кого духа- нали Чучка. А тия нека гледат отстрани и да завиждат.
229
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха ... И на тоя като на Кутев ще му вдигат заплатата... Чуков идиооот като военен ти казвам когато военни части се прегрупират винаги ама винаги си вземат и въоръжението със себе си ... Ама винаги ... Разбрали тъпакккккк
228
10
 
11
 
! Отговори
мужики обосралис преди 1 година
"планирано"....според чукчата.
227
6
 
33
 
! Отговори
Харата преди 1 година
Украинската армия има само един сериозен недостатък! Много са са зле с физическата подготовка. Неможага да догоните руската армия под Харков.
226
13
 
27
 
! Отговори
РаZZZист преди 1 година
По Моцковската телевидения същото го казаха, прав е човека, всичко е било планирано още в самото начало. То первая армия в мире, с самое модерное оружие,.... Виии что знаити? Те планирано оставят и техниката си, та укрофашагите да ахнат и умрат от завист., какая самая модерна техника в мире ест РФ.
225
11
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тоя "АНАЛизатор" изгря покарай кризата с българските медицински сестри в Либия. Тогава си спомням го представяха ,като арабист . За около има няма 10-на години въпросният "АНАЛизатор" прогресира до геополитически наблюдател,а от както е започнала войната в Украйна същия се превъплати и в военен наблюдател,че и стратег. Как от човек завършил арабска филология и с познания в областта на арабската история се превърна в капацитет във военното дело ,че и военен стратег е мистерия.
224
15
 
13
 
! Отговори
Who gives a fuck преди 1 година
планирано или не, важното е руския фашистки агресор да се избива.
223
7
 
13
 
! Отговори
Укро фаш преди 1 година
Това е специално военно прегрупиране към Моцква, та Укрите да ги хванат там през зимата, да замръзнат. Вие Русофоби такива, не помните ли Наполеон?
222
8
 
16
 
! Отговори
Сега ще се разпаднат преди 1 година
опят...."планирано" разбира се.
221
14
 
24
 
! Отговори
Гййх преди 1 година
Толкова е смешена тази платена мижатурка.Тъй като е планирано от Руснаците, за това изоставиха огромна част от военната си техника , а военнослужещите им се чудят как да се предадат мирно. Незнам какви хора вярват на този???
220
6
 
21
 
! Отговори
недоразумението сСсР преди 1 година
се разпадна "планирано" за да изненада сибирските тигри. ротФронт
219
4
 
21
 
! Отговори
ганю е проста путка преди 1 година
да чуков, за теб говоря.
218
7
 
20
 
! Отговори
Радон Керанов преди 1 година
Тази карикатура, която се прави на велик анализатор става все по- нелеп! Като човек на старите служби явно е получил задача да ръси навсякъде путлеристка пропаганда, да казва на черното бяло и да убеждава, че руските поражения са всъщност велики победи! Чуков все повече заприличва на смешен чукча от старите съветски вицове! Жалък персонаж от съветски виц! И този екземпляр определени медии непрекъснато го натрапват! Да се забавляваме с чуковщината!
217
6
 
15
 
! Отговори
ЧУКОВ ГОВОРИ ГЛУПОСТ преди 1 година
ПРОБИВА Е ФАКГ ---ДАЖЕ ИЗЮМ Е ОЧИСТЕН ОТ РУСНАЦИ ...
216
9
 
18
 
! Отговори
Прогностик преди 1 година
Следващата цел на украинската армия са мостовете към Крим и самия полуостров. Но това е планирано от руския генерален щаб. Планирано е и унищожението на руските войски там.
215
10
 
14
 
! Отговори
Наковалнев преди 1 година
И за чий *** тогава настъпваха, като сега "планирано" отстъпват? За да нанасят хаос и разрушения ли? Това ли е целта на руснаците, бе Чуков? Чуков, чуков, с чук да те чукнат, че аман от анализатори като теб!
214
9
 
14
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Оффф ЧукОФ, "че руското отстъпление е планирано преди украинската атака."-ЕГАТИ ПЛАНИРАНЕТО С ИЗОСТАВЯНЕ НА ПРОТИВНИКА НА ТЕХНИКА ЗА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ И ДОПУСКАНЕ ДА СЕ ОНИЩОЖИ ОЩЕ НЯКОЛКО СТОТИЦИ МИЛИАРДИ-НЕ РУБЛИ!Този е специалист толкова ,колкото и Дражев,дето февруари каза,че до седмица Украйна ще капитулира!АБЕ ХОРА,ЩО СИ НЕ ВЗЕМЕТЕ ЧЕМОДАНИТЕ И ПРЕЗ ИСТАНБУЛ,ПРИ МОСКОВЦИТЕ!Тези същи специалисти,които споменаваш,И ВЕЧЕ ПРОПАГАНДИСТИТЕ В РУСИЯ казват ,че има опасност от разпад на РФ- ЧукОФ!
213
14
 
8
 
! Отговори
Най-накрая преди 1 година
Обективен коментар, укра феновете са като нашите футболисти те ни бият с 5 на 0 ,нашите казват паднахме достойно вива русия ако имате доларчета обръщайте ги в някаква друга валута щото тия фалшиви хартийки след някой ден може да ги ползвате за камината като пабло ескобар
212
25
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Феноменално е как Чуков не го е срам да излезе и да говори подобни лъжи. След руската армия остана огромно количество танкове, бронирана техника и муниции. При организирано отстъпление човек не би оставил техника и муниции. Най-малкото би унищожил сам техниката. Твърденията за планирано отстъпление са абсурдни.
211
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала Чук!