Съветът по сигурността към премиера се събира заради ескалацията в Украйна

На срещата ще присъстват директорите на службите
29 сеп 2022 07:00, Анисия Иванова
16
Съветът по сигурността към премиера се събира заради ескалацията в Украйна
Снимка: БГНЕС

Съветът по сигурността към министър-председателя се събира в Министерския съвет днес, за да обсъди евентуални последици за страната от войната в Украйна и след референдумите там, съобщи БНТ.

Служебният премиер Гълъб Донев е председател на Съвета. На срещата ще присъстват директорите на службите. Очаква се да бъдат обсъдени вариантите за противодействие на евентуални заплахи за страната при ескалация на напрежението в Украйна.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да се събират, нека си говорят. Но България да не излъчва никакаи сигнали. По данни на Ми-6, Русия готви ударни групировки в Ростовска и Брянска области, за мащабно контранастъпление. А в Беларус очакват приемане на армейски ешелони. Очевидно СВО е приключила, заформя се война.
15
0
 
3
 
! Отговори
ПОМНИТЕ ЛИ преди 2 месеца
Как тия служби казаха, че Русия няма да напада Украйна навремето?! Въобще знаят ли нещо смислено. То в бг-мама или форумите тук знаят повече. Мъкааааа.,.,.,,
14
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може би ще търсят решение на задачата която да им поставили от Кремъл.А именно ...изваждане на България от съюза с НАТО.И включването и мобилизирането на българския войник час по скоро на руската страна в конфликта.
13
1
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 месеца
Няма какво да умуват. Да пращат в украинския легион да се бият Иву Мирчефф, Иву Инджефф. Николай Гяурофф, Тагарефф, Тафрофф, Паситу, Гаргамел, Ицо с лодката и Винету. Особено Винету, ще се бие за сто души, защото той е по-силен от хаоса и ще пробива фронтовата линия с гърди и боен вик.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв е смисъла, нали от САЩ са казали Украйна - добра, Русия - лоша.
11
2
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Защо си губят времето тези от съвета за нац. сигурност и занимават нас с глупости?С този проруски ориентиран президент Гумен Гадев и с това марионетно и безлично правителство решенията още сега са ни ясни. Още с подписването на договора за газта от страна на Гадев и Б Борисов ние станахме отново слугинаж на Прусията.Да ни пази Бог от война!
10
1
 
0
 
! Отговори
**** преди 2 месеца
До Анонимен 6. Да войната нямаше да се случи, по случайност, но щеше да си стане.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руския войник и армия до сега не са се изправяли в пряк двубой с Запада.Вдичката надъхваща фалшива пропаганда на комунистите вън и в нашета страна , че Русия е побеждавала Запада са т-ъпи лъжи.До колкото имам исторически познания, веднъж руските солдати са имали пряк конфликт през Първата световна срещу българската и германската войски около Букорещ и са претърпяли съкрушителна загуба.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 6....грешиш жестоко....ако Бойко Методиев Борисоф и Румен Радеф не бяха подписали Руски поток...войната нямаше да се случи.Доста си назад с материала.Позаинтересувай се защо Президентът Радеф и Бойко Методиев скриха Пътната карта И по важното ...ЗАЩО?
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще се взима решение дали това е ,,специална операция" или война.Ще се търсят свидетели и сведения за случващото се.За сега няма сериозни основания да се счита , че става дума за война....
6
1
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 2 месеца
Ако възлюбеният ти запад не се натискаше да се разширява по границата с Русия и да въоръжава украинците да избиват руснаци, ако бяха спазили минските споразумения, тази война нямаше да се случи. Но поставиха Путин в такава ситуация, че единствения изход да защити Русия от агресивния запад стана войната.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
'Очаква се да бъдат обсъдени вариантите за противодействие на евентуални заплахи за страната при ескалация на напрежението в Украйна' --- Покрайна не ни засяга, но вие ще отлетите към Москва след 3 дена!
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Самият факт, че умряха, толкова много хора (над 100 хиляди от двете страни) за половин година говори достатъчно красноречиво, че войната изобщо не е за "защитата на хората в Донбас"... Там за 8 години има 3000 цивилни жертви и то, защото сепаратистите ги използваха, като щит. Путин е долен подлец и масов убиец. Ако ценеше човешкия живот нямаше да започне война, защото войната е масово убийство на хора и нищо друго.
3
3
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 2 месеца
На вас русофилите всеки път трябва да се обяснява, че държавата... всъщност са хората.... които живеят на определена територия...
2
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Западът упорито тика света към нова световна война. Един регионален конфликт постоянно се разпалва все повече. Естествено в един момент ще рефлектира върху всички. Вече въобще не става въпрос за Украйна. Украйна не съществува още преди войната. Поинтересувайте се, че всичките им земи отдавна са разпродадени и принадлежат на западни компании. Включително житото изобщо не е украинско.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия е фашистка държава благодарение на шайката бандити в Кремъл и бункерния пcиxoпат... Именно затова ще престане да съществува.. Всичко във Вселената си има начало и край. Тази война в Украйна е началото на края на Paшистан...