Путин: Русия иска да спаси населението на окупираните украински територии

Това било първостепенна задача на цялото общество
27 сеп 2022 16:37, Елка Василева
96
Путин: Русия иска да спаси населението на окупираните украински територии
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин увери днес, че референдумите, организирани от Москва в четири окупирани района на Украйна, имат за цел да "спасят населението", живеещо на тези територии, предаде Франс прес.

Още по темата
"Спасяването на населението на всички тези територии, където се провежда този референдум, е... в центъра на вниманието на нашето общество и на цялата страна“, заяви Путин на правителствено заседание, в последния ден от тези референдуми, заклеймени като "мними" от Киев и Запада.

"Днес в условията на провеждането на специалната военна операция и референдумите в Донбас спасяването на хората на всички тези територии, именно спасяването на хората на всички тези територии, където се провежда този референдум, е първостепенна задача и е в центъра на вниманието на цялото ни общество, на цялата страна", каза руският президент, цитиран от ТАСС.

Обобщавайки резултатите от правителственото заседание, Путин отбеляза, че "това е естествено, защото е свързано с драматични събития". Той подчерта, че в такива условия фразата "никой не е по-голям от хляба" придобива особен смисъл. "Известният, прост и фундаментален закон, който се съдържа в една много проста и известна фраза "никой не е по-голям от хляба", никой още не е отменял. И може би в такива условия, в които живеем сега, този закон е един от най-важните, предвид това, което все още се случва по света на продоволствените пазари", отбеляза президентът. Той изрази благодарност към руските работници в аграрния сектор за това, което са направили до момента в тази насока.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
до Боби преди 1 година
Турция винаги е била с отрицателен търговски баланс , да може да го е намалила от 30 на 20 % да кажем, но жизненият стандарт е много нисък, имах роднини в Турция, етнически турчин съм , последните 5-6 години обаче те до един се махнаха от Турция, кой се върна в Бг, кой в Белгия, кой в Германия, кой в Нидерландия. Турция с тоз туризъм 50 милиона туристи чужди на година, и с тез пари от Европа трябваше да е добре, а не да е с двойно по ниски заплати от Бг и пенсии
19
0
 
1
 
! Отговори
До 19 Боби преди 1 година
Ами ние, като купуваме само китайско?
18
5
 
0
 
! Отговори
До 14 Боби преди 1 година
Той списъка на Путин, след. Одеса е дълъг! Може и до Лисабон и Рейкявик да стига, ако има сили и някой му позволи?
17
1
 
5
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Ами сега никой няма да живеей спокойно, да ти е.ем и спасяването , ще стане трета световна заради тая операция мада фака...
16
15
 
1
 
! Отговори
тюркиемспор берлин преди 1 година
скоро цяла европа ще е турска - 90 милиона сме в Турция и още 45-50 милиона в Европа, всеки 4ти човек в Европаме турчин, скоро всеки втори, плодим се и се множим повече вече и от индийците , за да настане турско господство над света и една религия
15
4
 
8
 
! Отговори
Жалко преди 1 година
Този *** съсипа и русия не само Украйна!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защото иска да ги спаси, плаши, че удари с ядрено оръжие ей така наблизо... Шизофрения...
13
5
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Путин е лунатик той или няма реална представа или е пълен артист.Да гледа как себе си да спаси,щом собствения му народ бяга и протестира срещу него,края му наближава.
12
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много нагъл и нахален. С война за мир. Звучи като секс за девственост. Трибунал в Хага за безобразията. Не му дреме за хората, лакомия за територия и природни богатства. А тукашните копейки ще се счупят да възхваляват. Жалка история.
11
9
 
12
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Русите са ПЪЛЕН ПРОВАЛ!
10
8
 
0
 
! Отговори
Али Мюнхен преди 1 година
то с по 100 долара в Турция може да живееш цял месец, че и два и то охолно.
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащицата Сталин е казал- има човек- има проблем, няма човек- няма проблем, та и Путин спасява руснаците в Украйна като ги избива.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема ли кой да го черпи един чай
7
3
 
16
 
! Отговори
гсд преди 1 година
Тоя, бате, изтреще....
6
6
 
18
 
! Отговори
Кремълски цинизъм преди 1 година
Всички знаем, как ще "спаси" населението! Ще ги припише към Кремъл, ще обявят мобилизация, и ще изпрати украинци да се бият с украинци...! При Този цинизмът, отдавна е прехвърлил границата на човешкият разум!
5
1
 
8
 
! Отговори
евреин преди 1 година
Али от Мюнхен, в Турция заплатите и пенсиите са вече 2 пъти по-ниски от българските, в БГ средна заплата 1 800 лв, средна пенсия 750 лв . ама гастербайтери от де да знаете
4
13
 
2
 
! Отговори
Али Мюнхен преди 1 година
Ердоган е топ - наскоро вдигна минималната пенсия на 120 долара, миниламлата заплата на 210 долара, в България хората бачкат за по 100 лв на месец , в турция за по 400.
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Володята хептен изперкал, с всеки изминал ден на власт прецаква все повече и повече бъдещето на Русия, за съжаление
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** и психопата, честно, вече ми става тъжно, не знам, ама американеца го е измислил най-добре - до 2 мандата, иначе става кат *** и Ерджолан.
1
7
 
26
 
! Отговори
А,ха, преди 1 година
Да ги спасиш?Та ти уби половината.