Въпреки войната подкрепата за Владимир Путин в Русия скача

Тя се е увеличила с 1,2% за една седмица
17 сеп 2022 21:55, Нели Христова
392
Въпреки войната подкрепата за Владимир Путин в Русия скача
Снимка: БГНЕС

Въпреки агресията в Украйна, военните престъпления и неудобствата за руснаците от всякакво естество заради санкциите, те продължават да имат пълно доверие в президента Путин.

"Нивото на доверие на руските граждани към президента Владимир Путин се е увеличило с 1,2 процентни пункта за една седмица, достигайки 81,5% според Общоруския център за изследване на общественото мнение", съобщи руската информационна агенция ТАСС. Проучването е проведено от 5 до 11 септември сред 1600 души на възраст над 18 години.


„На въпроса за тяхното доверие във Владимир Путин, 81,5% от анкетираните отговориха положително, а одобрението на работата му е 78,3%", пише още в анализа.

Работата на руското правителство се харесва от 51,6% от анкетираните (+0,9 процентни пункта), докато начинанията на премиера Михаил Мишустин са одобрени от 52,5% от анкетираните (+1 процентен пункт за една седмица). В доклада се уточнява, че на премиера се доверяват 63,3% от анкетираните (+1,8 процентни пункта за седмицата).

Нивото на подкрепа за партията "Единна Русия" е 40,7%, уточнява ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
8
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
САДАМ И КАДАФИ ИМАХА ПО-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА ОТ ФАЛШИВИЯ ПУТЪН :D
173
9
 
10
 
! Отговори
Антрополог преди 1 година
Над 100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.
172
9
 
9
 
! Отговори
Милето преди 1 година
Така е било и при Хитлер и Сталин
171
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕД КАТО ИМА ТАКАВА ПОДКРЕПА ОТ РУСКИЯ НАРОД ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПИТАМЕ ИМА ЛИ ВИНА НАРОДЪТ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА- ДА ИМА, А ИЗВИНЕНИЯ МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ СТОТИЦИ, МОТИВИ СЪЩО. цЯЛАТА ТАЯ ИСТОРИЯ НАМИРИСВА НА СЛУЧИЛОТО С Е С ХИТЛЕР И ГЕРМАНСКИЯ НАРОД И ПУТИН И ПОСЛЕДВАЛИТЕ ОПОРКИ- НАМЕРЕТЕ В ИНТЕРНЕТ И ВИЖТЕ ОТ КЪДЕ Е ПРЕПИСАЛ ПУТИН ОБРЪЩЕНИЕТО КЪМ НАРОДА СИ ОТ ХИТЛЕР.
170
9
 
12
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Не давайте акъл на имперски народи. Ние да гледаме нас си. Нито космически кораб, нито обикновен можем да построим вече. А с предателите слуги и държава нямаме. Не ги мислете руснаците. Нито науката им имаме, нито ресурсите. А армията ни е колкото един от гарнизоните им в окръжен град. Жалка картинка сме, от комплекс за малоценност сме прегърнали идеологията на господарите си англосаксите и им целуваме ръцете,че ни храня ли и ни дерат. Тел.ета сме ние, а не руснаците.
169
12
 
11
 
! Отговори
история преди 1 година
само Русия от славянските народи все още се съпротивлява на англосаксонците и никога не им се кланяла. Ако е я победят, тогава славяните ще са окончателно треторазрядните слуги. Защотото пакетата и индийците ще са преди нас. Поживейте в Англия за да почуствате господарското отношение. И се огледайте около вас да не се окаже , че живеете на улица кръстена на руски генерал или пък в града ви има руски паметник.Защо нашите деди са ни го завещали тоя спомен?
168
15
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Това говори много лошо за руския народ. След ВСВ всички ръководители набиват в главите им мантрата за величието на СССР и сега Русия.Ежегодни грандиозни паради и руснаците наистина повярваха се са върха.Сега всичко се срива.
167
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Нивото на доверие на руските граждани към президента Владимир Путин се е увеличило с 1,2 процентни пункта за една седмица, достигайки 81,5%" _____________ Въобще не си спомням момент, в който нивото на доверие на руските граждани към президента Владимир Путин да е падало под 60%.
166
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ подкрепата за Байдън е 17% но всъщност никой не ги пита!
165
15
 
10
 
! Отговори
рушофилски трол преди 1 година
:Русия - 1/6 от територията на света имат почти всичко самите те още не знят какво още имат....." нормално е за нискоразвити индивиди да не знаят какво имат.
164
5
 
3
 
! Отговори
Хи хи да сравняваш преди 1 година
герП и ПП е все едно да сравняваш ябълки и портокали.
163
3
 
10
 
! Отговори
Системен Анализатор преди 1 година
Абсолютно същото както и в България! Хората си искат ГЕРП или ПП! Тези които ги обедниха да управляват отново, за да стават още по бедни! Телетата сами си избират касапина! България е в агония умира в много направления, повечето не разбират ситуацията. Ще разберат когато вече ще е късно. Какво са се загрижили тука да коментират Русия - 1/6 от територията на света имат почти всичко самите те още не знят какво още имат! Дискутирайте България!
162
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия подкрепи ние ги знаем колко струват. Подкрепата за Тодор Живков за 1 час падна от 99% на 2%.
161
8
 
7
 
! Отговори
антрополог-любител преди 1 година
Повтарям се вече,но да си от тази националналност,за сетен път се убеждавам ,че е въпрос на диагноза,а не на география.Нищо,свързано с тях,не може вече да изненада.
160
5
 
8
 
! Отговори
Делян преди 1 година
Очаквано капсулирането на тези *** ще ги прати там където им е мястото със с Корея на къна в дивия
159
4
 
7
 
! Отговори
Подарък от природата преди 1 година
Някои са казали , че аз не е трябвало да се раждам, а всъщност грешат и се смятат вероятно за БОГ!Защо човек се е родил, а според някои хора не е трябвало да се роди, значи природата и БОГ са луди сили така ли, напротив, те са нормални сили!От години подред над България са се правили СЕКРЕТНИ влияния от българомразци и демони!
158
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако това е вярно, тия които го подкрепят трябва да бъдат изправени заедно с него пред трибунал
157
10
 
23
 
! Отговори
Украйна майна преди 1 година
Голяма подкрепа за Путин а пък доброволци за плановете му за Украйна няма. Я да стане военна мобилизация и да видим тогава как подкрепата му намалява. Всеки е с Путин ама никой не иска да се бие. Като нашите русофили 🤣🤣🤣🤣
156
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е най-секси управляващият!
155
0
 
4
 
! Отговори
Подарък от природата преди 1 година
Аз трябва да живея толкова , колкото природата и други сили искат, а не някои хора които искат аз да живея не много дълго !